Mobila

Dulap Nicchia cu sistem modular

Accesorii pentru dulap nicchia dressing

Mai exclusivist dressing oferă o mulțime de adaptabilitate prin sistemul său modular.

Căutați dressingul potrivit pentru a vă completa frumosul dormitor? Poate că v-ați săturat deja de dulapul dvs. cu aspect dezordonat și doriți să purtați un stil de viață mai organizat? Ei bine, indiferent de cerințele organizaționale, Nicchia oferă o gamă de soluții inteligente. Uimitorul dressing este creat la perfecțiune de către producătorul italian de mobilă Filmes. Aici vi se oferă o varietate uimitoare de funcții de economisire a spațiului și design inteligent. Numeroasele sale unități modulare pot fi variate pentru a satisface cerințele dumneavoastră specifice.

Dulap vestiar Nicchia din Filmes

Dressing -canaletto-nuc-lemn-insulă-

Cea mai tipică caracteristică a mobilierului Nicchia este flexibilitatea. Ele pot fi ușor adaptate la diferite planuri de etaj. Walk-in-ul arata grozav într-un dormitor spațios, dar poate fi schimbat, dulapuri mici merg și cu acesta și vă oferă soluții de depozitare eficiente. Fabricat din lemn de nuc Canaletto sau cu finisaj alb, aici aveți o selecție uimitoare de sertare accesorii, pantaloni, pantofi, cămăși și compartimente pentru pulovere. Fiecare dintre acestea poate fi redusă în lățime și înălțime, astfel încât să se încadreze în propriul dvs. dressing.

Walk-in dressing cu un design inteligent

dressing-insulă-compartiment-cravată-tricouri-placă-de-sticlă

Dă dormitorului tău un makeover ergonomic, senzațional! Ușile glisante din sticlă ale dressingului oferă chiar și celor mai mici unități un farmec aerisit. Cu șine ascunse, sertare de perete, rafturi și insule centrale exclusive, dressingul Nicchia este ideal pentru casa elegantă și modernă.

soluții eficiente de stocare

insula dressing cu sertar extensibil centură de legătură

Șine de pantaloni

walk-in-closet-pull-out-pull-out

Lemn de nuc canaletto

dressing-finisaj-lemn-de-nuc

Rafturi pentru pantofi

walk-in-dressing-rack-pentru-pantofi-bare-metalice-pantofi-tocuri

dressing-compartimente-cămăși-cămăși-lemn-de-nuc

Walk-in-dressing-alb-deschis-rafturi-rafturi pentru pantofi

walk-in-dressing-white-open-rafturi-îmbrăcăminte-accesorii

walk-in-closet-sticla-usi-glisante-mici

dressing-dulap-sticla-usi-culisante-dormitor

Fimes site oficial