Mobila

Dulap din lemn masiv cu aspect retro de Studio Tord Boontje

Uși de garderobă mecanism de proiectare din lemn masiv deschis

Trăim în era lipsei de spațiu de locuit. Nu toată lumea are o cameră suplimentară care poate fi transformată într-un dressing. Studio Tord Boontje prezintă soluții elegante chiar și pentru cele mai mici spații. L’Armoire este un Dulap din lemn masiv și o piesă de mobilier foarte funcțională, care impresionează prin estetica sa clasică.

 L’Armoire – dulap din lemn masiv într-un ton cald de lemn

Dulap L-dulap-mobilier de designer din lemn realizat manual

Din Dulap din lemn masiv este un design pentru meta- 210 cm înălțime, 110 lățime și 80 cm adâncime. Silueta curbată a fost inspirată de frumusețea sculpturală a mobilierului din secolul al XVIII-lea. Tord Boontje a dedicat peste 2000 de ore de muncă acestei piese de mobilier extraordinare.

Design garderoba din lemn masiv

Dulap din lemn de culoare închisă cu cereale tip Tord-Boontje

Din Dulap din lemn masiv are un secret – de fapt, nu doar unul. Fabricat manual și furniruit în cel mai fin stil tradițional al secolului al XVIII-lea, dulapul are 3 sertare suplimentare ascunse undeva. Pentru producție au fost utilizate diferite tipuri de lemn din familia Dalbergia. Furnirele pentru geometria complicată sunt tăiate manual din lemn de cocobolo. Sertarele sunt confecționate din padouk – un lemn greu și cu greutate medie, cu o culoare închisă caracteristică și granule în structură.

Dulapul este absolut confortabil și funcțional

Mobilier sculptural-studio de design lemn Tord Boontje

Suprafețele lucioase, ușor structurate într-un ton cald de lemn, pot fi adaptate în mod ideal cerințelor clienților. Ușile dulapului sunt deschise printr-un mecanism. L’Armoire este mult mai mult o operă de artă decât o piesă de mobilier

Mobilier sculptural de Tord Boontje

Suprafață din lemn de cereale cu design lucios texturat

Designerul Tord Boontje s-a născut în Olanda în 1968 și a absolvit Academia de Design Eindhoven în 1991. Ulterior și-a continuat educația la Royal College of Art London. Lucrările sale unice sunt expuse în muzee din New York, Londra, San Francisco, Helsinki și Philadelphia. Tord Boontje este un mare fan al lui Rodin. El a primit deja mai multe premii de design pentru proiectele sale extraordinare de artă.

Tonuri calde ale lemnului

Mobilă sculptură sertare dulap integrat din lemn

Roșu-maro cald – cu câteva evidențieri bogate

Dulap spate structura din lemn cu aspect retro

Sertarele ascunse

Design încorporat al sertarului Boontje Tord

Mobilier din lemn masiv furniruit cu un limbaj de design clar

Studio Tord Boontje-Cabinet construiește lemn

Destul de strâns, curbat și extraordinar

Dulap de designer - cu sertare ascunse - structurat din lemn

Frumusețea sculpturală

Mobila de design dulapuri-margini curbate-structură diferită