Mobila

Două idei moderne de design pentru măsuțe de toaletă cu accente roz

Masă de toaletă lemn parchet oglindă cadru reviste tapet tapet

Vă prezentăm două ultra-moderne Idei de design pentru masă de toaletă cu accente de culoare în roz deschis. Masa de toaletă era o parte inseparabilă a mobilierului dormitorului. De-a lungul timpului, a fost uitat – a fost adesea menționat ca fiind de modă veche. Nu a fost folosit în apartamente mici, unde oricum nu există prea mult spațiu. Dar în ultimii ani piesa de mobilier a redevenit la modă. Motivul? Numeroși designeri au încercat să prezinte masa de toaletă într-un mod modern și funcțional.

Idei de design pentru masă de toaletă – construcție minimalistă, culori feminine

Masa de toaleta bijuterii stand scaun mobilier din lemn

Culoarea roz tandră a fost considerată o culoare feminină de vârste. De fapt, nu multor femei le place această culoare – preferă culorile albe simple sau din lemn natural pentru dormitorul lor. Talentatul designer italian Simone Cappelanti a combinat cele trei scheme de culori într-o masă de toaletă. Aspectul minimalist și construcția simplă fac ca măsuța de toaletă să arate modernă, culoarea moale a accentului / roz, natural / conectează optic cele două componente. Un sertar oferă spațiu de depozitare pentru machiaj. Masa este suficient de lungă pentru a organiza suporturile pentru bijuterii pe ea. O oglindă pliabilă este prevăzută în schiță. Al doilea din Idei de design pentru masă de toaletă a fost prezentat recent la London Furniture Fair.

Idei de design pentru masă de toaletă – economisind spațiu și convenabil

Scaun cu cadru încorporat pentru iluminatul mesei de toaletă

A doua masă de toaletă este un design la fel de simplu, dar foarte original. Forma geometrică a mesei a fost înmuiată de oglinda rotundă. Iluminatul încorporat în cadrul oglinzii este foarte practic și funcțional. Două sertare oferă spațiu de depozitare pentru articolele de machiaj. Masa este mică și ocupă puțin spațiu – ceea ce este foarte benefic. În special, apartamentele cu o cameră vor beneficia de design. Masa de toaletă a fost combinată cu un scaun tapițat. Scaunul la fel de rotund – cu tapițerie roz setează accente de culoare. Al doilea din Idei de design pentru masă de toaletă a fost realizat de Codolagni proiectat.

Masa de toaleta cu aspect modern

Oglindă pliantă din lemn de fag dormitor mobilier modern

Masa din lemn cu aspect minimalist

Masă din lemn sertare culoare lemn lampă de masă perete din beton

Oglindă rotundă cu lumini încorporate

Sertar oglindă cadru pentru masă de toaletă lumină scaun

Scaun de masă din lemn cu cadru oglindă

Idei de proiectare a mesei de toaletă pentru sertare