Mobila

Designul mesei realizat din scânduri de navă aduce o notă romantică mediteraneană

Proiectare tabel rustic scânduri de navă rășină

Una rustică Proiectarea mesei, realizat din scândură de navă în portul din Veneția aduce o notă romantică a Mediteranei. Tabelul inspiră o construcție simplă și o prelucrare originală și este un exemplu excelent al modului în care materialele pot găsi o nouă aplicație.

Proiectarea mesei – scândurile de navă vechi sunt utilizate în construcția de mobilier

Materiale utilizarea lemnului masă de designer

În Evul Mediu, bricolajii făceau grinzile de lemn folosite la construcția portului impermeabile cu rășină de copac. Designerii de Alcarol masa modernă construită din mai multe scânduri de navă. Scândurile au fost livrate din portul din Veneția. Lemnul a fost bine curățat, dezinfectat și vopsit. Părțile individuale au fost apoi lipite cu rășină. Rășina a fost produsă folosind tehnologia modernă, seamănă cu sticla și este de culoare albastru deschis, ca apa de mare din Veneția. Picioarele mesei sunt din metal. Acea Proiectarea mesei inspiră alegerea originală a materialelor. Aspectul maritim se va potrivi perfect într-o sală de mese în stil mediteranean. Dar mobilierul purist sau minimalist va beneficia și el de design. Masa este extrem de durabilă și poate fi așezată chiar și în grădină vara.

 Proiectarea tabelului folosește scânduri de navă vechi

Lemn de stejar ușor din rășină metalică

Cel modern Proiectarea mesei face parte din noua colecție Briccolla de la studioul de design Alcarol. Alcarol este un produs al cooperării dintre Andrea Forti și Eleonora Dal Farra. Studioul proiectează și produce piese unice și serii limitate de mobilier pentru toți cei care apreciază frumusețea materiei prime. Ele transformă materialele reciclate în mobilier modern. Spontan și flexibil, Alcarol combină tehnologia modernă cu vechile metode de fabricație. Construcția simplă a mobilierului permite ca frumusețea estetică naturală a lemnului să intre în propriile sale.

Designul fascinant amintește de Veneția

Lemn de sufragerie rustic Veneția reutilizează scândurile navei

Masă cu aspect marin pentru sufragerie

design rustic din lemn rustic

Construcție modernă, tehnologie tradițională de prelucrare – lemn și rășină

Masă materiale reciclate fabricare modernă

design minimalist cu o combinație originală de materiale

Materiale proiectare tabelă picioare din lemn din metal

Masa în detalii – scânduri din lemn cu aspect rustic

Masă de design din lemn amenajată sufragerie

Masa din lemn pentru sufrageria moderna

Masă de luat masa șase persoane grinzi din lemn de rășină

Proiectul

Materiale reciclate pentru mobilier de proiectare