Mobila

Designul exclusiv al canapelei cactus aduce distracție și confort în camera de zi

canapea cactus pentru distracție și confort în interiorul camerei de zi

Din când în când, este deosebit de răcoritor să descoperiți modele amuzante de mobilier. Exact acesta este cazul acestui unic Design canapea în formă de cactus. Această piesă de mobilier a fost proiectată de designerul Maurizio Galante, în colaborare cu Cerruti Baleri. Nu este ușor să identificăm această invenție. Designul a fost numit canapea, dar nu arată ca o canapea obișnuită. De asemenea, nu este un scaun sau o canapea în sens tradițional.

Ironia în acest design de canapea cactus

design canapea cactus pentru distracție și confort în mobilierul din sufragerie

Cactusul Design canapea este de fapt o colecție de sfere elastice moi care au fost puse împreună din întâmplare. Rezultatul acestui lucru pare a fi o formație moale pe care să stai. Dacă nu ar fi ironia din această idee de decorare, ai spune că a fost o piesă de mobilier deosebit de confortabilă. Sincer să fiu, cine ar sta pe un cactus gigantic? De fapt, iluzia este deosebit de realistă pentru o colecție masivă de cactuși. Desigur, această iluzie reușită a fost creată doar prin imprimarea de imagini pe o țesătură. Fiecare cactus este fabricat din țesătură elastică. Colecția completă constă din cactus Design canapea și câteva scaune din perne din poliuretan care au fost așezate pe o bază solidă din lemn.

Designul canapelei în formă de cactus ca parte a unei expoziții celebre

canapea cactus distracție și confort în scaunul din living

Acesta amuzant Design canapea a fost prezentat pentru prima dată la expoziția „Nu este romantic” din MAKK Köln? Puteți face paralele cu desenele de mobilier suprarealiste de Salvador Dali, precum și să faceți asociații clare cu obiecte de artă din mișcarea Pop Art. Deși această piesă de mobilier a fost concepută pentru oameni cu simțul umorului, această canapea întruchipează o nouă tendință în designul mobilierului. În prezent, clienții caută piese de mobilier mai unice și neobișnuite care să reflecte sentimentul dvs. de individualitate. Indiferent dacă vă place sau nu, această canapea cactus este deosebit de interesantă și va merge bine cu un interior modern.

Canapea unică în formă de cactus

design canapea cactus pentru distracție și confort în fața camerei de zi

Canapeaua amuzantă de cactus – vedere laterală

design canapea cactus pentru distracție și confort în vederea laterală a camerei de zi

Canapeaua de design cactus în detaliu

canapea cactus pentru distracție și confort în detaliul camerei de zi

Canapeaua cactus combină confortul și unicitatea

canapea cactus pentru distracție și confort în camera de zi confortabil