Mobila

Designer în centrul atenției – Mobilierul de designer și ideile de la Monica Armani

designer monica armani produse mobilier și idei de designer

the Designer Monica Armani este unic în capacitatea ei de a-și combina familia, munca și mediul într-un mod uimitor, care este și al ei Mobilier și idei de designer inspirat. Aflați mai multe despre lumea lor și despre desenele creative.

Mobilier și idei de designer de Monica Armani

Mobilier si idei de design monica armani idei de locuit living verde

1. Proiectarea.

Intrarea ta în lumea designului coincide cu lansarea mărcii Monica Armani. Anul este 1998. Accentul este pus pe Progetto 1, din 2006 în catalogul B. & B Italia. „A fost masa la care am visat dintotdeauna, dar care nu a fost încă concepută.” Creată pentru un client privat, masa marchează începutul unui sistem de organizare a bucătăriei cu rafturi, blaturi și scaune și, ulterior, devine extinde și include grădina (cu mese și bănci), baia, de asemenea, birouri pentru computer și măsuțe de cafea. Caracteristicile comune sunt: ​​simplitate, eleganță și flexibilitate.

Mobilier și idei de designer italian

proiect1 tabel design monica armani mobilier și idei de designer

2. Echipa. „Designul este în familia noastră și în studio – parte a casei. Luka, soțul meu și cu mine lucrăm împreună. Alături de noi sunt copiii noștri Marcelo și Mariana. Munca și viața de familie sunt împletite. Ne certăm și ne corectăm unii pe alții. Când vine vorba de tehnologie, legea este de obicei de partea lui Luke, dar când vine vorba de detalii, câștig. ”Și se rupe pentru a recâștiga forța? Timpul cu copiii. Dar și micile noastre evadări în Africa de Nord în căutarea orizonturilor nesfârșite și a tăcerii absolute. “

Baie PIanura în negru pentru Boffi

pianura baie moderna design alb si negru monica armani

pianura baie design monica armani iluminare spate neagra

Boffi pianura bad design Monica Armani idei de design

3. Ideea ta pentru o baie. Îmi place ideea unei băi negre. Aceasta a fost filozofia mea când am dezvoltat sistemul Pianura pentru Boffi. Panouri din lemn, rafturi iluminate din spate, lavoar suspendat, la câțiva centimetri de perete și o astfel de senzație de obiecte plutitoare. O oglindă de perete și dulapuri completează interiorul.

Monica Armani Mobilier de designer italian și idei de living

4. Camera ta preferată. „Camera de zi, datorită priveliștii minunate a curții și a verzii. Locuim la parterul unei clădiri mici pe care am proiectat-o ​​acum câțiva ani. Când vreau să mă relaxez, mă așez pe faimosul scaun Egg de Arne Jacobsen. De asemenea, aprind lampa de masă Goodmorningchina a lui Davide Groppi – un suport subțire și un balon uriaș din hârtie roz. Efect magic. “

Bibliotecă Tred

bibliotecă tred moroso italy monica armani white

perete despărțitor de acoperire din material pentru raftul de cărți alb

5. La început era camera. Casa Monicai Armani nu are uși, ci doar pereți despărțitori. În acest sens, ea a proiectat prima ei bibliotecă pentru Moroso – „Tred Shelf”. Rafturi simple deschise, elemente verticale acoperite cu țesătură. Trei lungimi diferite de rafturi. Conexiunea oferă multe posibilități de combinații. Și încă un detaliu, nu este nevoie de montaj lângă perete.

amenajari interioare lambriuri din lemn monica armani mobilier alb albastru

6. Profesorii buni. Tatăl meu este, fără îndoială, în primul rând. Un arhitect care a avut multe proiecte și întotdeauna cu o mare finețe. Am lucrat împreună timp de zece ani. Îi datorez atenția mea pentru detalii și credința că nu este niciodată atât de mic să fii trecut cu vederea. De asemenea, credința că timpul face ideile mai clare. Printre cele mai mari nume ale designului – eternul cuplu american Charles și Ray Eames. O piesă de mobilier care este iconică pentru dvs., șezlongul Eames. „Mi-aș dori să o fi proiectat”, spune ea zâmbind.

Partiție WGS

WGS Gallotti Radice design partiție monica armani

7. Arta ospitalității. „Când invităm oaspeții la cină, acoper masa cu o față de masă din in gri închis și dantelă în mijloc. Vase din porțelan chinezesc, tacâmuri de argint sau oțel de la Muji și pahare mari pentru apă și vin. De asemenea, folosesc iederă pentru a decora șervețelele, lumânările și suporturile de sticlă pe care le colectez de ani de zile. Nu pot rezista. Ca o pereche nouă de pantofi cu tocuri înalte uluitoare.

Scaun verde WGS

wgs ​​taburet verde design mobilier și idei monica armani

8. Texturile. Îmi place stilul strict, inclusiv modelul. La fel și simplitatea și simplitatea combinației alb-negru. În aceste culori am proiectat o nouă colecție de gresie porțelanată pentru Mutina. Numele ei este Coaja și amintește de coaja de lemn. Atunci când alege țesături, Monica caută întotdeauna un echilibru între material și purism. „Ador lenjeria, dar și pâsla pe care am folosit-o pentru tapițeria scaunului WGS pentru Galloti & Radice a experimentat.

LEM pentru Coro

lem coro scaune de masă din oțel inoxidabil design monica armani

9. Material preferat. Oțelul inoxidabil. Ca și în cazul proiectului LEM, o colecție de mese și scaune pentru Coro. Ceva nou este posibilitatea de a schimba tapițeria scaunelor datorită unui sistem inovator de cleme.

Mobilier și idei de designer de Monica Armani – Scaun Wafer

Molteni Wafer scaune tapițerie spătar scaun

10. Excepția. Wafer. Scaunul din lemn pentru Molteni & C. Linii curate și puternice. Dar de data aceasta materialul este lemn masiv, reinterpretat datorită ingineriei auto. Spătarul și scaunul sunt căptușite.

wgs ​​masă sistem de organizare lemn lampă de masă

mobilier elegant de birou  produse idei designer monica armani mobilier birou otoman

bucătărie albă pentru Efeti

mak2 bucatarie efeti producator designer monica armani

Mobilier și idei de designer de Monica Armani

masa de cristal dreptunghiular blat monica armani din sticla