Mobila

Design inovator al scaunului cu tapițerie realizată din resturi de țesătură

Rămășițe de țesătură galben alb maro scaun înclinat colorat

Poate a Designul scaunului să fii ecologic? Da, dacă este tapițat cu resturi de țesătură. O idee super originală și cool de la studioul de design Greenfurniture din Suedia.

Designul modern al scaunelor protejează natura

Scaun de design scaun înclinat, modern, resturi elegante de țesătură

A Designul scaunului, care protejează natura și arată foarte atractiv în același timp – așa se întâmplă scaunul tricou Greenfurniture descrie. Designerii suedezi sunt specializați în realizarea de produse ecologice. Cu atât mai mult – plantează un copac de fiecare dată când vindeți un produs și au cumpărat biciclete pentru angajații lor. Brandul a lansat recent cea mai recentă colecție – punctul culminant absolut este un scaun cu o formă ergonomică, din oțel inoxidabil și tapițat cu resturi de țesătură. Designerii au colectat resturile de țesături în fabricile de îmbrăcăminte și producătorii de mobilă. Apoi le-au țesut manual în structura de oțel.

Locuință ecologică – design de scaun realizat din resturi de țesătură

culori strălucitoare țesute manual roșu violet gri verde

Fiecare scaun este unic, are propriul său caracter și va crea o imagine atmosferică în sufragerie. Aspectul intensiv în culori și procesarea specifică adaugă o notă exotică interiorului. Acea Designul scaunului Realizate din resturi de țesătură pot fi perfect integrate în spațiile de locuit moderne și cu siguranță vor împrospăta atmosfera camerei.

Modern și ecologic – scaunul tricou

Proiectați ecologic roșu albastru verde

Mobilier elegant de designer, realizat manual

Țesătură realizată manual roșu portocaliu galben