Mobila

Design fotoliu pentru utilizare versatilă – Beehive de Graham Roebeck

Mobilier modern de șezut cu aspect contemporan Premiat

Scaunul Beehive este mai mult decât un simplu scaun confortabil. Frumusețea sa sculpturală este palpabilă. Designul arhitectului și designerului Graham Roebeck este recunoscut la nivel internațional pentru eleganța și funcționalitatea uimitoare. Lasă-te atras de creativ Design fotoliu a inspira!

Design fotoliu cu aspect atractiv

Fotoliu din lemn aspect strat laminat modern

Fotoliul planează la granița dintre design și artă pură. Acea Design fotoliu reprezintă o interpretare a muzicii înghețate.Artistul s-a ocupat de tema mass-media contemporane portabile. Formele de plectru, ouă și tărtăcuță de sticlă au servit ca inspirație. Designul ușor, filigranat, arată armonios.

Designul fotoliului ca o completare a interiorului modern

Fotoliu de stup de design materiale moderne

Graham Roebeck a folosit materiale interesante pentru producție – MDF Lakepine Zero, lustruit cu ceară de albine. Laminatul Formica de înaltă presiune într-un ton alb cald învelește suprafețele verticale. Albul și bejul se combină pentru a crea un aspect atractiv. Acea Design fotoliu este estetic, dar nu dominant în cameră. Liniile ușor curbate apar subtile și discrete.

Design de fotoliu Graham Roebeck în materiale de primă clasă

Piesă de mobilier fotoliu design modern Graham-Roebeck Noua Zeelandă

O caracteristică specială sunt segmentele coordonate în culori și scaunul în formă ergonomică. Un detaliu izbitor pe acest fotoliu sunt cotierele, care sunt simple și discrete. Totul se adaugă la o atmosferă minunată, cu forme, culori și frumusețe.

Designul mobilierului de scaune răspândește căldura și eleganța

Fotoliu design materiale moderne-cu ceară de albine-lustruit

Piesa de mobilier simpatică a câștigat locul întâi în Concursul Formica Formations 2011. Scopul competiției a fost de a provoca designerii creativi cu ani de experiență și de ai încuraja să vină cu soluții inovatoare..  Graham Roebeck are studioul său de design și arhitectură în Queenstown, Noua Zeelandă.

Fotografii de: Sam McCabe

Graham Roebeck și designul său exclusivist

Fotoliu de stup Graham Roebeck-Design Noua Zeelandă