Mobila

Design ergonomic – scaunul Eidos de la Nuvist

Design ergonomic - scaunul Eidos de la Nuvist

Din scaun ergonomic din Nuvist a inspirat o cadă prin formele faimosului său farmec. Dacă ați mai văzut această cadă fabuloasă înainte, puteți vedea asemănările sale în funcționalitate și design ergonomicn cu Scaunul lui Eido a determina. Nu este doar un mobilier modern care atrage privirile, ci este, în termeni literari, o întruchipare a confortului, plăcerii și relaxării. Dacă nu mă crezi, doar să ai un loc.

Scaunul lui Eido – Funcționalitate și design ergonomic

Design ergonomic - scaunul Eidos de la Nuvist - portocaliu

Scaunul este foarte ușor și are o dimensiune practică mică în comparație cu alte scaune, este perfect pentru mișcare. Scaunul este fabricat din materiale moderne și este extrem de stabil. La fel ca și scaunele de bar, care au aceeași formă ergonomică. Scaunul Eidos sau scaunul este potrivit pentru dormitorul tău, sufragerie, sufragerie, chiar și pe hol. Este foarte practic pentru birou, cafea sau bar.

Scaunul lui Eido disponibil în diferite culori

Design ergonomic - scaune Eidos de la Nuvist

Acest scaun nuvist este disponibil într-o varietate de culori diferite – verde, albastru, violet, roșu, maro și multe altele. Scaunul arată uimitor în orice culoare. Chiar dacă este destul de modernist, poate fi amenajat cu diferite stiluri interioare. Nu sunt multe scaune care să ofere confort. Majoritatea sunt de fapt doar scaune pentru șezut, pentru o perioadă scurtă de timp. După un timp, șezutul devine foarte incomod. Va trebui să vă schimbați poziția din când în când sau chiar să vă ridicați scurt pentru a vă relaxa corpul. Nu este cazul scaunului Eidos. Forma continuă, tridimensională a fotoliului poate părea ciudată și futuristă, dar este de fapt concepută pentru a se potrivi perfect corpului. Puteți sta pe acest scaun mai mult de o oră fără să simțiți altceva decât să stați confortabil. Simplu, frumos, elegant și modern, scaunul Eidos Nuvist este conceput pentru a aduce confort și plăcere în viața ta.

Scaun Eidos – design mobilier modernist

Scaun Eidos de la Nuvist în verde și maro