Mobila

Design de mobilier strălucitor de la Smania pentru casa dvs., birou sau grădină

scaun-grădină-elegant-albastru

Sclipitor Design mobilier Smania – mobilier de înaltă calitate pentru conceptul interior creativ și design interior confortabil. Astfel de colecții sunt o raritate nu pentru că există o lipsă de producători și designeri de mobilă, ci pentru că originalitatea în combinație cu avangarda este dificil de realizat în zilele noastre. Gama largă de idei și modele de mobilier este bună, pe de o parte, dar pe de altă parte, numărul conceptelor de înaltă calitate și cu adevărat frumoase a scăzut semnificativ. Aceste clasice de mobilier elegant fascinează totuși cu un design elegant.

Design de mobilier Smania – produse și colecții

modern-alb-fotoliu-dulap-dulap din lemn

Compania italiană care oferă clienților o gamă largă de mobilier, concepte de design interior și sfaturi pentru un design interior perfect. Produsele dvs. pot fi descrise printr-un concept original, țesături și materiale fine și scheme de culori uluitoare. Acea Design mobilier Smania este atât ecologic, durabil și foarte durabil, ceea ce economisește bani și timp pentru renovare. Colecțiile de bun gust sunt împărțite tematic în trei grupuri – pentru birou, pentru casă sau pentru patio.

Designul de mobilier de la Smania fascinează cu un concept șic

Fotoliu living de lux Smania albastru

Smania oferă mobilier fin pentru toți fanii stilului clasic – și nu numai – pentru a se potrivi cu piesele de mobilier nobile, sculpturi interesante, lămpi, oglinzi sunt oferite ca decorațiuni deosebite. Majoritatea produselor sunt concepute în așa fel încât să poată fi ușor combinate între ele și să vă puteți proiecta propriul design interior în funcție de gustul dvs. personal. Design mobilier de către Smania oferă un stil de viață modern care se potrivește tuturor. Confortul pe care îl oferă mobilierul de birou este deosebit de util pentru cei care au o zi lungă la serviciu. Mobilierul din lemn și elegantele săli de conferințe sunt compacte și fin concepute. Scaunele sunt ergonomice, astfel încât toată lumea să se simtă confortabil.

Finete și eleganță atemporale cu mobilier de la Smania

covor luxos de dormitor gri

Ideile pentru zona de grădină sunt și excentrice și fascinante. Compania italiană tocmai a lansat ultima sa colecție, care oferă toate tipurile de mobilier de terasă pentru persoanele active. Unele mobilier sunt special concepute pentru reședințe mari în stil colonial sau victorian, în timp ce altele sunt concepute pentru restaurante, cafenele de artă și hoteluri super cool.

Smania combină luxul și șicul

mobilier-clasic-elegant-de-birou

Acea Design mobilier Smania Merită aplauzele noastre pentru interioarele sale rafinate, frumoase și impresionante. Sunt stabile, moderne, dar în același timp poartă spiritul unei epoci glorioase trecute. Producătorul de mobilă își dezvoltă proiectele în strânsă cooperare cu clienții săi și cu preferințele acestora. Studioul de design italian poate transforma orice casă și spațiu public, indiferent dacă este vorba de birou, grădină sau cameră de zi. Lumea Smaniei este dedicată stilului de viață și arhitecturii precum coloniale, victoriene, gotice sau grecești antice, chiar renascentiste. În orice caz, unele elemente ale colecției sunt de obicei minimaliste și de înaltă tehnologie. Toate mobilierele pe care le dorește inima ta pot fi cu ele Smania fiind găsit.

Abigail

Iluminarea dormitorului

Iluminat-dormitor-idee-interesantă-Smania

Scaun de terasă pentru terasă – tapițerie albastră

Scaun de terasă tapițerie albastră

Lux pur – mobilier de birou

Mobilier de birou fotoliu alb de lux

Design dormitor luxos

Design dormitor de lux

Set canapea de culoare bej

set canapea de culoare bej