Mobila

Descoperă noile produse 2020 de la Fermob! Am selectat cele mai importante momente

Fermob este cunoscut pentru mobilierul său colorat de exterior. Brandul francez prezintă acum noile piese din colecția 2020. Mesele Rest’O și 1900 și scaunul și fotoliul Lorette aduc prospețime și luminozitate cu ele și evocă o atmosferă frumoasă în zona în aer liber. Pentru birou, Fermob prezintă mobilier pentru scaune, scaune luxemburgheze și masă laterală BeBOP și îmbogățește 3 colecții principale cu noi mese și înălțimi ale scaunelor pentru mai multe configurații și opțiuni de design. Aici oferim o prezentare generală a noutăților.

Mese Rest’O – Proiectate de Tristan Lohner

masă restO, pliabilă și practică, din aluminiu

O nouă masă din aluminiu cu un design jucăuș, unic, care stă pe 3 picioare cu capace marcate pentru piciorușe: Cu sistemul său de pliere ultra-stabil, această masă poate fi pliată în cel mai scurt timp și instalată oriunde. Datorită ușurinței metalului și formei sale compacte, masa oferă o soluție elegantă și practică pentru orice zonă în aer liber. Rest’O este disponibil cu o masă rotundă sau pătrată.

Mese noi din 1900: chic și fără bibelouri – proiectate de Studio Fermob

Fermob Novelties 2020 Tabelele din colecția 1900 interpretate într-un mod modern

1900 sărbătorește o revenire din nou în 2020. Baza mesei a fost reproiectată pentru un aspect mai contemporan, dar încă întruchipează un anumit romantism francez și know-how-ul mărcii. De asemenea, 2 dimensiuni noi (Ø 96 cm & Ø 117 cm) au fost introduse.

Fotoliu și scaun „Lorette” – Proiectat de Frédéric Sofia

Scaune și fotolii pliante Lorette din aluminiu

Seria Lorette a fost introdusă anul trecut. Noile fotolii din colecție sunt disponibile în 2 modele de scaune: fie din oțel 100%, fie tapițate cu piele sintetică de exterior skai®. Scaunul este disponibil într-o versiune pliabilă. Ambele sunt piese importante care completează o colecție deja distinctivă. Cu modelele tăiate cu laser pe scaun și partea din spate, ele emană farmecul frumos al casei de țară, care lasă întotdeauna o impresie de durată în oraș.

Mobilier de exterior din aluminiu Fermob în roșu și portocaliu din colecția 1900

Masă laterală BeBOP – Proiectată de Frédéric Sofia

masuta bebop din aluminiu

Echipa ingenioasă Fermob a creat Bebop – o masă laterală aerisită, ușoară, care se potrivește natural oriunde și cântărește doar 3,2 kg! Datorită conexiunii aproape invizibile dintre piese, blatul de masă pare să plutească în aer. O serie cu adevărat uimitoare disponibilă în mai multe formate și 24 de culori.

Colecția Bellevie – Proiectat de Pagnon & Pelhaître

Mobilier de exterior Fermob în culori vii Colecția Bellevie

O colecție contemporană 2020 care reflectă stilul nostru de viață: include în jur de 12 modele în program care taie o figură fină în zona de lounge a unei terase, precum și în designul interior. Gama largă și noile mese cu jumătate de înălțime permit numeroase configurații și, de asemenea, inspiră prin varietatea lor de culori.

Noutăți Fermob 2020 colecția de mobilier de grădină Bellevie

Mobilierul pentru șezut rezistă chiar și celor mai exigente condiții climatice datorită materialului Sunbrella® 100% potrivit pentru exterior. Acest lucru a fost dezvoltat exclusiv pentru Fermob de către Dickson, liderul pieței internaționale pentru țesături de exterior. De altfel, din respect pentru natură, Fermob acordă, de asemenea, o mare importanță proiectării ecologice și reciclării. De aceea, țesăturile lor de exterior sunt 100% reciclabile.

Scaun luxemburghez – Proiectat de Frédéric Sofia

Noutăți Fermob scaun luxemburg 2020

Scaunul luxemburghez este un nou venit în această celebră colecție și este disponibil în 2 înălțimi. Acum, un scaun de bar extinde și familia. Practic, economisitor de spațiu și robust – oferă toate avantajele faimoasei colecții din Luxemburg și împărtășește același stil original.

Fermob culori noi 2020

Fermob noi culori 2020 verde menta, galben pastel și gri pudră

Din 1996, Fermob a fost mereu în căutarea culorilor expresive și vesele pentru mobilierul său de exterior – de la nuanțe pastel intense la trendy. 3 culori noi își vor găsi calea pe cardul tău de culoare în 2020: mentă ghețar, gri argilos și sorbet de lămâie.

Glacier Mint (Ice Mint) este un alb nuanțat de albastru-verde, care arată proaspăt și pastel. Culoarea este un hit de vară în sine, dar poate fi combinată perfect cu culori îndrăznețe. Indiferent dacă este Scandi Chic, Vintage sau Tropical – se potrivește cu aproape orice stil și oferă teraselor și camerelor un aspect rafinat, extrem de proaspăt.

scaune lorette de la fermob 2020 în diferite culori

Sorbet de lămâie (lămâie înghețată) este un galben pastel puternic care condimentează orice interior cu o atingere însorită. Cu luminozitatea sa, culoarea stârnește senzațiile de vară și asigură luminozitatea în spațiile interioare și exterioare.

mobilier de terasă modern 2020 colecția Bellevie și măsuță Bebop

Clay Grey este o nuanță de gri sub formă de pudră, care este foarte aproape de materialul natural și, astfel, ne apropie de natură. Culoarea pudră este o culoare compusă perfectă și arată la fel de bine cu culorile calde și reci. Combinația ton-pe-ton este perfectă pentru o terasă ultra-chic.