Mobila

Depozitarea bijuteriilor și obiectelor de valoare – mobilier excelent cu un compartiment secret

Depozitarea obiectelor de valoare pentru bijuterii-spațiu de depozitare-sertar-ascuns-masă-de-cafea-lemn-sufragerie

Doriți să păstrați în siguranță obiecte valoroase, documente importante, numerar, bijuterii și accesorii scumpe și departe de ochii curioși acasă? Dar nu există spațiu în apartament pentru un seif rezonabil? În acest articol am dori să vă prezentăm mobilier grozav cu un compartiment secret care este sigur Depozitarea bijuteriilor și alte obiecte de valoare.

Depozitarea bijuteriilor – piese de mobilier cu un compartiment secret integrat

Depozitarea bijuteriilor otoman-masuta de cafea-compartiment secret-mobilier-covor-canapea-flori-reviste

Aruncați o privire la această măsuță de cafea modernă, superbă, cu aspect de piele crem. Blatul de masă din lemn se potrivește perfect stilului de mobilier existent și reprezintă un contrast optim cu pielea ușoară. O piesă de mobilier nobilă care atrage atenția tuturor și ascunde, de asemenea, o ascunzătoare perfectă pentru obiectele de valoare din interior. Nu credeai, nu-i așa??

Păstrarea bijuteriilor și obiectelor de valoare în locuri neobișnuite

Depozitarea bijuteriilor pernă-scaun pernă-cameră de zi-depozitare-compartiment secret-cărți-tavă de servit-carte-canapea-lampă de podea

Designul plin de culoare al acestui atractiv scaun tapițat, care poate fi folosit și ca o măsuță de cafea confortabilă, poate fi, de asemenea, cu adevărat înșelător. Nimeni nu va suspecta că sub perna moale există un compartiment pentru depozitarea bijuteriilor valoroase sau a colecției dvs. de timbre.

Combinați optica nobilă și funcționalitatea

Depozitarea bijuteriilor lemn-piele-otoman-compartiment secret-mobilier-ceainic-cana-canapea-aruncare perne

Așezările tale sunt, fără îndoială, pe mâini bune sub acest blat solid de masă. Această piesă de mobilier oferă spațiu practic de depozitare și funcționalitate în același timp. La fel ca în cazul oricărei măsuțe de cafea, puteți așeza pe masă cafeaua, ceaiul sau o vază de sticlă fermecătoare.

Masă stabilă din lemn cu compartiment de depozitare ascuns și rafturi blocabile

Depozitarea mesei de cafea pentru bijuterii-cupe cu ușă joasă-compartiment secret-sticle-zonă de zi-canapea-masă

Această masă de cafea din lemn, robustă și funcțională, are un compartiment de depozitare profund și spațios, pe care îl vedeți doar când trageți masa de exterior, dintr-o parte. Băuturile alcoolice, precum și multe alte obiecte și lucruri mici de valoare pot fi stocate în ea. Pe partea laterală a mesei există două uși mici în spatele cărora puteți ordona ochelarii.

Depozitarea bijuteriilor și obiectelor de valoare – design inteligent și compartiment secret sigur

Depozitare-bijuterii-masuta-cafea-compartiment-secret-obiecte-de-valoare-documente de lucru-masa de lucru-laptop-ochelari

Nu aveți un studiu la domiciliu și măsuța dvs. de cafea este atât de joasă încât trebuie să vă aplecați pentru a vă lua cafeaua? Cu această măsuță de cafea, puteți ridica ușor blatul ușor, iar măsuța dvs. de cafea va fi transformată într-un spațiu de lucru cu un raft pentru laptop. Puteți utiliza, de asemenea, placa extraibilă ca tavă de luat masa la o înălțime convenabilă.

Masuta de cafea de lux cu finisaj lucios

depozitare-bijuterii-moderne-nobile-cu-sticlă-mică-negru-alb-secret-compartiment-mobilier-covor-spațiu-de-depozitare

Dacă doriți o piesă de mobilier cu un compartiment secret într-un aspect modern, această măsuță de cafea de la marca italiană Loto ar putea fi ceva pentru gustul dvs. Această piesă de mobilier de primă clasă cu un design contemporan poate fi deschisă și oferă suficient spațiu de depozitare pentru obiecte mici, cum ar fi căștile, telecomanda sau cea mai recentă revistă. Blatul din sticlă lucioasă în negru creează un contrast deosebit cu partea inferioară albă a mesei și conferă camerei un aer nobil.

Piesa de mobilier funcțională cu un design grozav

depozitare-bijuterii-obiecte de valoare-lucruri-mici-compartiment-secret-mobilier-masă-masă-rotundă-mobil-mobil

Această măsuță rotundă are și compartimente practice secrete. Designul minunat sugerează cu greu că blatul mesei poate fi mutat. Blatul alb, mat, este împărțit în patru triunghiuri de benzile nobile de metal în aur și argint. Obiecte de valoare, obiecte mici sau cărți de joc pot fi depozitate rapid și în siguranță.

Masă de cafea rotundă cu blat glisant într-un aspect șic

depozitare-bijuterii-masă-lemn-masă-top-mobil-obiecte-de-valoare-documente-vază-cactus

Ai crezut că acea măsuță drăguță are un buzunar ascuns? Masuta de cafea cu trei picioare este realizată în așa fel încât blatul din lemn să poată fi mutat și întregul spațiu gol poate fi folosit ca un compartiment secret. De asemenea, puteți păstra acolo documente importante sau obiectele de valoare.

 Masuta de cafea cu mai multe compartimente in culori vii pentru camera de zi moderna

Depozitare-bijuterii-depozitare-spațiu-obiecte de valoare-măsuță de cafea-compartimente secrete-rotund-colorat-gri-alb-sufragerie

Aceste mese rotunde de gătit cu trei sau patru compartimente au, de asemenea, compartimente secrete pentru bijuteriile, ceasurile și alte obiecte de valoare, precum și un spațiu suficient de depozitare pentru ustensilele tale. Compartimentele rotative pot fi deschise oricât de largi aveți nevoie. Compartimentele mesei de cafea colorate sunt de diferite adâncimi pentru o organizare mai ușoară. Măsuțele de cafea nu sunt doar practice, dar pot servi și ca accente colorate în cameră. Fie că optați pentru o masă cu mai multe gradații de culori sau pentru culori contrastante, este un adevărat ochi.

Masuta de cafea cu stalp nobil in stil scandinav

depozitare-bijuterii-masuta-de-cafea-compartimente-secrete-rotunde-inalte-alb-pat-modern-carti-covoare-rosii

Nu este uimitor faptul că această masă are de fapt trei compartimente mari pentru depozitarea bijuteriilor și a altor obiecte de valoare? Toate cele trei niveluri pot fi rotite în jurul propriei axe, astfel încât să fie posibile mai multe poziții de masă. Compartimentele secrete rotative ale acestei piese de mobilier cochete nu sunt doar o ascunzătoare mai sigură, dar vă oferă și spațiu de depozitare convenabil, care poate fi adaptat nevoilor dvs..

Mijlocii Masuta de cafea cu aspect mat, cu compartiment secret

depozitare-bijuterii-masă-de-cafea-rotund-cu-trei-picioare-compartiment-secret-spațiu-de-depozitare-documente-obiecte de valoare

Dacă aveți nevoie de o măsuță de cafea confortabilă, cu un design simplu, aceste două variante cu linii curate ar putea fi pentru dvs. Nu lăsați designul său subestimat să vă păcălească. Marginea ridicată a blatului mesei vă permite să stați în siguranță atunci când mutați masa și poate fi mutată în lateral. Acolo vă puteți aranja blocnotesul sau accesoriile dvs. valoroase.

Locuri excepționale pentru depozitarea bijuteriilor și obiectelor de valoare

Depozitare-bijuterii-pervaz-fereastră-cameră-de-zi-scoasă-sertar-obiecte de valoare-compartiment secret-spațiu de depozitare

Ai ghici pervazul pentru a ascunde obiecte de valoare? Nu chiar, nu? Pervazul ferestrei a fost transformat într-un sertar și oferă spațiu ascuns în siguranță pentru depozitarea bijuteriilor, ceasurilor și a altor obiecte de valoare. O idee creativă și neobișnuită, nu??

Comoda cu un compartiment secret pentru accesorii frumoase

Depozitare-bijuterii-comodă-canapea-din-lemn-sufragerie-placă-glisantă-cadru-cu-flori

Această comoda din sufragerie dă impresia că are doar un singur raft, care se află în spatele ușii. Blatul superior al mesei poate fi doar mutat înapoi și prezintă un alt compartiment secret unde puteți ascunde și aranja accesoriile dvs. scumpe și ustensilele mici în cutii de depozitare.

Masă laterală pentru depozitarea obiectelor mici

depozitare-bijuterii-masă-laterală-lemn-îngust-obiecte de valoare-compartiment-secret-spațiu-de-depozitare-documente-de-control-de-la-distanță

Te întorci acasă seara și vrei să te bucuri de o seară relaxantă la televizor, dar nu găsești telecomanda? O masă laterală mică, care economisește spațiu, poate fi menținută ordonată într-un singur loc prin telecomandă, ziar sau ceasul care se află în mână.

Scaun cu un compartiment secret sub scaun

Depozitare-bijuterii-scaun-țesătură-acoperire-covor-mobilier-compartiment-secret-obiecte de valoare-spațiu de depozitare

Un scaun poate oferi, de asemenea, mult spațiu de depozitare și o ascunzătoare bună sub scaun. Înainte ca acest scaun să capete acest aspect, avea roți de culoare pământ și tapițerie din țesături. Acoperit cu țesături în culori proaspete, nu este doar un adevărat ochi, ci și perfect pentru depozitarea bijuteriilor. Aruncați o privire în jur, poate există un scaun vechi în subsolul dvs. care poate fi transformat și proiectat după gustul dumneavoastră.

Scaun cu decor creativ și sertar ascuns

depozitare-bijuterii-sertar-lateral-scaun-acoperire-țesătură-negru-alb-metru-măsură-compartiment-secret-piesă de mobilier

Acest scaun cu un ornament interesant și elegant are un sertar ascuns, care are mai multe compartimente. La prima vedere, de fapt se remarcă banda de măsurare și modelul alb-negru al husei scaunului, nu sertarul. Cu un mâner discret, acest compartiment secret este o ascunzătoare perfectă.

Oglindă cu compartiment pentru bijuterii blocabil

depozitare-bijuterii-oglindă-compartiment-secret-cheie-blocabilă-spațiu-de-depozitare-lanțuri-cercei-perete

În spatele acestei oglinzi există un compartiment care poate fi închis numai pentru bijuterii. Această construcție simplă, dar funcțională oferă mult spațiu pentru depozitarea pe verticală a bijuteriilor scumpe. Un alt avantaj al acestui dulap oglindă este sistemul de organizare excelent.

Imagine cu compartiment ascuns pentru bijuterii

depozitare-bijuterii-poza-cercei-lanțuri-oglindă-compartiment-secret-pălărie-masă-comoda-vase-cupe

În această fotografie puteți vedea o oglindă cu un sertar îngust, vertical, care vă poate stoca și ascunde bijuteriile. De asemenea, puteți păstra cerceii și colierele în siguranță în spatele unei picturi murale. Compartimentul este la fel de gros ca orice imagine și nu ați bănui că multe obiecte de valoare sunt stocate într-un spațiu atât de mic.

Raft de perete cu un compartiment secret auto-realizat

Depozitare-bijuterii-raft-perete-sertar-scoatere-oglindă-lanțuri-inele-bancnote-obiecte de valoare

O altă mare idee de ascundere pe care o puteți imita rapid și ușor este acest raft de perete convertit. Aici s-a făcut un sertar, care nu se distinge de raftul propriu-zis.