Mobila

Cumpărați mobilier online: 7 pași către o casă confortabilă

Cumpărați mobilier online pentru a amenaja un mic living cu șemineu pe gaz și fotoliu de designer în stil retro

Cumpărarea de mobilier a fost o experiență stresantă pentru mulți. Astăzi toată lumea își poate planifica convenabil apartamentul de vis de acasă și poate alege mobilierul potrivit. Cumpărarea de mobilier online poate economisi mult timp și bani. Pentru ca totul să se potrivească la final, cumpărătorii ar trebui să respecte câteva reguli de bază. Vă explicăm ce trebuie să luați în considerare atunci când comandați online și ce trebuie să aveți în vedere atunci când planificați interiorul.

Cumpărați mobilier online: aceste sfaturi vă vor ajuta cu designul interior

Cumpărați mobilier online. Mobilați confortabil camera de zi în alb cu un birou pliabil în alb cu picioare încrucișate, un scaun din plastic și o lampă de masă rustică

1. Măsurați spațiul disponibil și faceți o schiță.

O facilitate elegantă și funcțională trebuie să fie bine planificată. În primul rând, măsurați cu atenție spațiul existent și apoi creați o schiță la scară, pe care marcați plafoane înclinate, nișe, proeminențe, conexiuni de alimentare, ferestre și uși. Acest desen vă va fi de mare ajutor mai târziu în planificare. De exemplu, le puteți trimite la magazinele de mobilă și puteți primi sfaturi.

2. Vizualizare în propriile patru pereți.

Cu un truc simplu puteți verifica dacă mobilierul nou se va potrivi în camera dvs. Folosiți cutii de carton pentru a întinde zona necesară pe podea. Încercați diferite opțiuni de amenajare pentru a găsi locul potrivit pentru fiecare piesă de mobilier.

Cumpărați mobilier online Configurați o bucătărie cu o zonă de luat masa adiacentă în stil scandinav. Combinați scaunele în funcție de tendințe mix și potrivite

3. Obțineți sfaturi în timpul fazei de planificare.

Dacă aveți întrebări, merită să primiți sfaturi chiar la început, în faza de planificare. Experții din renumit Magazine de mobilă online precum Porta  vă poate ajuta cu sfaturi utile pentru a vă face camera plăcută, confortabilă și flexibilă. De asemenea, puteți identifica problemele la timp și puteți oferi idei pentru soluții inteligente de spațiu.

4. Combinați culorile și materialele.

Nu numai dimensiunile și funcționalitatea mobilierului ar trebui să joace un rol la cumpărare. De asemenea, este foarte important ca piesele de mobilier să se potrivească în ceea ce privește culoarea și stilul și să creeze o imagine de ansamblu confortabilă. Acesta este motivul pentru care unii dealeri oferă mostre de culoare care pot fi solicitate online. Pentru alții, mobilierul este disponibil în culori RAL. Acea sistem RAL standardizat identifică fiecare nuanță cu un număr, ventilatoarele de culoare pot fi găsite în magazinele hardware importante.

Majoritatea magazinelor online oferă, de asemenea, colecții în diferite stiluri de viață. Toate piesele de mobilier și accesoriile dintr-o colecție sunt realizate din materiale similare și pot fi combinate între ele.

Cumpărarea de mobilier online: Trebuie să fiți atenți la acest lucru atunci când comandați

Sufragerie amenajată în stil industrial Scaunele din lemn și metal combină luminile decorative pandantive pentru a accentua camera

5. Verificați dacă magazinul este de încredere.

Nu este întotdeauna ușor să observi magazine online false. Dealerii cunoscuți sunt de obicei susținuți de unul sau mai multe magazine reale de mobilă. Magazinele serioase de mobilă pot prezenta, de asemenea, o certificare EHI. Sigiliul de aprobare EHI este recunoscut de multe instituții publice și garantează cumpărătorului un proces de comandă transparent, precum și protecția datelor. Recenziile clienților vă pot ajuta, de asemenea, să verificați dacă magazinul este de încredere.

Cumpărați mobilier online Proiectați sala de mese în stil industrial Combinați scaune din lemn, plastic și metal în funcție de tendința mix și match

Al 6-lea. Aflați mai multe despre ofertele speciale în detalii 

Ai ales un set de dormitor frumos? Aflați în detalii ce include exact oferta. O fotografie este adesea pusă online de către producător, unde sunt fotografiate multe produse. Cu toate acestea, oferta specifică se putea referi doar la anumite piese de mobilier.

Living mobilat exotic, cu mobilier țesut manual, fotolii de designer și măsuță de cafea din paleți europeni, comodă în stil retro

7. Servicii suplimentare.

Magazinele online renumite oferă servicii suplimentare care nu lasă nimic de dorit. Acestea includ, de exemplu, sfaturi gratuite la fața locului, măsurarea profesională a camerei, servicii prietenoase pentru clienți, care continuă să îi consilieze pe clienți chiar și după expirarea garanției și eliminarea mobilierului vechi. Este deosebit de avantajos dacă furnizorul poate prelua și ansamblul. De asemenea, marile companii de mobilier lucrează cu băncile și chiar vă pot oferi opțiuni de finanțare.

Cumpărați mobilier online Dormitor purist cu un pat cu baldachin și noptieră din metal, cuvertură de lână și fețe de pernă moi de pluș