Mobila

Cum să alegi mobilier pentru creșă

mobilier pentru copii-lemn-deschis-albastru-pereți

Mai întâi trebuie să decideți ce cameră din casă pepinieră este configurat. Ar trebui să fie cea mai mare parte ușoară, uscată și caldă, de preferință pe partea însorită. În mod ideal, fiecare copil ar trebui să aibă propriul teritoriu unde să se poată juca și să se miște. the Mobila pentru cresa nu ar trebui să fie prea de prisos sau supraîncărcat, ci doar esențialul gol. Acest lucru va face mai ușor să păstrați camera îngrijită și ordonată. Folosiți fiecare metru de spațiu, sistemele de depozitare și paturile mansardate sunt alegeri bune pentru camerele mai mici.

Mobilier pentru camere pentru copii – paletă delicată de culori roz

mobilier-camera-copiilor-paleta-de-culoare-roz-delicata

Cea mai bună opțiune pentru camera copiilor este mobilierul în transformare. Astfel de Mobila pentru cresa au mai multe funcții diferite. Aceste structuri multifuncționale pot fi paturi supraetajate, dulapuri, rafturi și noptiere. Multifuncționalitatea mobilierului pentru copii permite economisirea spațiului și adaptarea la dorințele în continuă schimbare ale copiilor.

mobilier compact pentru camera copiilor – paturi supraetajate

pat supraetajat design cameră roșie pentru copii

La alegerea Mobila pentru cresa fii atent la material – de preferință lemn și plastic, deoarece sunt ușor de curățat. Încercați să încorporați covoare, perdele și alte materiale textile, ușor de spălat și hipoalergenice. De asemenea, gândiți-vă la siguranța în creșă, în special pentru copiii mici. Colțurile, marginile și mânerele mobilierului pentru camera copiilor trebuie rotunjite. Alegeți prietenos cu copiii Mobila pentru cresa, adică nu prea înalt și destul de moale ca o sac de fasole.

cameră pentru copii mov cu pat compact la mansardă

violet-camera-copiilor-pat compact-mansardat

Și altceva important – este mai bine să cumpărați mobilier colorat pentru copii, astfel încât să creați o dispoziție și camera copiilor să nu pară prea mohorâtă.

  Mobilier colorat pentru copii – galben și verde în camera copiilor

mobilier-colorat-pentru-copii-galben-verde-camera-copiilor