Mobila

Creați un decor de masă DIY dintr-un buchet de flori

centru-piesă-idee-masă-deco-rustic

Florile pentru decorarea la nunți, inclusiv decorațiunile de masă, nu sunt cea mai importantă parte a pregătirilor pentru toată lumea. Unii îl preferă mai simplu și nu vor să le acorde prea multă atenție. Și o simplă vază sau chiar un borcan de zidărie și câteva flori drăguțe în ea pot face cu adevărat un efect excelent. Într-adevăr nu este nevoie de mult timp sau efort pentru a crea unul impresionant Decor de masă DIY a modela din flori. La fel, nu este nevoie să cheltuiți mulți bani și să alegeți flori exotice, extrem de scumpe. Cu puțină motivație și flori simple, dar drăguțe, vă puteți crea cu ușurință propriile buchete pentru mese fără a pierde mult timp și bani, deoarece unul Decor de masă DIY a-l pune laolaltă nu este nici o știință superioară, nici înfricoșătoare, dimpotrivă. Poate fi foarte distractiv să experimentezi. Iar oaspeții tăi te vor iubi!

Creați un decor de masă DIY dintr-un buchet de flori cu anemone

DIY-masă-decorare-idee-design

Următorul ghid pentru a Decor de masă DIY vă va ajuta să strângeți un buchet minunat de anemone pe care îl puteți folosi și pentru propria nuntă. Florile înfloresc în luna mai. Deci, dacă nunta ta are loc în acest moment, o poți comanda cu ușurință.

De ce aveți nevoie pentru decorarea mesei DIY:

decorare-masa-florala-petrecere-nunta-bricolaj

 • Flori la alegere

  Diferite tipuri de trandafiri au fost utilizate pentru buchetul de probă; Anemonă; ranuncul roz; ranuncul alb; pimelea roz; verde, amarant agățat și mătură de măcelar.

 • o pereche de foarfece de flori
 • Spumă florală
 • un vas pentru flori (în acest caz un castron cu picior)

Instrucțiunile pentru decorarea mesei DIY:

decor-nunta-anemon-buchet-frumos-de-flori

 1. Pregătiți-vă florile pentru fixare Decor de masă DIY inainte de. Îndepărtați spinii, frunzele joase și petalele sparte. În timpul curgerii, apă călduță, tăiați 2,5 până la 5 cm din tulpini la un unghi de 45 de grade. Apoi tăiați frunzele inferioare care pot atinge ulterior apa din borcan. Păstrați florile într-un loc răcoros și uscat, departe de lumina directă a soarelui sau de curenți de aer. Udă florile cel puțin patru până la șase ore.
 2. Tăiați spuma florală astfel încât să se încadreze în recipientul pentru Decor de masă DIY se potrivește. Scufundați spuma într-un amestec de apă și tăiați alimentele din flori. Pur și simplu puneți spuma într-o găleată de apă care conține alimente din flori tăiate. Nu împingeți spuma sub apă, lăsați-o să se scufunde singură. Spuma este gata imediat ce se află sub apă și nu mai ies bule de aer din ea.
 3. Proiectează forma și baza buchetului pentru Decor de masă DIY, prin utilizarea legăturii verzi. Pentru a face acest lucru, lipiți pur și simplu tulpinile în spumă. Rețineți că unghiul pe care îl alegeți pentru aceasta va determina modul în care va sta cravata verde. Mătura măcelarului este alegerea perfectă pentru acest lucru. Deoarece este suficient de stabil pentru a determina forma și în același timp suficient de fluid pentru a crea o tehnică vintage.
 4. Adăugați ca buchet la buchet Decor de masă DIY adăugați amarantul agățat. Folosiți amarantul la început pentru a permite elementelor agățate să vină prin florile principale.
 5. Mai întâi, adăugați florile mai mari pentru asta Decor de masă DIY adăugat. Ar trebui să fie trandafirii cu flori mai mari. Lipiți-le în spumă și va fi suficient spațiu pentru următoarele flori, inclusiv anemonele și ranunculul.
 6. Așa că acum a venit rândul anemonelor și al ranunculului. Dacă proiectați singur un buchet, este util dacă selectați în prealabil o floare principală mare, flori secundare, materiale de umplutură și legătură verde. În acest caz, principalele flori sunt trandafirii, anemona și ranunculusul sunt florile mai mici, secundare, pimelea roz este umplutura, iar amarantul și mătura măcelarului sunt verdele obligatoriu.
 7. Florile care vor fi folosite ca umpluturi vin la final. Ar trebui să umple golurile goale. Folosiți-le pentru a umple orice zone goale, precum și cele care conțin prea mult verde sau unde se vede spuma. Uită-te la buchetul din toate părțile și verifică dacă ai acoperit toate zonele. Odată ce sunteți mulțumit de forma și dimensiunea buchetului, sunteți cu asta Decor de masă DIY Terminat.

Pașii necesari 

anenom-compoziție-idee-masă-decorare-bricolaj

Decor de nuntă în alb

alb-portocaliu-anemonă-decor-floare-nuntă

Un decor de masă cu flori de primăvară

alb-albastru-anemonă-idee-masă-decorare-nuntă

 Anemonele albe

idee-de-decorare-de-nunta-anemona-alba-fac-o-singura

 Pentru petrecerile de vară

decorare-masă-chic-anemone-portocalii-trandafiri

 O idee delicată 

flori de primăvară-alb-galben-anemonă-nuntă

Piesa centrala in alb

brooklyn-design-anemone-idea-nunta-alba

 Buna idee  

anemone-white-chic-design-bride-decoration

 Anemonele – nunta

Anemonă-inspirație-nuntă-stil-colaj-idee

 Decor frumos

anemonă-primăvară-floare-decorare-masă-idee