Mobila

Construiește-ți singur mobilierul – un butoi vechi de bere devine un balansoar rustic

Mobilier perne deco idei decor sufragerie butoi bere

Mobilierul de casă conferă camerei atmosferă și caracter. Dar toți tâmplarii hobby se confruntă adesea cu provocarea de a stăpâni piese de mobilier complicate conform unui plan de construcție. Acesta este locul în care mobilierul și vasele vechi vin în ajutor – sunt o bază frumoasă pentru design-uri și economisesc mult timp și muncă. care Construiește-ți singur mobilierul ar dori să fie fascinat de această idee originală – un vechi butoi de bere a fost transformat într-un balansoar rustic.

Construiește-ți singur mobilier – un aspect rustic pentru camera de zi

Mobilier camera de zi suspendată scaun cu două locuri

Acest design este un proiect al proiectanților Sestini și Corti din Italia. Ideea este super originală și practic o puteți copia fără probleme. care Construiește-ți singur mobilierul poate privi în jur la piața de vechituri. În acest caz, un butoi vechi de bere a servit drept bază. Construcția sa a fost păstrată. Părțile rustice din lemn au fost curățate și vopsite temeinic. Structura de fier și inelele metalice care țineau butoiul împreună au fost, de asemenea, curățate temeinic. Metalul ruginit poate fi dăunător sănătății și periculos pentru copiii mici. De aceea este întotdeauna bine să vopsiți și să prelucrați suplimentar piesele metalice. Puteți întreba la magazinul de hardware local sau la tâmplarul.

Construiește-ți singur mobilier – un leagăn pentru grădină în doi pași

Mobilier leagăn grădină butoi de vin idei

Balansoarul rustic poate fi agățat în grădină. Construcția este destul de grea, deci este întotdeauna la îndemână să ai o frânghie sigură. Dacă nu ai încredere în tine sau nu găsești butoaie atât de mari, poți folosi doar elementele din lemn și le poți lega cu frânghie. Forma ușor sinuoasă oferă numeroase posibilități pentru toți cei care Construiește-ți singur mobilierul vrei. Combinația de beton și mobilier rustic din lemn este deosebit de atractivă. Deci, dacă doriți să mobilizați un apartament cu aspect industrial, lăsați un perete de beton netratat și agățați scaunul suspendat în cameră.

Swing în curtea din spate

Construiește-ți singur un design de grădină oscilantă

O altă idee interesantă – o bancă făcută dintr-un butoi de vin

Casă de bancă grădină butoi grădină

http://www.sestiniecorti.it