Mobila

Colecția de mobilier Ombre – design italian de Marchetti Maison

ombre mobilier colecție uși design motive florale bufet maro

Marchatti Maison a lansat o nouă colecție. Este cea uluitoare Colecția de mobilier Ombre, care constă din motive romantice, modele eficiente din lemn și culori impresionante. Accentul principal se pune pe designul ușilor dulapului și conferă fiecărei piese de mobilier un aspect unic. Sunt disponibile diferite modele pentru uși, și anume Cespitosa, Marmette, Strati, Testi și Trama. Dacă nu doriți niciun motiv, puteți alege și varianta mai simplă din Colecția de mobilier Ombre Selectați „Neutru”.

Colecția de mobilier Ombre “Cespitosa”

bufet alb gri marchatti maison flori hol

Această frumoasă comodă provine din categoria „Cespitosa” din colecția de mobilier Ombre. Acestea sunt variantele care constau din motive florale. Această variantă a designului pentru ușile dulapului este disponibilă și în alte culori. Aici puteți vedea o combinație elegantă și romantică de alb și bej.

Colecția de mobilier Ombre Cespitosa în roșu izbitor

ombre mobilier colecție dulap dulap roșu flori florale eficiente

Designul de vis “Cespitosa” într-un roșu vibrant. Această variantă este un adevărat punct de atracție și devine rapid punctul central al instalației dvs., indiferent de camera în care așezați dulapul. Ușile și designul dulapurilor pot fi combinate între ele în moduri diferite. Dacă vă place să setați accente cu mobilier, variantele din colecția de mobilier Ombre în roșu sunt exact alegerea potrivită.

Varianta marmette a colecției de mobilier Ombre

comoda dormitor ombre marmette colectie design italian

Aici puteți vedea un exemplu din varianta de design „Marmette” a colecției de mobilier Ombre. Ușile dulapului de aici au un model interesant, hexagonal, care conferă piesei de mobilier un aspect modern și interesant. Creați o atmosferă elegantă cu o comodă ușoară ca aceasta sau mobilați camera într-un stil rustic alegând un model din lemn de culoare închisă.

Design de mobilier ombre cu inscripționare

mobilier sufragerie hol ombre bufet comoda font

Acest exemplu din colecția de mobilier Ombre este la fel de modern. Are inscripții impresionante pe ușile dulapului și conferă astfel piesei de mobilier un aspect interesant. Ușile dulapului proiectate în acest fel sunt evidențiate și afișate prin combinația cu ușile neutre, care este, de asemenea, transportată în întregul sertar în același timp.

Mobilier Ombre în stil neutru și din lemn închis la culoare

bufet dulapuri moderne maro colecție ombre

Aici puteți vedea un model pentru o bufet din colecția de mobilier Ombre într-un design neutru. După cum puteți vedea, asta nu înseamnă că bufetul arată plictisitor. Comoda are un model interesant în tablă de șah datorită ușilor parțial proeminente ale dulapului cu forme dreptunghiulare. Elementele individuale sunt, de asemenea, separate vizual prin diferitele alinieri ale modelului din lemn, care alternează între orizontală și verticală.

Mobilier Ombre în design italian – Masă de cafea elegantă

masuta de cafea cespitosa colectie flori model alb bej

Colecția de mobilier Ombre include, de asemenea, o măsuță de cafea eficientă, care nu numai că impresionează prin modelele și culorile sale frumoase. Designul în ceea ce privește formele este, de asemenea, extrem de atrăgător și este perfect pentru mobilierul modern de casă. Un alt avantaj pe care îl are în comparație cu majoritatea celorlalte mese pentru canapele este spațiul practic de depozitare oferit de cele două sertare. Este disponibil în două modele.

Mobilier camera de zi “Ombre” cu design Cespitosa

masă de cafea ombre castron alb flori italiene

Masă de cafea Ombre cu un design interesant și motive Cespitosa

canapea de masă ombre colecție design alb motivele florale

Colecția de mobilier „Ombre” – măsuța de cafea cu sertare

masă laterală colecție ombre sertare florale cespitosa

Mobilier camera de zi din colecția Ombre – bufet întunecat “Neutru”

mobilier italian colecție bufet bufet din lemn maro închis

 Comoda din colecția Ombre de la Marchatti Maison

dulap dulap ombre maro închis italian maison

colecția de mobilier ombre dungi de dulap alb gri bej

bufet ombre dulap alb suspendat model de flori sufragerie

ombre cespitosa design mobilier motive florale lemn

usa dulap marmeta hexagonala motiv lemn bej ombre maison

ombre mobilier colectie dulap usa floare florale maro

ombre mobilier colecție motiv italian floral negru alb

O colecție de Marchetti Maison.