Mobila

Buffet din fag – 10 modele impresionante de mobilier

Idei de bufet de stejar

Lemnul de fag este unul dintre cele mai răspândite tipuri de lemn din Europa și nu fără motiv este atât de popular. Pentru unul, este chiar mai masiv decât stejarul. În funcție de vârstă, lemnul poate avea o culoare diferită, variind de la gălbuie la roz până la maro-roșu. Dar toate nuanțele au un lucru în comun: creează o atmosferă confortabilă și caldă în cameră. Deși lemnul de fag este un material solid și dur, acesta este totuși elastic și solid, ceea ce face acest lemn perfect pentru realizarea mobilierului de casă. Este adesea folosit pentru parchet, scări sau furnir. În acest articol am dori să vă prezentăm o piesă de mobilier modernă realizată din acest lemn.

Buffet din fag în diferite modele

Buffet din lemn de fag cu mânere metalice

Așa se înțelege Buffet din fag, care prin culoare, model și design, precum și spațiul de depozitare funcțional, pot depăși cu ușurință toate celelalte tipuri de dulapuri. Indiferent dacă este într-un stil modern în combinație cu metalul ca accente sau într-un stil simplu, minimalist, fără mânere și cu sistem push – variantele sunt nesfârșite. În cele ce urmează am adunat câteva exemple extraordinare ale bufetului din fag pentru a vă arăta cât de diverse sunt designurile. Lasă-te impresionat de design-urile originale și practice și obține-ți propriul tău bufet din fag pentru a-ți completa interiorul.

Buffet din fag “Fidar”

Idei de bufet Jose Pascal

Această piesă de mobilier originală este un design de José Pascal. Se compune din trei sertare, precum și o piesă de dulap cu uși glisante, care sunt oferite în diferite combinații de culori. Este prezentat în special de cele patru picioare ale dulapului. Comoda este disponibilă și din stejar.

 Buffet “Elea II” cu multe sertare

Buffet-Elea-2-by-Hülsta

În ciuda designului simplu, acesta este un model grozav, căruia i se acordă un accent eficient și elegant datorită sertarelor albe din mijloc. Designul impresionant este susținut de mânerele lipsă. Sertarele pot fi deschise folosind un sistem inovator de împingere.

DIVA Iowboard de la Holzmanufaktur

lowboard-Diva-Holzmanufaktur

Obțineți un design simplu, dar foarte elegant și eficient cu acest bufet din fag. Deși este format dintr-un singur compartiment, are suficient spațiu de depozitare.

 Buffet DIVA de la Holzmanufaktur

Diva-Sideboard-with-white-surface-lowboard

La fel de impresionant și cu încă câteva compartimente și dulapuri este acest model de la același producător. De asemenea, este realizat din fag masiv și poate fi comandat și din alte tipuri de lemn.

 AK 1300

Design AK-1300 din fag

Doriți o bufet din fag cu o formă diferită de toate celelalte? Atunci ce părere aveți despre forma ovală a acestui model? A fost proiectat de Nissen și Gehl și este o combinație de lemn și metal. În plus față de lemn de fag, bufetul este format din alte patru tipuri de lemn.

Buffet “Brio”

BRIO-de-Sasha-Lakic

Cu acest bufet modern din fag puteți alege între 28 de culori. Designul minunat vine de la Sacha Lakic și este potrivit pentru orice mobilier modern de casă. Obțineți mai mult spațiu de stocare în stil.

Buffet Cubus din fag

bufet-bufet-din-lemn-lacuit

Un alt bufet de cea mai înaltă calitate este „Cubus”. Sunt posibile diferite compartimente, sertare și piese ale dulapului cu uși glisante, care pot fi, de asemenea, combinate între ele. Modelul este ideal pentru a vă extinde interiorul într-un mod elegant.

 Buffet “Edmund” de Nhoma

bufet-Edmund-ca-un-sifonier-în-zona-de-dormit

Motto-ul acestui impresionant bufet din fag este simplu și minimalist. Designul asigură un aspect ordonat și ordonat în fiecare cameră. Cele trei sertare mari fac ca bufetul să fie perfect pentru dormitor în loc de sifonier.

 Buffet “ENNA” din lemn de fag

Buffet Enna din fag

Lemnul de fag al acestui model adaugă o ambianță excelentă camerei. O puteți comanda cu sau fără picioare metalice. Numeroasele compartimente îl fac perfect pentru bucătărie. De exemplu, puteți stoca vesela fină în ea, care este scoasă din dulap doar pentru sărbători și cu ocazii speciale.

Comoda Punxa

Buffet Punxa din lemn

Căutați un design extravagant pentru bufeta dvs. de fag? Ce zici de acest model modern realizat din forme interesante și un accent de culoare în verde. Acest lucru garantează că bufetul nu va trece neobservat. Condimentează-ți zona de locuit!