Mobila

Buffet din bambus “Neus” – un design modern de Jo-a

bufet din bambus nou metal picior alb

Comoda practică a devenit o piesă de mobilier valoroasă care nu trebuie să lipsească în nicio gospodărie. Oferă spațiu de stocare suplimentar, deoarece este foarte lung în majoritatea cazurilor și, de asemenea, arată bine. Neus promite, de asemenea, toate acestea Buffet din bambus. De asemenea, are un design interesant și modern, cu linii clare și picioare metalice asimetrice, vopsite în alb. Acest lucru face ca bufetul modern să fie puțin mai înalt decât este de obicei cazul. Dacă te uiți direct la bufet și mai ales la picioare, poți vedea că acestea aleargă spre perete spre dreapta. Cele două uși care se pliază atunci când sunt deschise sunt, de asemenea, deosebit de eficiente.

Buffet din bambus cu picioare metalice și partea de raft

dulap din raftul rabatabil al ușii din bambus

Acea Buffet nou din bambus Nu numai că oferă suficient spațiu pentru vase sau alte obiecte de uz casnic, este ideal și ca raft sau pentru a arăta decorațiuni. Și chiar și pe raftul de mai jos puteți aranja o mulțime de lucruri, de la prosoape de ceai la fețe de masă sau figuri decorative. În consecință, acest bufet este potrivit atât pentru bucătărie, cât și pentru sufragerie și ca unitate de perete, pentru hol și chiar pentru dormitor.

Buffet din bambus – uși pliante eficiente

bufet din bambus picior de ușă pliabil din lemn nou

Designul vine de la compania belgiană de design Jo-a și mai exact de la designerul Sébastien Boucquey. Dacă vă place piesele de mobilier moderne care atrag atenția, ar trebui Buffet nou din bambus cu siguranță să nu lipsească în apartamentul tău.

Comoda are un design modern

mobilier living bucatarie bufet lemn modern

Lemnul de bambus al bufetului are un aspect cald

mobila bambus mobilier plat lemn modern joa

Buffetul este potrivit și ca unitate de perete pentru televizor

bufet bufet tv perete design neus

Un model de Yo-a.