Mobila

Biblioteci și bufete moderne de la Acerbis

Biblioteci moderne-alb-indirect-iluminat-cu-pătrate

Ceea ce face ca un spațiu de locuit să fie cu adevărat funcțional este abilitatea de a vă aranja toate lucrurile cu atenție și confort. Spațiul de locuit dezordonat în care totul este cu susul în jos nu este exact ceea ce căutăm, mai ales când este vorba interior și design modern merge. Rafturi și bufete sunt o modalitate uimitoare de a arăta ce este funcționalitatea.

plăcuța glisantă elegantă din sticlă ascunde televizorul

Rafturi-de-cărți-moderne-cu-iluminare-indirectă-cu-lumină-cu-lumină Cărțile sunt importante pentru fiecare persoană inteligentă, deci nu este greu de imaginat că deținerea lor este importantă și ea. Lângă Cărți trebuie să ne gândim și la toate lucrurile electronice care sunt folosite acasă – TV, DVD, ecrane, etc. Este întotdeauna bine dacă îți place noul design pentru asta Funcționalitate și păstrarea mai bună a lucrurilor personale vă ajută. V-ați gândit deja că există o marcă bună în spatele fiecărei piese de mobilier bune?.  Acerbis International Design există din 1870, deci asigurați-vă că știți ce produc. Noul tău, rafturi și bufete moderne sunt din Designerii Gabriele și Oscar Buratti creat ca parte a colecției 2010.

Aspect îngrijit și modern

Rafturi moderne - alb-cu-iluminat-indirect-led-minimalist-raft-tv

Frumoasele biblioteci oferă proprietăți care economisesc spațiu și conțin electronice. De asemenea, ascund toate acele cabluri enervante și o fac cu stil. Ultra raft modern are o placă glisantă elegantă din sticlă, în spatele căreia televizorul dispare atunci când nu este utilizat. Trebuie doar să împingeți placa în fața dispozitivului. Acestea incredibile rafturi și bufete moderne sunt disponibile în alb și negru și se potrivesc cu orice cameră.

Rafturi moderne cu un design simplu lucios

HRafturi moderne-alb-cu-iluminat-indirect-led-bufet-tv

Biblioteci și bufete moderne de la Acerbis

Rafturi moderne și sticlă tip bufet

Buffet în negru lucios

Mecanisme durabile pentru deschidere și închidere ușoară

Rafturi moderne pentru alb și negru și perete TV

Biblioteci moderne cu uși glisante

Biblioteci și bufete moderne de la Acerbis

Rafturi moderne în alb lucios

Rafturi și bufete moderne - albe

Rafturi moderne cu spațiu pentru televizoare 

Biblioteci moderne de la Acerbis-white