Mobila

Bibliotecă modernă cu un design original seamănă cu un copac

Sistem de rafturi copac alb negru

Vă prezentăm una bibliotecă modernă, care arată ca arta modernă – sistemul de rafturi de la inovatorul studio de design 21st Design poartă numele Winterbaum. Piesa de mobilier arată ca o expoziție în Muzeul de Artă Modernă, dar are toate facilitățile designului tradițional.

Raft modern – design original pentru un colț de lectură confortabil

alb bibliotecă șemineu canapea albă

Sistemul de rafturi a fost inspirat de natură – construcția înaltă seamănă cu un copac fără frunze. La prima vedere, diferitele ramuri ale copacilor arată haotic, dar designul este perfect echilibrat datorită contragreutăților potrivite. Conceptul inovator imită natura – sistemul artistic a fost realizat exclusiv din plastic. Scopul designerilor talentați ai Al 21-lea design a fost de a interpreta relația dintre om și natură în secolul XXI industrial și high-tech. Artificios, original și imaginativ – așa se vede bibliotecă modernă sfarsit.

Raftul modern fascinează cu un concept inovator

Design original pentru amenajarea unui living practic

Sistemul de rafturi Winterbaum este mult mai mult decât un bibliotecă modernă – oferă posibilitatea de a afișa cărțile și sculpturile preferate. Capătul fiecărei ramuri este îndreptat în sus – deci nu există riscul de alunecare. Chiar și vazele mici și alte obiecte decorative pot găsi spațiu pe raft. Raftul este disponibil în două versiuni – alb-negru; cele două versiuni pot fi combinate între ele pentru un efect dramatic. Sistemul de rafturi poate acționa ca un separator de cameră și este potrivit atât pentru casă, cât și pentru birou.

Suportul pentru cărți este oferit în două versiuni – alb-negru

Sistemele de rafturi pentru cărți amenajează un colț de lectură

Inspirat de natură, realizat din materiale de înaltă tehnologie

Separator de camere modern sistem de rafturi forma copacului