Mobila

Bamboo Furniture Design & Deco – Colecția Siam by Sicis

mobilier din bambus design scaune albastru deschis abanos design elegant perete accent auriu

Lemnul de bambus este popular deoarece nu este doar rezistent, dar oferă și un fler exotic sub formă de mobilier și accesorii. Sicis a găsit acum o modalitate de a oferi acest aspect într-un mod diferit. În acest scop, compania folosește materiale de lux precum piele și abanos pentru mobilier, care sunt apoi combinate cu accente care arată ca niște bețe de bambus. Aceste piese unice cu Design mobilier din bambus provin din colecția Siam și oferă fiecărei camere nu numai exotism, ci și o eleganță unică.

Mobilier din bambus – Colecția Siam

mobilier din bambus design consola aspect auriu metal gri gresie perete original

Acest design de mobilier din bambus este o alegere perfectă din mai multe motive. Bambusul reprezintă rezistența interioară și partea elegantă din noi. Pe de altă parte, simbolizează flexibilitatea cu care ar trebui să abordăm viața de zi cu zi fără a perturba echilibrul și armonia regulilor vieții. Toate aceste proprietăți poroase pot avea, de asemenea, un impact asupra energiei din spațiul de locuit. Am dori să vă prezentăm diferitele modele cu design de mobilier din bambus din colecția Siam în acest articol. Lasă-te influențat pozitiv de puterea și simbolismul bambusului.

Design mobilier din bambus pentru sufragerie

mobilier bambus design lampă suspendată mobilier sufragerie mobilier masă scaune

Colecția Siam include diverse piese de mobilier, cum ar fi o masă de sticlă, un bufet, fotolii, scaune și scaune, o consolă și o măsuță de cafea în forme dreptunghiulare și rotunde. Aceste modele cu design de mobilier din bambus sunt extrem de decorative în sine. În ciuda acestui fapt, colecția oferă și alte accesorii care conferă interiorului o notă finală. Aceasta include o lampă suspendată, o lampă de podea și o lampă de masă. Dacă vă amenajați interiorul cu toate modelele cu design de mobilier din bambus, vă puteți baza pe o atmosferă unică care va impresiona fiecare oaspete. Din acest motiv, mobilierul și lămpile sunt, de asemenea, minunat de potrivite pentru zonele publice, cum ar fi restaurantele.

Designul din bambus pentru restabilanți

mobilier bambus design sicis lumini pandantive idee restaurant interior

 Materiale de mobilier fine

mobilier bambus design colectia siam mobilier sufragerie exotica

 Candelabru din bambus

mobilier bambus design candelabru idee masa masa din lemn materiale nobile piele

Colecție de Sicis.