Mobila

7 idei neobișnuite pentru designul modern al caloriferelor

idei pentru design modern radiator bambus aur

Se întâmplă adesea ca radiatorul de acasă să nu se potrivească cu adevărat în interior, deoarece designul este destul de obișnuit și plictisitor. Așadar, vă sugerăm 7 idei neobișnuite și interesante pentru a evita această problemă urmând aceste exemple design modern al radiatorului uita-te la.

Ideea pentru designul modern al radiatorului – radiatorul K8 în aspect de bambus

idei pentru designul caloriferelor moderne bambus argintiu

Suntem cu siguranță mulțumiți de radiatoarele decorative de la K8 radiatori. De foarte multe ori caloriferele sunt un ochi pentru interiorul dvs. elegant și modern. Facem tot posibilul să ascundem acest lucru, dar, din păcate, de multe ori nu avem niciun rezultat. Prin urmare, vă propunem această idee interesantă design modern al radiatorului de K8 Radiatori. Compania produce modele inovatoare de radiatoare pentru interiorul casei. De exemplu, am selectat radiatorul cu aspect de bambus. El a fost inspirat de natură. Acest radiator ia forma subțire a plantei de bambus și îl transformă într-un element decorativ modern care nu numai că se va potrivi cu interiorul dvs., ci îl va îmbunătăți și.

Utilizați un design modern al radiatorului ca pandantiv în baie

idei pentru pandantive moderne din pânză cu design radiator

Radiatorul elegant de la Runtal întruchipează ceea ce ar trebui să fie fiecare baie modernă – confortabilă, confortabilă și elegantă. Modelul Archibald a fost conceput în același timp ca încălzitor și umeraș pentru prosoape, făcându-l un plus la modă la baia ta. Această idee neobișnuită pentru design modern al radiatorului a fost proiectat de Leonardo Salzedo. Radiatorul cromat este fabricat dintr-o bucată de oțel răsucită care se rotește pentru a forma patru pandantive una sub cealaltă. În acest fel, vă puteți usca prosoapele și uscați halatul de baie.

Radiator cu design rustic de la Brandoni

idei pentru designul caloriferelor moderne radiator rustic

Această idee pentru design modern al radiatorului de la Brandoni este un plus perfect pentru interiorul rustic. Radiatorul Coblonal a fost proiectat de producătorul italian împreună cu studioul de arhitectură Coblonal Arquitectura. Are un aspect fabulos datat cu o întorsătură industrială care a fost inspirată de vechile clădiri și fabrici. Radiatorul cu formă dreptunghiulară este fabricat dintr-o placă de oțel și are câteva zgârieturi și defecte care conferă piesei de designer un caracter real. Acest radiator are o senzație rustică și este disponibil chiar și cu un spațiu pentru prosoapele de baie.

Radiatoare de designer de la Fondital – modelul Dafne

idei pentru design modern radiator corp dafne pentru femei

Radiatorul Dafne este un design unic din colecția Black Label a producătorului Fondital, care conține doar alte opt modele. Acest exemplu pentru design modern al radiatorului a fost prezentat la târgul Expocomfort din Milano și este produsul a doi designeri de interior geniali, a căror colaborare a creat acest decor original. Radiatorul poate fi instalat în orice cameră. Puteți alege dintre câteva variante diferite – fiecare o piesă de artă în sine. Pe lângă aspectul estetic, acest design al radiatorului va atrage pe toată lumea prin căldura sa. Colecția Black Label a fost realizată exclusiv în Italia.

Designul radiatorului Grandeur de la Aeon – o bancă caldă

idei pentru oțel modern de proiectare a radiatorului

Cine știa că un radiator ar putea fi o piesă de mobilier atât de elegantă? Modelul Grandeur este un radiator elegant de la Aeon cu o bancă încălzită pentru un confort optim. Acest radiator, inspirat de designul clasic, are cotiere decorate cu înflorituri și ornamente și un profil dreptunghiular clasic din crom care se potrivește cu orice interior modern. Această idee pentru design modern al radiatorului este deosebit de potrivit pentru zona de intrare cu căldura sa. În baie, caloriferul de pe bancă devine un loc confortabil unde vă puteți încălzi după duș. Pe coridor, modelul Grandeur devine pur și simplu un punct focal elegant. Dacă combinați caloriferul cu o masă laterală sau o operă de artă pe perete, cu siguranță nu va fi trecut cu vederea.

Radiatorul Azzara de la Aestus – design original pentru casa ta

idei pentru designul modern al radiatorului model inovator

Întreprinderea Aestus a provocat o revoluție în Marea Britanie cu colecția sa neconvențională de radiatoare. Modelul Azzara este deosebit de interesant. Cine ar putea ghici că ceva atât de frumos poate fi, de asemenea, atât de funcțional. Această idee pentru design modern al radiatorului este visul oricărui designer. Nu ar trebui să mai tolerăm modelele tradiționale ale vechilor calorifere. Aestus este o companie care a fost fondată în 1999 și de atunci scopul său principal a fost transformarea oțelului inoxidabil în calorifere. Modelele Aestus pot fi văzute la diferite târguri comerciale din Marea Britanie

Panouri de încălzire din sticlă de la Thermoglance – încălzirea inovatoare

idei pentru designul modern al radiatorului panou de încălzire din sticlă

Această idee neobișnuită pentru design modern al radiatorului ne îndepărtează de radiatoarele tradiționale și prezintă un tip de încălzire inovator. Panoul elegant de încălzire din sticlă va da aproape imperceptibil camerei dvs. un stil mai mare. Radiatoarele Thermoglance pot fi reglate de un cronotermostat, care detectează temperatura camerei și reglează încălzirea în consecință. Aceste panouri de încălzire din sticlă sunt ușor de instalat și necesită doar o conexiune de alimentare. Acest design al radiatorului economisește mult spațiu, este aproape imperceptibil și silențios – așa va arăta încălzirea în viitor.