Mobila, dormitor

“Abbraccio” – pat îndoit de la Europeo

Pat europeanos -

De ce ar trebui Europeo patul “Abbraccio” a numi? Când îl privești așa nu are sens, mai ales dacă nu știi multe despre acest uimitor Pat îndoit Alb. Cuvântul italian „abbraccio” înseamnă îmbrățișare. Numele este perfect pentru acesta Pat îndoit ales de Europeo. Acest pat este conceput pentru relaxare. Este creat pentru a vă oferi confortul, plăcerea, pe care o meritați. Cu curbele sale unice, vă va satisface toate nevoile. Curbele se vor potrivi perfect cu liniile corpului. Aceasta este una dintre numeroasele caracteristici unice ale Europei “Abbraccio„Pat.

Funcționalitate și design futurist de la Europeos “Abbraccio„Pat

Pat Europeo -

Probabil vă întrebați de unde vine efectul pe scară largă. Patul are un mecanism special care adaptează perfect forma tăbliei și a piciorului la forma corpului tău. Capetele patului pot fi pliate sau curbate după cum este necesar. Nu se termină aici. Patul ne surprinde prin funcționalitatea și designul său futurist. “Abbraccio„Are și un sistem de iluminare încorporat care vă permite să citiți confortabil noaptea sau să discutați în pat când vă treziți la miezul nopții.

 “Abbraccio„- Pat îndoit de la Europeo

Pat îndoit Europeos - Abbraccio

Acest uimitor „Abbraccio” Patul nu numai că îți oferă toată bucuria unui somn bun, ci atrage și privirea. Stilul patului este foarte modern și, de asemenea, foarte practic. Curbele sale unice și stilul uimitor se vor potrivi oricărui dormitor. Îl puteți găsi în multe culori diferite – alb, negru, gri, maro și bej. Se potrivește perfect cu mobilierul luxos și modern.

Pat de îndoit „Abbraccio” – design modern

Pat îndoit -

Aceste paturi răcoroase au devenit un succes cu designul lor unic, extraordinar. Europeo știe să creeze confort pur și plăcere, în conformitate cu toate cerințele dvs. funcționale. Ai putea spune asta Pat îndoit de la Europeo nu este doar un pat perfect pentru o relaxare perfectă, ci este un pat absolut de vis. Simțiți-vă liber cu Abbraccio a visa.