Mobila de bucatarie

Trei idei grozave de renovare pentru bucătăriile de țară franceze

Parchet din lemn-laminat-bucătărie în stil rustic

 

Bucătării de țară franceze sunt unele dintre cele mai interesante idei de renovare. Decorul, culorile și stilul creează o atmosferă caldă și confortabilă. Puteți începe renovarea bucătăriei dvs. și puteți alege aspectul țării franceze. Iată doar câteva idei pe care le puteți face realitate.

Bucătării de țară franceze – lemn închis la culoare pentru dulapurile de bucătărie

bucătărie rustică de culoare caldă-întunecată-lemn

Lemnul închis pentru masă și dulapurile de bucătărie este o necesitate în Bucătării de țară franceze – Puteți găsi dulapuri potrivite într-o librărie second-hand sau mici magazine de mobilier care renovează mobilier vechi / opțional există cu siguranță lucruri interesante pe piața de vechituri /. Chiar dacă dulapurile și mobilierul de bucătărie par vechi, nu le revopsi – este exact efectul la care ne străduim. Mobilierul vechi creează o ambianță aparte și simți că te afli în casa bunicii.

Bucătării țării franceze – accente roșii

jaluzele-interesante-bucătărie-stil-Holzitsch-mai-întunecate

Mulți limba franceza Bucătării de țară va contrasta dulapurile de bucătărie mai deschise sau chiar albe cu un zid de piatră naturală roșie sau zid de cărămidă. Acest lucru creează un contrast care face interiorul mai interesant și, în același timp, îl face să arate confortabil. În bucătăria casei de țară, puteți acoperi fie laminat, fie, alternativ, faianță. Indiferent de pardoseala pe care o alegeți, aceasta trebuie aleasă într-o culoare neutră. Dulapurile întunecate în combinație cu accesoriile de bucătărie din oțel inoxidabil creează accente interesante. Accentele elegante de fier precum candelabrele vor atrage atenția tuturor. Masa din bucătăria de la țară este mare, de obicei în mijlocul camerei. Opțional, acesta poate fi înlocuit cu o insulă de bucătărie și scaune.

Bucătărie de țară franceză – alegerea perdelelor potrivite

bucătărie-întunecată-insulă-mare-țară-bucătărie-idee

Dacă aveți ferestre mari, nu aveți nevoie de jaluzele. Optează pentru perdele transparente în culori deschise cu modele florale – astfel încât noul / vechiul tău Bucătărie de țară franceză poate beneficia cât mai mult de lumina soarelui. Decorează bucătăria cu flori și afișează-ți vasele din porțelan, astfel încât acestea să devină și ele parte din decor. Poate alege un candelabru cu lumânări – acesta va oferi camerei un aspect autentic.

Bucătărie de țară franceză albă

alb-francez-bucatarie-tara

Blat de marmură și gresie albă

Bucătărie din marmură, cu faianță albă - bucătărie în stil rustic

Bucătărie rustică clasică, culori contrastante

bucătărie rustică clasică, culori contrastante

Bucătărie tradițională albă – jaluzele portocalii

jaluzele-tradiționale-albe-bucătărie-portocalii

Bucătărie roșie, bucătărie în stil francez

bucatarie-rosie-blat-bucatarie-stil-francez

Bucătărie rustică retro retrogust

bucătărie rustică retro

Renovare bucătărie în stil rustic

Renovarea bucătăriei în stil rustic

Cortină verde bucătărie în stil rustic

perdea verde bucatarie stil rustic