Mobila de bucatarie

Echipamentele de bucătărie încorporează tradiția clasică și stilul modern

bucătărie cu panou alb-albastru

Lumea designului bucătăriilor s-a dezvoltat rapid în ultimii ani. În zilele noastre nu este suficient dacă Echipament de bucătărie este practic – trebuie să fie și impresionant din punct de vedere vizual. Sunt preferate desenele atipice care combină confortul și stilul. Bucătăriile încorporate de la Neff sunt un exemplu al modului în care tradiția clasică poate fi încorporată cu pricepere în designul modern.

Echipament de bucătărie – clasic, modern și inteligent

insulă de bucătărie alb-albastru-pătrate

Neff este o companie care de-a lungul anilor a devenit cunoscută sub numele de Neff Kitchens. Motivul – echipa este activă Echipament de bucătărie de specialitate. Compania a fost fondată de meșterul atent Paul Neff, care are un plus de dragoste pentru bucătărie – ca inima fiecărei case. De la început – anii șaizeci ai secolului trecut – desenele sale au fost o legătură vizuală între tradiție și modernitate.

Echipamente de bucătărie tradiționale și moderne de la Neff

bucătărie-rotundă-insulă-blat-modern

Întregul Echipament de bucătărie von Neff corespunde descrierii „bucătărie inteligentă” – inovatoare și luxoasă, cu spațiu de depozitare practic organizat și multe dulapuri încorporate, unde puteți ajunge cu ușurință la feluri de mâncare în timp ce gătiți. Designerii și personalul Neff au creat cu succes atât modele tradiționale, cât și cele moderne. Modelele tradiționale de bucătărie sunt grupate sub numele de colecția Louis Philippe. Blaturile lustruite, strălucitoare și blaturile de bucătărie din lemn creează o atmosferă confortabilă. Sursa de inspirație este cu siguranță simbolul designului interior francez – stilul de decor autentic și accentele amintesc de acest lucru.

Echipamente de bucătărie moderne și multifuncționale

tradițional-lemn-bucătărie-verde deschis

În schimb, cea modernă iese în evidență Echipament de bucătărie cu materiale durabile, contemporane, care au fost introduse în ultimii ani. Blatul de lucru și capota extractivă din oțel inoxidabil contrastează cu blatul și rafturile din bucătărie din lemn. Insula de bucătărie are o formă neregulată și arată sculptural. Insula practică de bucătărie semicirculară, panourile de bucătărie reglabile sunt o garanție că bucătăria modulară se poate adapta oricărui aranjament de cameră.

Accesorii pentru echipamente de bucătărie

Rafturi deschise pentru tăietoare

Întreprinderea Nepot oferă clienților săi posibilitatea de a selecta componentele individuale din catalog și de a le combina astfel încât să fie creat echipamentul de bucătărie perfect pentru ei. Spațiu de depozitare – opțiuni, extragere pentru sticle, sertare de soclu sau inserție de tacâmuri – puteți opta și pentru rafturi deschise și chiar puteți alege vaze decorative.

De la Abigail

Bucătărie cu aspect retro

Bucătărie cu aspect retro

Blat de marmură – bucătărie clasică

Blat de marmură-bucătărie clasică

Mică insulă de bucătărie neagră

mic-negru-bucătărie-insulă-perete-verde

Design clasic de bucătărie

Scaune din lemn-lampă-pandantiv-design-clasic-bucătărie

Bucătărie mare în stil rustic

bucatarie mare in stil rustic

Bucătărie albă elegantă

Blat de lucru din bucătărie din stejar, lucios

Insula de bucatarie cu blat de lucru din otel inoxidabil

Dulap integrat din blat de lucru din oțel inoxidabil

Raft pentru condimente

Raft pentru condimente - unitate practică-perete-bucătărie

Insert pentru tacâmuri – dulap de bază modern

Insert pentru tacâmuri-dulap-bucătărie-modern