Mehndi

61 Mehndi dizajn za djecu

Sjećate li se dok ste bili klinac kada ste bili opsjednuti Mehandi dizajnom na ruci? Kad je bilo vjenčanje u vašoj rodbini i jedino što vas je uzbudilo (osim ukusne hrane) bilo je što ste ruke i noge umočili u prekrasan Mehandi dizajn. Sve se mijenja kako odrastamo, ali jedino što ostaje konstantno je naša ljubav prema mehndiju. U bilo kojoj indijskoj kući, žene svih dobi, bilo da je to vaša baka ili vaša majka, vaše sestre i tete, vole eksperimentirati s raznim dizajnom kane. Dok neke vole imati tradicionalni dizajn, djevojke današnjice vole eksperimentirati sa svjetlucavom kanom, arapskim dizajnom Mehandi, bijelim dizajnom kane, minimalističkim dizajnom i tetovažama kane na raznim nekonvencionalnim dijelovima tijela.

Ali ovaj post je o djeci! I djeca vole ovaj proces. A razlog tome je sjajna kreativnost koju cijeli ovaj proces može ponuditi. Djeca su obično iznimno zaintrigirana i oduševljena novim stvarima. A Mehandi za njih postaje najbolja opcija jer je izdržljiv i jeftin, za razliku od nakita, koji se može odlomiti i skup je. Osim toga, Mehandi može izdržati test vremena za razliku od olovke ili markera koji im često koriste za slikanje tijela. Međutim, u slučaju djece, jedina je nevolja ta što je stavljanje kane na njihove male ruke dugotrajan proces, ali su vrlo nestrpljivi i neuredni. Ne mogu izdržati toliko dugo ovog procesa jer su uvijek tako aktivni. Zbog toga je uvijek najbolje držati njihov dizajn na minimumu. Premda se mogu ugraditi tradicionalni motivi poput paisleyja, pauna, slonova, lišća, točkica i mreža, itd., Ali nemaju dovoljno prostora na svojim sitnim rukama za udubljivanje u elaborativne dizajne.

Ideje za Kids Mehandi dizajn

Pozivajući se na druge vrste dizajna, također možete pokušati ukrasiti njihove ruke njihovim omiljenim likovima iz crtića, jer što bi za njih bilo bolje? Ako ste dobri u crtanju ili skiciranju, ova je opcija najbolja. Zadržat će njihov interes još dugo. U slučaju glamuroznijeg izgleda, možete upotrijebiti svjetlucavu kanu ili dodati drago kamenje za efekt svjetlucanja. Za ozbiljne prigode poput vjenčanja, uvijek je bolje držati se tradicionalnih mandala i pejzaža jer se i to smatra povoljnim.

Henna je stekla popularnost među mladima i odraslima jer ne samo da ima mnogo varijacija, već je i jeftina i organska. Stoga nećete morati brinuti o bilo kakvoj infekciji kože. Činjenica da tetovaže kane ne zahtijevaju igle ili štetne kemikalije, kana je među najboljim opcijama za djecu i roditelje.

Stoga smo stvorili popis svih vrsta Mehandi dizajna za djecu, a ako tražite lijepe dizajne za svoje malene tote, vaša potraga mora završiti ovdje! Evo popisa 60+ razigranih Mehandi dizajna za vašu djecu kojima ćete se i vi i vaša djeca diviti. Udubimo se u otkrivanje savršenog dizajna za vas u nastavku.

1. Dizajn leptira

djeca mehandi

Leptiri su popularni među djecom iz mnogo razloga. Oni su šareni, živahni i izuzetno razigrani. Osim toga, leptiri su simbol emancipacije i osjećaja mira i spokoja. Lete u svom prostoru poput slobodne ptice, sjede i sišu nektar s cvijeta na cvijet. Možete napraviti uzorak leptira kao što je prikazano na gornjoj slici i dodati mu neke cvjetne dizajne. Trag lišća također bi nadopunio dizajn. Morate biti inovativni s takvim dizajnom kako biste privukli pozornost djece.

2. Mali lik iz crtića

djeca mehandi

Svako dijete je obješeno na jednog posebnog lika iz crtića koji mu je ili joj najdraži! A ako ste dobri u umjetnosti, stvaranje tog omiljenog lika bilo bi pravi komad za vas! Likovi iz crtića imaju svoj šarm i siguran sam da bi neizmjerno privukao pažnju vaše djece. On ili ona bi se mogli ponositi vlastitim dizajnom crtića. Gore prikazani jednostavan je dizajn crtića i možete eksperimentirati s mnogim drugima, na primjer, sa svima iz Looney Tunesa.

3. Dizajn Shining Star

djeca mehandi

Ništa ne može biti bolje od boja i svjetlucanja koje će privući pažnju vašeg djeteta! Ovaj dizajn na slici napravljen je šarenom i svjetlucavom kanom. Zvijezde su izvrsna opcija dizajna jer smo svi u školi učili o sjajnim zvijezdama. Dodavanje nečeg privlačnog za oči izvrstan je način da se djeci svidi.

4. Cvijeće i lanci

djeca mehandi

Ovaj dizajn nije posve šaljiv. U ovom postoji mnogo tradicionalnih “odraslih” Mehandi uzoraka. Međutim, i dalje je svedeno na minimum. Dizajn se sastoji od mrežastog i točkastog rada zajedno sa središnjim cvjetnim dizajnom. Primijetili biste da su dizajni napravljeni podebljanim potezima, a ne zamršenim, jer djeca nemaju takvo strpljenje. Štoviše, djeca su male loptice energije i mogla bi samo u tren upropastiti sate provedene na jednom dizajnu,

5. Hrpa srca

djeca mehandi

Sada su srca super djevojačka i to je ujedno i najosnovniji uzorak. Djeca vole srca! Srca simboliziraju ljubav i čistoću, a djeca je također crtaju posvuda. Sviđa mi se kako je središnji dio ruke prekriven mješavinom malih i velikih srca, od onih jednostavnih do onih s uzorcima. Prsti su prekriveni jednostavnim dizajnom staza kako bi se uravnotežila monotonija.

6. Paun Mehandi dizajn

djeca mehandi

Djeca obožavaju ptice i životinje, a srećom, paun se smatra povoljnom pticom što se tiče bilo koje indijske prilike. Sviđa mi se kako je i dizajn pauna upotpunjen paunovim perom. Svi su elementi iscrtani podebljanim uzorcima, a svaka delicija svedena je na minimum. Ipak, dizajn izgleda spektakularno simetrično.

7. Dizajn svjetlucavog pauna

Baš kao i gornji dizajn, ovaj dizajn također ima paunovu pticu, no iako je gornji dizajn bio prilično tradicionalan, ovaj je dizajn šareniji i privlačniji djeci. Možete napraviti bilo koji dizajn s različitim bojama i svjetlucavim dizajnom kane koji bi odmah privukao vašu djecu i ispunio ih puno strasti i radosti. Osim pauna, možete dodati još elemenata poput omiljenog cvijeta vašeg djeteta ili bilo koje druge životinje.

8. Cvijeće i Paisley

djeca mehandi

Cvijeće i štapići najčešće su dizajnerske ideje, a posebno su dobre za djecu jer se obično rade podebljanim potezima i lako ih je nacrtati. Arapski uzorci bolji su od tradicionalnih indijskih uzoraka jer uključuju puno praznina i razmaka zajedno s hrabrijim potezima i stoga ih je djeci lako nacrtati. Stavljanje kane na dijete može biti izazovan posao, ali ovaj dizajn ne bi bio tako kompliciran.

9. Tradicionalni Mehandi dizajn

djeca mehandi

Ovo je tradicionalni Mehandi dizajn koji bi dobro stajao svakome, od djeteta do odrasle osobe. Ovaj dizajn mogao se malo pojednostaviti, ali ako je vaše dijete dovoljno strpljivo da sjedne kroz dosadnu sesiju, ovaj će dizajn izgledati prilično šarmantno. Ovakav bi se dizajn također osjećao pomalo odraslim i definitivno bi im povećao samopouzdanje. Ovaj dizajn je jednostavan, a opet elegantan za nošenje vašem djetetu.

10. Dizajn cvjetnog nakita

djeca mehandi

Ova vrsta Mehandija rješava dvije svrhe. Prije svega, nije previše komplicirano. Drugo, to je ukrasni dizajn, a s ovakvim dizajnom ne bi vam trebao nikakav nakit. I jednostavno je jer ne pokriva cijelu ruku. Vijugavi i lijepi uzorci izgledali bi prilično privlačno i vašem djetetu.

11. Dizajn čakri

djeca mehandi

Čakra ili mandala kružni je dizajn koji ima ogroman značaj u indijskoj kulturi. Označava potpuni ciklus života i smrti ili reinkarnacije. Slijedi strategiju- sve se događa. Izuzetno je povoljan i za Indijance. Gledajući s dječjeg gledišta, ovaj dizajn čakri odmah bi privukao vaše dijete jer voli različite geometrijske oblike, a osim toga, izgledalo bi apsolutno lijepo na njihovim malim rukama.

12. Dizajn zvjezdanih naljepnica

djeca mehandi

Ovo je više poput dizajna tetovaže kane, a ne primjene kane za određenu priliku. Djeca su uvijek fascinirana različitim oblicima i dizajnom, a zvijezde su nešto što ih prenosi u neko drugo područje. To je uglavnom zato što smo svi odrasli slušajući priče o vilama i anđelima. Ovaj dizajn sastoji se od zvjezdastih uzoraka zajedno s kovitlanjem točkica za dodavanje dodatnog zinga.

13. Mandala dizajn za djecu

djeca mehandi

Kao što je gore rečeno, dizajn mandale povoljan je, a ujedno i vrlo jednostavan za napraviti. Ovaj dizajn mandale je super jednostavan i ne pokriva cijelu ruku. Prilično je pametno kako su vrhovi prstiju jednostavno prekriveni kanom. To je minimalistički tradicionalni uzorak.

14. Uzorci s točkastom kanom

djeca mehandi

Ove male sitne točkice zajedno tvore najljepše dizajne koji su također dražesni za vaše mališane. Točke se spajaju i tvore cvjetne uzorke.

15. Cvjetna staza za djecu

djeca mehandi

Možda ne postoji niti jedno dijete koje ne voli cvjetni trag. Jedna staza izvedena u arapskom stilu bila bi savršena za vaše dijete zbog odvažnih uzoraka i jednostavnog dizajna.

16. Razrađen cvjetni dizajn

djeca mehandi

Još jednom, ovaj dizajn je izveden u arapskom stilu, ali postoje dvije staze umjesto jedne koja se spaja u jedinstveni dizajn na zapešću. Cvjetna tema dobro je prilagođena djevojčicama. Sviđa mi se kako tri preostala prsta nisu ostala ravna.

17. Dizajn svjetlucavog srca

djeca mehandi

Izgleda kao prilično razrađen dizajn za ove male ruke. Međutim, svjetlucavi učinak privlači malu djecu! Ovo su dvije nevjerojatne stvari tiskane u jednom dizajnu, srca i sjaj.

18. Pojednostavljeni cvjetni uzorak

djeca mehandi

Ovo je očito uber-jednostavan dizajn jer u osnovi nema zamršene uzorke. Cvijeće je izrađeno sa super podebljanim uzorcima i za to nije potrebno mnogo vremena. Cvjetni uzorak na slici izgleda vrlo elegantno.

19. Dizajn pauna

djeca mehandi

Ovo je punopravni dizajn pauna s repom naglašenim u različitim uzorcima. Paun ima mnogo cvjetnih i kružnih uzoraka koji mu daju drugačiji izgled. Ovi su obrasci prilično jednostavni jer za rad s djecom potrebno je puno strpljenja. Dizajn na slici je jedna ptica koja prekriva pola ruke, a prsti su držani goli.

20. Etnički Paisley dizajn

djeca mehandi

Ovo je arapski Mehandi dizajn i sastoji se od jednostavnih pejzaža, uzoraka cvijeća i lišća s kružnim oblinama i točkicama. To je prilično osnovni dizajn, ali divan za djecu.

21. Mali cvjetni dizajn

djeca mehandi

Ovaj dizajn prikladan je za tako male ruke kao i za nekoga tko traži nešto malo. To je jedan cvjetni uzorak koji se ni na koji način ne pretjeruje. Nije komplicirano za izradu i ne sadrži zamršene uzorke.

23. Minimalistički cvjetni dizajn

djeca mehandi

Jednostavan arapski dizajn s podebljanim stokama izgleda nevjerojatno. Lako je, a cvjetovi čine da izgleda prilično elegantno. Lišće doprinosi njegovoj prirodnoj temi.

24. Pola ruke dizajn

djeca mehandi

Ovo nije kompliciran dizajn jer je zamršeni uzorak ograničen samo na jednu polovicu ruke. Druga polovica izrađena je jednostavnim uzorcima linija i točaka. Također se možete odlučiti za ove vrste dizajna ako je vaše dijete pomalo zbunjeno oko više dizajnerskih ideja. Obje polovice u ovom slučaju mogu biti ukrašene različitim uzorcima.

25. Ukrasna kana

djeca mehandi

Ovaj dizajn izrađen s cvijećem i kupolom u obliku slova V daje ukrasne vibracije što znači da vam neće trebati vaš otmjeni nakit. Uzorak je prilično elegantan, a dizajn zgloba također može nalikovati čipki.

26. Dizajn kane punom rukom

djeca mehandi

Ako mislite da vaše dijete može proći kroz dugi sat vremena da dobije potpuni indijski tradicionalni dizajn, tada se možete odlučiti za ovaj uzorak na ruci. Iako je ovaj dizajn u potpunosti obuhvatio cijelu ruku, on se sastoji od mnogih osnovnih i lakih uzoraka koje neće biti previše teško napraviti.

27. Dizajn stabla

djeca mehandi

Ovo vrtložno drvo izuzetno je lijepo i izgleda pomalo crtano kao da je oživjelo ravno iz bajke! Ima li još razloga da bude omiljen među djecom? Oboje je elaborirano, jednostavno i izgleda lijepo.

28. Zvjezdani izgled leptir kane

djeca mehandi

Čini se da je ovaj leptir prije anđeo koji ostavlja tragove svjetlucavih zvijezda. Dizajn je savršen za djecu jer je spoj prirode i mašte. Lako se može učiniti glamuroznijim s dodatkom sjaja.

29. Dizajn slatke sove

djeca mehandi

Stara mudra sova ovdje izgleda vrlo sofisticirano. Dizajn ima cijelu scenu gdje stari sjedi na grani s lišćem i cvijećem u punom cvatu. Možda ćete također primijetiti da uzorci točaka također dobro popunjavaju praznine.

30. Dizajn kane od bumbara za djecu

djeca mehandi

Ovaj sićušni bumbar je super dražesan i možda ste vidjeli mnogo crtića u kojima su slatki žuti bumbari. Savršen je za djecu koja vole tako dražesna stvorenja! Sviđa mi se kako bumbar počiva na ovom prekrasnom cvijetu, ostavljajući trag iza sebe. To je tako sladak dizajn ili vaše dijete.

31. Ruka puna cvijeća

djeca mehandi

Ovaj dizajn je posvećen dječjem miljeniku, odnosno cvijeću! Osim velikih komada cvijeća, možda ćete primijetiti i cvjetove s točkama koji također nalikuju zvijezdama. Nije li ovo tako pametan način imati dva dizajna odjednom?

32. Dizajn mačje šape

djeca mehandi

Djeca obožavaju životinje, a posebno one koje mogu maziti. Mislim da su otisci mačaka preslatki, a djeci je to također fascinantno. Još je bolje ako posjedujete mačku! Takvi su dizajni super lagani i čine djecu radosnom!

33. Mickey Mouse Dizajn

djeca mehandi

Ovo je indijanizirana verzija dizajna mickeyja Mehandija. Lik iz crtića upisan je u arapsku stazu Mehandi koja izgleda super moderno. Ovaj dizajn najbolji je iz oba svijeta, daje tračak tradicionalizma zajedno s omiljenim dječjim likom iz crtića.

34. Dizajn jednoroga

djeca mehandi

Sve su djevojke lude za jednorozima, čak i kad odrastu! Dakle, nema boljeg dizajna koji bi je učinio super sretnom. Svidjet će joj se njezin dizajn.

35. Dizajn logotipa Supermana

djeca mehandi

Ovaj dizajn je za dječake i djevojčice. Mogu nabaviti i nekog drugog superjunaka koji bi im mogao biti omiljen. Osim toga, u ovaj dizajn mogu dodati i druge elemente koji bi ih podsjetili na njihove heroje.

36. Cvjetni uzorak na nogama

dječji mehandi dizajn

Ovi mali cvjetni uzorci izgledaju super impresivno. To je minimalistički dizajn, ali izgleda super šik i također je napravljen vrlo uredno. Takva preciznost s djecom težak je zadatak.

37. Cvjetne noge

dječji mehandi dizajn

Ovo je jednostavan dizajn cvijeća u sredini stopala. Sviđa mi se kako su mali prstići zasjenjeni kako bi dodali središnji dizajn. Ovaj dizajn, stoga, ne izgleda tako pretrpano niti vrlo minimalno.

38. Potpuno oblikovanje stopala

dječji mehandi dizajn

Ovaj dizajn punih stopala težak je zadatak i za dijete i za umjetnika. Međutim, izgleda prilično sjajno s teškim cvjetnim motivom. Dizajn mreže između staza cvijeća također izgleda lijepo.

39. Cvjetne loze Henna Design

dječji mehandi dizajn

Ovaj dizajn je dizajn staze poput arapskog mehandi stila. Sastoji se od dva središnja cvijeta, a ostalo je točkasto djelovanje i lišće. Jednostavan je i jedinstven i morate ga jednom isprobati za svoje dijete.

40. Cvijet na temu Spužva Boba

dječji mehandi dizajn

Dakle, nema djeteta koje ne voli Spužvabove četvrtaste gaće pa smo ga pokušali uklopiti u ovaj tradicionalni uzorak dizajna kane. Njegovo se lice prilično lijepo vidi na ovom cvijetu.

41. Tema cvijeta i lišća

dječji mehandi dizajn

Ovo je osnovni dizajn koji se sastoji od cvijeća i lišća zajedno sa šarenim uzorcima. Lako je i stoga je najbolja opcija za djecu koja traže neku ekskluzivnu priliku. Prsti su ostali goli, ali možete potpuno smisliti nešto ako želite.

42. Arapski cvjetni dizajn

dječji mehandi dizajn

Cvijeće izgleda nevjerojatno u svakom slučaju i u svakom uzorku dizajna Mehandi. Ovaj ogromni cvijet u ovoj sredini izgleda prilično ženstveno. Za djecu se mora ući u mnogo detalja ili zamršenosti i divim se kako je ovaj dizajn ostavljen na minimumu, odnosno samo obrisi. Ostatak ruke prekriven je lisnatim tragom.

43. Swirly cvjetni uzorak

dječji mehandi dizajn

Ovi vrtložni uzorci izvrsni su za djecu jer su jednostavni, a različiti elementi kombiniraju se u veliki dizajn.

44. Zamršeni arapski cvjetni dizajn

dječji mehandi dizajn

Ovaj dizajn ima puno elemenata poput vrtloga, kovrča, točkica, mreža, bisera i središnjeg dizajna pauna. To je definitivno razrađen dizajn i zahtijevat će puno strpljenja i vještine. Dobar dio je, međutim, što je dizajn ograničen uglavnom na obrise, a ne na popunjavanje praznina.

45. Arapska cvjetna staza

dječji mehandi dizajn

Ovaj arapski dizajn pomalo se razlikuje od ostalih arapskih dizajna jer ne počinje od kažiprsta. Dapače, počinje od ružičastog prsta. To je stvarno jednostavno jer samo morate dodati neke cvjetne dizajne zajedno s nekoliko listova i kovitlanim uzorcima. Točke najbolje funkcioniraju ako želite pokriti praznine i s njima je super jednostavno raditi.

46. ​​Osmijeh za dobar osjećaj

dječji mehandi dizajn

Djeca se vole smiješiti i vole smiješne stvari. Pretpostavljam da su smajlići jedan od njih. Sviđa mi se kako svaki elemnt ima smiješak točno u sredini. Središnji uzorak zapravo je cvijet s dodanim smajlićima. Slično, narukvica se sastoji od smajlija. Sviđa mi se kako bi vrhovi prstiju trebali biti najjednostavniji od svih, a ipak je dodan mali smiješak. To je vrlo neobičan dizajn, moram reći.

47. Koi Fish Henna Design

mehandi dizajn

Koi riba u japanskoj kulturi označava sreću i blagoslovljeno bogatstvo. Ali najvažnije, djeca vole životinje, a tko ne bi želio imati lepršavu ribu na svom tijelu? Peraje ribe su tekuće i lijepe. Privlačna je. Možete dodati i svjetlucanje boja kako biste poboljšali izgled dizajna.

48. Dizajn Lotus Creeper

mehandi deisgn

Dizajn je izrađen s lotosom kao središnjim motivom. Ovom dizajnu dodano je još mnogo elemenata poput puzavica, lisnatih staza i rada s točkama. Svi ovi elementi spojeni su u lijepi.

49. Oštri Mehandi dizajn

mehandi dizajn

Ovaj dizajn ima puno oblina koje su neobičnije nego ikad. Gotovo izgleda kao dodatak ili komad nakita zbog zamršenog dizajna. Ovaj dizajn, kao i svaki drugi dizajn, ima cvjetnu temu s istaknutim poslom. To je izvrstan dizajn za djecu za svaku priliku.

50. Polukružni Mehandi dizajn

mehandi dizajn

Ovaj se dizajn sastoji od različitih elemenata poput kupole i strukture u obliku slova V koja počinje od zgloba. Također sadrži paunov uzorak na zapešću, zajedno s nekoliko paisleya, cvijeća i različitih linija. Dizajn pauna može se vidjeti i na ruci što povećava njegovu ljepotu.

51. Suvremeni dizajn Mehandi

mehandi dizajn

Ovaj klinac mora biti fashionistica da bi izdržao takav dizajn. Ovaj dizajn je zamršen i izgleda super moderno i elegantno da bi ga i majke htjele imati za sebe. Izgleda super elegantno sa svim tim prekrasnim uzorcima središnje čakre. Volim rad na prstima koji izgledaju apsolutno veličanstveno. Gotovo je poput trešnje na torti.

52. Mehandi dizajn s polucvjetnim sjajem

mehandi dizajn

Ovaj cvjetni Mehandi dizajn vrlo je jednostavan, ali je njegova ljepota poboljšana samo dodavanjem svjetlucavog efekta. Mislim da je svjetlucava kana povećala izgled za nekoliko zareza. Osim toga, cvijet je prilično jednostavan zajedno s dizajnom prstiju koji nije ništa drugo nego nekoliko linija i neke točkice.

53. Okviri dizajna kane za djecu

mehandi dizajn

Vašem djetetu bi se svidio ovaj otvoreno jednostavan dizajn kane koji sadrži neke puzavice koje se protežu do cijele ruke i obrisa cvijeta. Iako je super lagan, ipak prekriva cijelu ruku i daje bogat izgled. Ne smijete dodavati uzorke kako biste popunili praznine jer će tada Mehandi izgledati pretrpano.

54. Jednostavni podebljani uzorci

mehandi dizajn

Ovaj uzorak mogao bi izgledati prilično ispunjen, ali radi se s većinom jednostavnih uzoraka. Doista se sastoji samo od nekih kružnih uzoraka koji se kombiniraju u cvjetove. Urađeno je u osnovnom arapskom Mehandi stilu i stoga izgleda prilično elegantno. Takvi su dizajni jednostavni i zasigurno će privući vašu djecu. Vjerojatno vam ne bi trebao bilo koji drugi uzorak za dodavanje ovom dizajnu.

55. Ime Henna Tattoo

mehandi dizajn

Vašim mališanima uvijek će biti zanimljivo vidjeti njihova vlastita imena ispisana u dizajnu kane. Sigurno će se osjećati ponosno na svoj dizajn. Rastući trend tetovaža zasigurno je već pogodio vašu djecu, a dizajn tetovaže Mehandi izvrsna je alternativa jer je čisto organski i djelovao bi jednako dobro. Budući da nije trajna, možete promijeniti svoj dizajn prema svom raspoloženju i prilici.

56. Suvremeni dizajn kane

mehandi dizajn

Ovaj dizajn kombinacija je odvažnih i zamršenih uzoraka koji izgledaju super slatko i elegantno kada se nose u neku tradicionalnu indijsku prigodu. Ne trebate mnogo uzoraka da biste ispunili ruke, a ipak će izgledati nevjerojatno. Vrhunac ovog uzorka je podebljana ruža izrađena na zglobu. Ovo je uzorak pola ruke i sviđa mi se kako je nositelj odlučio ići s dva različita uzorka.

57. Tetovaža kane žirafe

mehandi dizajn

Ova žirafa je vrlo crtana za gledanje i izgleda super slatko. Sviđa mi se kako noge žirafe prekrivaju četiri djetetova prsta. Baš je smiješno. Ako je žirafa omiljena životinja vašeg djeteta, ne vidim razlog zašto se on ili ona ne bi odlučili za takav dizajn za svoje ruke. Veliko olakšanje od tipičnih cvjetnih uzoraka.

58. Cvijeće i točkice

mehandi dizajn

Ovaj dizajn je super lagan jer se uglavnom sastoji od cvijeća i kovitlanih uzoraka. Dizajn također sadrži točkice, što je najjednostavnije što možete učiniti da popunite praznine.

59. Zakrivljene pruge

mehandi dizajn

Ovaj je dizajn jednostavan i elegantan za djecu koju možete nositi u bilo kojoj prigodi. Pola cvijeta smješteno je s četiri lisnate staze koje prekrivaju ostatak ruke. Debela traka također je izvrsna za davanje dizajnu male dimenzije. Uzorci unutar njega vrlo su laki za izradu. Savršen je spoj tradicionalnog i suvremenog.

60. Samo svjetlucavi cvijet

mehandi dizajn

Cvjetni dizajn izvrstan je s malim listovima koji idu prema kažiprstu. Ovaj dizajn je toliko simpatičan zbog svjetlucavog efekta koji mu je dodan. Cvjetni dizajni najbolji su za djecu jer ih je ne samo jednostavno izraditi, već ostaju u trendu za svaku prigodu.

61. Dizajniranje pomoću kruga i točaka

mehandi dizajn

Ovaj se dizajn sastoji samo od zaokruženih kružnih uzoraka i djelovanja točkica. Nekoliko drugih dizajna poput paisleya i malo cvjetnog rada dodano je do vrha prstiju. Glavni dizajn je ipak kružnog oblika. Čini se kao savršen dizajn za tipične indijske festivale.

Još nekoliko savjeta i savjeta u vezi s dizajnom dječje kane:

  • Upotrijebite pouzdan brand za dizajn kane na koži vaše djece. Uvjerite se da je organski i bez kemikalija.
  • Bolje je dopustiti djeci jednostavnije dizajne jer razrađeni dizajni često djeci dosađuju jer moraju sjediti dulje.
  • Morate dopustiti svojoj djeci da sami odaberu dizajn jer bi im moglo dosaditi prebrzo.
  • Važno je napraviti flaster test na njihovoj koži kako biste vidjeli odgovara li proizvod njihovom tipu kože.
  • Najbolje je slikati samo njihove ruke jer bi im to moglo ograničiti kretanje na neko vrijeme.

Dobivanje dizajna kane nije nešto na što se djeca moraju ograničiti. Međutim, mora im se omogućiti da odaberu jednostavniji uzorak umjesto kompliciranijih. Njihov dizajn mora biti jednostavan i elegantan jer ne zahtijevaju prekrivanje cijelih ruku. Samo obavezno isprobajte proizvod prije nanošenja na dijete jer obično ima osjetljivu kožu.