Mehndi

55 Arabski modeli Mehndi

Arabski Mehandi je najbolj znan po svoji čudoviti cvetlični in listnati sledi, ki teče od kazalca do zapestja in naprej. To lahko storite tako na sprednji kot na zadnji strani roke. Ni treba posebej poudarjati, da je to eden najbolj trendovskih modelov, ki ga imajo radi tako mladi kot odrasli. Arabski Mehandi, kot že ime pove, je prišel iz arabskih držav in se počasi odpravil v azijske države, kot sta Indija in Pakistan. Dosegel je tako velik zagon, da ga cenijo celo neveste. Modeli so primerni za vse vrste priložnosti. Poleg tega, da na svojih rokah naredite arabski dizajn Mehandi, lahko podobne vzorce dobite tudi na nogah.

Tako kot tradicionalni indijski vzorci kane tudi arabski modeli Mehandi vsebujejo večinoma paisleys, cvetlične trte in liste ter pretežno tekoče oblikovalske poti. Poleg tega modeli vsebujejo tudi veliko kariranih vzorcev, mrežastega in pikčastega dela, vse narejeno diagonalno. Ima zapletene in drzne modele, vendar prevladujejo drzni modeli. Zaradi tega je videti kot tridimenzionalna. Kar razlikuje arabske modele Mehandi od običajnih slogov Mehandi, je vesoljsko delo. Modeli puščajo dovolj prostora, tako da je mogoče videti občutek simetrije. Tema, ki jo navdihuje narava, naredi celoten dizajn živahen in ženstven. To je lepota arabskih modelov Mehandi tudi za neveste.

Arabski modeli se lahko zelo zapletejo. Začetniki se lahko najprej poskusijo z osnovnimi vzorci in obrisi privaditi na oblikovanje. Dobra novica za začetnike je, da zasnovo večinoma sestavljajo poti in ponavljajoči se motivi in ​​poteze, ki jih je enostavno risati prostoročno. Enostavni arabski modeli Mehandi so dobra izbira za ljudi, ki ne želijo, da bi si preobremenjeni dizajn napolnil roke. Namesto tega so arabski modeli Mehandi z zagotovljenim prostorom videti precej elegantni. Tu smo zbrali nekaj neverjetnih arabskih modelov Mehandi, ne samo za roke, ampak tudi za noge. Ne glede na to, ali gre za sprednjo ali zadnjo roko, vam ni treba gledati dlje od tega seznama. Seznam 55 neverjetnih arabskih modelov Mehandi, ki smo jih sestavili, bo zagotovo postavil rekord za vsakogar, ki močno potrebuje dober dizajn.

1. Znamenito oblikovanje Paisley

arabski mehandi

Ta model Mehandi ima neverjetne vzorce paisleyja, ki so videti popolnoma kul. Osrednji del ima hladno oblikovano mrežo skupaj z majhnimi listi, medtem ko so prsti lepo okrašeni z vrtinčenimi vzorci. To je odličen dizajn za poroke ali sprejeme.

2. Oblikovanje prstov in zapestja z zadnjo roko

arabski mehandi

Ta zasnova je popolnoma očarljiva, saj je preprosta, a nekoliko drugačna od običajnega arabskega vzorca oblikovanja. Kazalec je lepo okrašen tako kot običajna oblika, medtem ko oblikovanje drugih delov ni povezano z zasnovo prsta. To je precej nekonvencionalno. Osrednja oblika je lotosa, ki izgleda očarljivo z obrobnimi pikami in zasnovo zapestnega traku.

3. Oblikovanje dvojne poti

arabski mehandi

Ta oblika je izjemno ženstvena in polepšana z listnatim vzorcem. Poti so pomemben del zasnove arabskega Mehandija. Ta zasnova je sestavljena iz treh vzorcev poti, ki se premikajo drug ob drugem in s tem izražajo občutek simetrije.

4. Kazalo in oblikovanje malega prsta

arabski mehandi

Ta arabski dizajn Mehandi je nekoliko edinstven zaradi dveh različnih poti, ki se začneta od kazalca in rožnatega prsta. Osrednja oblika je cvetje in listje.

5. Zapleteni arabski vzorci

arabski mehandi

Ta arabska oblika Mehandi se ne začne s kazalcem, ampak z rožnatim prstom. Vendar pa so drobne podrobnosti na vsakem prstu videti precej neverjetno.

6. Zasnova prstov na hrbtu

arabski mehandi

Modeli z zadnjo roko Mehandi so najbolj ustvarjalni. Ta izgleda zelo elegantno z listnato sledjo na zapestju. Je precej okrasna. Oblika zapestja izgleda kot podaljšek oblikovanja prstov.

7. Dizajn vrtnice

arabski mehandi

Ta zasnova ni preveč dodelana, ampak sled elegantnih listnatih vzorcev, ki izgleda popolnoma osupljivo in elegantno. Všeč mi je, kako se na sled dodajo majhne vrtnice, ki absorbirajo monotonost oblikovanja. Cvetlični vzorec na prstu se zdi precej drzen kot običajni vzorci in dopolnjuje eleganten srednji del roke.

8. Mesh arabsko oblikovanje

arabski mehandi

Najbolj privlačen del te zasnove je mreža na konicah prstov. Tradicionalni arabski vzorec, ki se začne od kazalca, je bil obrnjen in sled v njegovem oblikovanju se je začel od rožnatega prsta. Arabski vzorec osrednjega oblikovanja izgleda precej brezhibno in simetrično. Zasnova na zapestju ni linearna, ampak v obliki črke V, kar celotni zasnovi doda določeno eleganco.

9. Arabsko oblikovanje na gležnju

arabski mehandi

Arabski vzorci niso omejeni le na hrbet in sprednji del rok. To lahko naredite tudi na gležnju! Ta oblika ni preveč zapletena, ampak ima veliko krivulj in cvetočih vzorcev, ki niso le enostavni, ampak tudi lepi na pogled.

10. Arabsko oblikovanje na nogah

arabski mehandi

Arabske vzorce lahko naredite tudi na nogah. Obliko lahko dodate na osrednji ali stranski del nog in pravzaprav izgleda neverjetno tudi na gležnju. Igriv cvetlični dizajn je precej ženstven.

11. Enostavno na roki

arabski mehandi

Za sprednjo in zadnjo stran roke za arabske modele je lahko veliko idej, vendar je ta zasnova narejena samo za roke. Ne potrebujete nobenega Mehandija za roke, če to ni tradicionalna priložnost. Oblika na rokah deluje kot tetovaža in se lahko dobro prilega tudi kateri koli zahodni obleki.

12. Mandala cvetlični arabski vzorec

arabski mehandi

Ta oblika ne more biti bolj cvetlična. Ogromen vzorec vrtnice je videti neverjetno, dodan mandali. Oblika prstov je videti precej okrasna. Razmik je primeren, saj daje oblikovanju čeden videz. Za oblikovanje nohtov se lahko odločite za izdelano umetnino, saj se bo dobro dopolnila z obliko kane.

13. Absolutno rožnato

arabski mehandi

Ta oblika, tako kot zgornja, je zelo cvetlična. Všeč mi je, kako se vrtnice naredijo s krepkimi potezami namesto z elegantnimi. Vrtnice so pomemben element arabskega dizajna Mehandi, saj izgleda precej ženstveno in kraljevsko. Tu je osrednji vzorec niz vrtnic, vezanih skupaj. Druga sled vrtnic ima drznejšo obliko vrtnic. Pravzaprav je tisto, kar razlikuje dve poti, zato je celoten dizajn edinstven zaradi kontrastnih tehnik, ki se uporabljajo za izdelavo vrtnic.

14. Arabski modeli polnih nog

arabski mehandi

Če bi opazili, boste videli, da ima ta oblika vrsto cvetov, kar je precej značilno za vse arabske vzorce oblikovanja Mehandi. Prsti prstov so narejeni z listnatimi motivi, da dopolnijo in dopolnijo celoten videz. Pravzaprav mislim, da so rože poudarjene le zaradi listnatih vibracij. Senčenje na osrednjem cvetu je precej spektakularno in ker je osrednji cvet, so ostale rože v tej zasnovi ohranjene precej preproste.

15. Učinki senčenja

arabski mehandi

Ta zasnova je uporabila bolj zasenčen učinek kot prejšnji modeli na tem seznamu. Senčenje je zelo priljubljen in pogost element vsakega oblikovanja Arabi Mehandi. Zapleteni vzorci razkrivajo, da za tovrstno oblikovanje potrebujejo nekakšno strokovnost. Je precej pravljičen zaradi cvetlične teme in krožnega oblikovanja na sredini, ki spominja na ogledalo.

16. Metulj in cvetje

arabski mehandi

To ni vaš skupni arabski vzorec Mehandi. Posebnost tega dizajna je dodatek metulja, ki sedi na osrednji roži. To je res dobrodošel element oblikovanja. Poleg tega je zasnova združena z mrežami, listi, pikicami in sledovi listov.

17. Cvetlični lestenec

arabski mehandi

Ta zasnova daje gotsko vzdušje. Splošna tema je lestenec, ki izgleda precej veličastno. Vsi elementi v tej zasnovi so simetrično postavljeni skupaj, kar izgleda izjemno brezhibno. Všeč mi je način, kako se to naredi s tako veliko natančnostjo, da izgleda profesionalno. S takšno zasnovo ne potrebujete dodatnega nakita za roke.

18. Navdih iz platna

arabski mehandi

Ta zasnova se zdi, kot da je resnično vzeta iz vaših sanj. To je nadrealistično! Tu so prisotni osnovni elementi vsakega arabskega dizajna Mehandi, ki so cvetje in senčni učinek. Umetniški kaliber je tukaj očiten. Res bi bilo res reči, da to delo ni le Mehandijevo oblikovanje, ampak umetniško delo.

19. Zaključek čipke

arabski mehandi

Ta oblika ima predvsem mrežasti vzorec, razporejen po hrbtni strani roke. Mrežica spominja na čipkasto rokavico, ki je videti precej domišljijsko in elegantno. Naslednja najboljša stvar v tej zasnovi so poleg mrežnega materiala cvetlični elementi. Ta oblika ima številne dejavnike, vključno z naravnimi in geometrijskimi figuricami, ki združujejo edinstven videz. To obliko lahko uporabite za vsako priložnost, če ne za poroke. Takšni modeli so precej pogosti tudi v indijskih modelih Mehandi. Izgleda zelo spektakularno.

20. Učinek mreže

arabski mehandi

Ta oblika, tako kot zgornja, ima prevladujoč vzorec mreže. Razlika pa je v tem, da je bila zgornja zasnova precej drznejša. Tale je bolj zapleten vzorec. Hvaležnost je vključitev cvetja v mrežo, ki traja veliko časa, saj je oblikovanje elegantno. Razlikuje se tudi dejstvo, da se namesto tradicionalnega vzorca z eno vrstico uporabljata dve vrstici. Zapletenost mrežnega dela poudarjajo sosednji drznejši vzorci. Kombinacija drznih in zapletenih vzorcev je tisto, zaradi česar je ta oblika lepa na pogled.

21. Arabsko oblikovanje nog

arabski mehandi

Arabski modeli Mehandi imajo najbolj izdelane in edinstvene vzorce, ki izgledajo odlično na nogah ali hrbtu in pred rokami. Morda ste že videli čipkast učinek na rokah, tukaj pa čipkast učinek učinkuje na stopala. Podrejena cvetlična tema se dobro ujema s celotnim vzorcem. Ne spreglejte listnatih poti, ker dodajo lepoto celotne zasnove.

22. Križno oblikovanje

arabski mehandi

Križne črte ali prepleteno omrežje so tukaj precej preproste. Izvede se z eno samo črto, vendar je drugačna zaradi vzorcev v obliki kupole, ki se skupaj s tem premikajo. Vzorec kupole pomaga tudi pri zgostitvi očesnih linij. Zasnova, ki se začne od zapestja in se premika vzdolž roke, je cvetlična z malo dela listov. Takšni podobni modeli se uporabljajo tudi v indijskem dizajnu Mehandi, vendar je razlika opazna zaradi velikega razmika in kombinacije različnih modelov, ki se uporabljajo v arabskih modelih Mehandi.

23. Cvetlični dizajn za sprednje noge

arabski mehandi

To je precej privlačen dizajn za ljubitelje arabskega Mehandija. Mislim, da gre zasluga krepkim cvetličnim vzorcem, ki so osrednja tema oblikovanja. Ta krepki vzorec je v nasprotju z zapletenim dvojno podloženim mrežicam. Mislim, da kontrastni različni elementi dobro delujejo s katerim koli dizajnom. Nohti imajo tudi krepko obris, zato je to splošen čeden vzorec. Lahko se odločite za podaljšanje svojega dizajna do nog ali pa ga pustite takšnega, kot je.

24. Tradicionalno arabsko oblikovanje na nogah

arabski mehandi

Oblika, ki jo vidite tukaj, je zelo podobna oblikovanju, ki je običajno narejeno na roki. Tako kot ročno oblikovan rabic Mehandi, se ta vzorec začne od prstov na nogi. Vzorci so zelo občutljivi in ​​mrežica je popolnoma rezervirana za prste na nogah. Modeli prstov in prstov so ločeni z dovolj prostora, ki ga zagotavlja kupola. Tudi nohti imajo obris.

25. Zapleteno oblikovanje prstov

arabski mehandi

Vsi vemo, kako pomembni so prostori v arabskih modelih Mehandi. No, prostori so priljubljeni, vendar so tudi polovični ročni modeli Mehandi postali priljubljeni. Osrednji del roke ni preveč okrašen, medtem ko so prsti in zapestja okrašeni z mešanico drznih in zapletenih modelov. Modeli so mešanica cvetličnih vzorcev in listnate trte. Če opazite, boste na črtkani poti sedeli tudi dve papigi. Ta oblika zagotovo ujame pokrajino.

26. Rob stopal

arabski mehandi

Ta oblika je odlična kombinacija rešetk in čipk. Če pogledamo na to, ne moremo reči, da so ti vzorci omejeni na arhitekturo. Meja stopal je odlično narejena s krepko in zapleteno obliko listov. Ste kdaj gledali film iz viktorijanske dobe in ste opazili čipke na ženskih rokavicah? Ta vzorec se dobro ujema s tem. Ali pa podoben vzorec vidite tudi na lepem robčku. Ta oblika bi zagotovo izstopala in podobno temo lahko dobite tudi na rokah. Takšen arabski dizajn Mehandi bi ob vsaki priložnosti zagotovo dobil številne pohvale.

27. Spominja na zalogo

arabski mehandi

S tovrstno zasnovo ne bi mogli razlikovati med arabskim dizajnom Mehandi ali običajno nogavico. Mislim, da bi z nizom tradicionalnih “pandžabskih juttisov” izgledalo neverjetno, vendar daje tudi sodobno vibo iz gležnja zgoraj. Kombinacija tradicionalnega in sodobnega je briljantna ideja. Druga odlična ideja bi bila, da jo združite s kratko lehengo in vrhom. Nato lahko odstranite obutev in plešete celo noč s temi čudovitimi vzorci na nogah.

28. Oblikovanje polovične roke

arabski mehandi

Ta pol ročni dizajn je zaščitni znak arabskih modelov Mehandi. Lepa je, cvetoča in polna nežnih vzorcev. Je kombinacija lepih zapletenih in drznih potez. Notranje poteze so precej občutljive in jih uravnotežijo zunanji in bolj drzen obris krepkih potez. Če želite ob kateri koli priložnosti izstopati, razmislite o tem, da bi dobili takšno zasnovo.

29. Ujemanje oblikovanja rok in nog

arabski mehandi

Ko gre za arabske modele Mehandi, lahko vedno dobite ujemajoč se dizajn z nogami in roko. Spet so osnovni modeli združeni z drznejšimi in lažjimi potezami, ki celotnemu dizajnu zagotavljajo določeno ravnovesje. Tudi mreža je lepa.

30. Poln lokov

arabski mehandi

Ta oblika izgleda, kot da je navdihnjena s kupolami in arhitekturo iz obdobja Mughal. Všeč mi je, kako je oblikovanje kupole videti izjemno kraljevsko. Oblika kupole je blagovna znamka arabskih vzorcev Mehandi. To je pogost pogled. poleg modelov rabic Mehandi se lahko vzorce kupole uporablja tudi v indijskih modelih Mehandi. Takšne oblike so kot nalašč za neveste. Nošenje težkih zapestnic skupaj bi dodatno dopolnilo zasnovo.

31. Vzorec v obliki kupole

arabski mehandi

Ta arabski Mehandi se lahko zdi zelo preprost za oči, toda vsakič je popolna kupola stvar prakse! Izgleda lepo in simetrično in všeč mi je, kako kupola loči obliko roke od zapestja, ki je narejeno iz mreže, da izgleda kot zapestni trak.

32. Lepo arabsko oblikovanje

arabski mehandi

Najbolj privlačen del te zasnove je prostor, ki ga je osrednja roka namenila oblikovanju zapestja. Poleg tega so ti modeli med seboj sinhronizirani zaradi podobnih oblik, vendar ima tisti v sredini pravilen kupolast lok, ki mu daje kraljevsko vzdušje. Zasnova kupole je zapleteno narejena z nežnimi cvetličnimi vzorci in daje super ženstven videz. Druga stvar, ki jo je treba opaziti, so prsti, ki niso v celoti oblikovani, ampak le polovično pokriti. Čeprav je osrednja tema cvetlična, lahko dodate tudi paisleys, mrežico in pikico, da temu dizajnu popestrite.

33. Enako oblikovanje stopal in rok

arabski mehandi

Noge in roke so v tem arabskem vzorcu Mehandi popolnoma enake. Vrhunec te zasnove je še enkrat kupolast vzorec in čeprav v tem ni preveč cvetličnih vibracij, ima na sredini roke en velik cvet. Preostali del rok in nog je okrašen z mešanico drznih in občutljivih vzorcev. Pridobiti podoben dizajn na nogah in rokah je vedno odlična ideja, se vam ne zdi?

34. Veliko arabsko oblikovanje

arabski mehandi

Ta zasnova temelji na lokih in drobnih rožah, ki jih dobro obdajajo. Všeč mi je, kako so prsti okrašeni z mrežico, ker služi kot odlično polnilo. Je občutljiv dizajn in ne preoblikuje celotnega videza. Moram reči, da je natančnost te zasnove precej velika. Je super simetričen.

35. Arabsko oblikovanje na nogah za nevesto

arabski mehandi

Ta zasnova je nenavaden opomnik na indijski bogoslužni prostor, kjer je zgornja kupola podobna aureoli okoli glave diety. Loki so precej lepi in odpirajo vrata cvetličnemu bogojavljenju. Arabski modeli Mehandi so večinoma povezani z loki in cvetjem, skupaj z različnimi drugimi kombinacijami modelov. Barva kane je najbolj primerna za njeno rdečo poročno zbirko. Zlati okraski na njenem “juttisu” se popolnoma dopolnjujejo z obliko kane. Na splošno je videz precej subtilen in ne preveč prenatrpan.

36. Srčno

arabski mehandi

V tem lahko vidite tono src. Vsekakor mora biti za nevesto zaradi vse te ljubezni, ki je tu v tem vzorcu oblikovanja arabskih nog. Ne glede na to, kateri osnovni vzorec oblikovanja je, bodisi pikčasto, kupolasto, pejzažno ali mrežno, je poudarjen z dodatkom srčkov. Ker je skoraj celoten dizajn narejen s krepkimi srci, ga je zelo enostavno narediti in ne bi potreboval nobenega strokovnega znanja. Lahko pa dodate nekaj občutljivih in zapletenih vzorcev, da uravnotežite videz.

37. Nohti z zlatim prstom

arabski mehandi

Ta arabski vzorec Mehandi izstopa po svoji barvi, ki je v nasprotju z zlato barvo nohtov na nogah. Ta zasnova je narejena s črno kano in zagotovo prinaša gotske vibracije. Zasnova nas popelje v staro viktorijansko dobo in njeno arhitekturo. Kot lahko vidite, je ta zasnova precej enostavna zaradi težkega mrežnega dela, ki je precej preprosto narediti.

39. Oblikovanje kane s turškim navdihom

arabski mehandi

To je zelo občutljiv dizajn, saj komaj vsebuje drzne vzorce. Celotna roka je narejena z zapletenimi modeli. Najboljši del tega oblikovanja je dejstvo, da zaradi vseh teh zapletenosti izgleda precej čedno. Mnogi od nas bi imeli občutek, da ima turški prstan.

40. Oblikovanje princese Henna

arabski mehandi

Ta arabski model Mehandi ima osrednji vzorec lotosa. Prav zabavno je, kako so arabski in indijski modeli med seboj podobni, veliko elementov iz enega dizajna pa je mogoče povezati z drugim. Čeprav ne pokriva celotne noge, je kot nalašč za vsako tradicionalno priložnost. Oblika gležnjev je drznejša od tiste na osrednji nogi, pikčasti vzorec pa je okrasen, zato daje celotnemu nakitu vibracije.

41. Motiv lotosa

arabski mehandi

Rože so povsod, ko gre za vzorec kane. Večina ljudi se odloči za nadaljnji razvoj z vrtnicami in lotosom. In zakaj ne? Motiv vrtnic in lotosa je videti zelo privlačen. Celotnemu izgledu doda določen kraljevski občutek. Medtem ko se rože uporabljajo za indijske in arabske vzorce Mehandi, je edina razlika uporaba potez in vzorcev.

42. Različni cvetlični modeli

arabski mehandi

Vsak vzorec kane lahko naredite izstopajoč z uporabo različnih elementov. Dodate lahko dragulje ali dragi kamen, da svojemu dizajnu dodate malo glamurja. Obstaja nešteto načinov, s katerimi lahko izboljšate svoj dizajn. Ta rabic Mehandi dizajn ima vse, da izgleda edinstveno in izstopa od ostalih- drzne obline, bleščeči dragi kamni in čudovit senčni učinek.

43. Senčeno oblikovanje Lotusa

arabski mehandi

Pri tej zasnovi ima ena roka osrednjo temo rože lotosa, druga pa vrtnico kot glavno temo. Če opazite, imata obe roki enake vzorce, razen glavnih cvetličnih vzorcev. Takšen dizajn je odličen, če želite občutek podobnosti med obema rokama.

44. Mešanica elementov

arabski mehandi

Jasno lahko vidite, da je glavna oblika teh arabskih vzorcev Mehandi pava. Pav je sveta in kraljeva ptica, zato se zelo pogosto uporablja v arabskih in indijskih vzorcih mehandija. Oblikovanje kane ima številne druge elemente, kot so paisleys, rože, pikčasto delo, mrežasto mrežico, sloni in kupole, ki so popolnoma primerne za vsako mlado nevesto.

45. Ročni trak

arabski mehandi

V resnici vam ni treba imeti cele roke pokrite s kano, lahko pa preprosto ohranite, tako da svoji koži dodate okrasni vzorec. Trak za roke ni nič drugega kot navaden dizajn, ki vključuje cvet lotosa. Trojica lotosa je lepo ujeta v kupolo. To je odlična tema.

46. ​​Oblikovanje kane z navdihom za gleženj

arabski mehandi

Ta oblika je elegantna, minimalistična in hkrati okrasna. Pravzaprav vam ni treba nositi nakita za stopala, če imate noge že okrašene s tem.

47. Cvetoče oblikovanje Lotusa

arabski mehandi

Ta zasnova je v srednjem delu precej težka in zdi se, da v sredini cveti lotos. Zasnova je nekoliko zapletena, vendar je popolna, če ne iščete kaj preveč profesionalnega. Je prenatrpan, vendar kot nalašč za vsako tradicionalno priložnost.

48. Oblikovanje verižnega lotosa

arabski mehandi

To je zelo podobno lestencem, vendar je tu lestenec opremljen z cvetočim lotosovim cvetom. Obesek v obliki verige je videti precej občutljiv in je čudovito umetniško delo. Izgleda elegantno in hkrati zelo privlačno.

49. Cvetlična trta

arabski mehandi

To je verjetno najpogostejši arabski dizajn Mehandi, trte, pejzaži in sled cvetja. Enotna sled vseh teh elementov je najpogostejša oblika arabskega oblikovanja Mehandi. Mislim, da so takšni arabski modeli Mehandi bolj primerni za družice namesto neveste same. Arabske modele Mehandi lahko naredite bolj zapletene, če napolnite roke bolj kot običajno, vendar bo izgubil svojo tradicionalno privlačnost. Še posebej občudujem, kako so bili konci prstov preprosto pobarvani s kano, da bi dopolnili videz.

50. Arabski vzorec z vinsko trto

arabski mehandi

Tako kot je na sprednji roki narejena ena sled, tako kot je prikazano zgoraj, lahko na hrbtni strani roke naredite en sam vzorec sledi. Trte je enostavno potegniti in tudi izgleda super trendovsko. To, kar to razlikuje, je dejstvo, da je bil dizajn razširjen tudi na srednji prst.

51. Podaljšanje nakita

arabski mehandi

Ta zasnova je nekoliko drugačna od običajne, saj se začne od prstanca, vendar je vseeno subtilna. Vzorec je zelo simetričen in občutljiv ter daje dekliške in elegantne vibracije. Če pogledate natančno, bi ugotovili, da izgleda kot podaljšek ročnega nakita.

52. Obris arabskega oblikovanja

arabski mehandi

To je najpreprostejši arabski oblikovalni vzorec, ki ga lahko kdaj naredite na roki. To ni nič drugega kot oris tradicionalnih arabskih vzorcev mehandija. Tudi če je precej preprosto, še vedno ukrade predstavo. Učinek senčenja prispeva k doseganju videza. Precej očarljivo je.

53. Minimalistično arabsko oblikovanje

arabski mehandi

Tudi ta zasnova je zelo minimalistična, tako kot tista, ki smo jo videli zgoraj. Če želite malce podrobneje opisati to zasnovo, lahko rečete, da gre za rožin cvet, ki je obdan z drugimi rožami skupaj z nekaterimi drugimi elementi, kot so pejsli in listi. Vidite lahko tudi malo pikčasto delo. Ne res za nevesto, čeprav bi ta oblika dobro ustrezala sorodnikom.

54. Nakit, navdihnjen v arabskem oblikovanju

arabski mehandi

Takšen vzorec izgleda popolnoma kot podaljšek nakita. S takšnimi krivuljami in vzorci je težko mimo. Takšna zasnova bi želela, da preskočite kateri koli drug nakit, vendar bi subtilna zapestnica vedno izboljšala njen celoten videz. Jasno je, da kana vedno izboljša lepoto celotnega videza. Lahko se odločite, da pokrijete celo svoja stopala ali celo noge, vendar nekateri radi ostanejo preprosti in trezni. Zanje je ta oblika popolnoma popolna.

55. Gotski arabski vzorec

arabski mehandi

Ta barva kane je temna kot kateri koli dvorec s strašljivo dušo in ravno zato ima določeno privlačnost. Gre za kombinacijo drznih in zapletenih vzorcev, ki se skupaj izkažejo za zelo privlačne. Ob takšni zasnovi bi se zagotovo ločili v množici.