Mehndi

53 Trendy Indo Western Mehndi Designs

Mnogi trendi bi lahko prišli in prehitro odletijo, a Mehandi je ena takih oblik, ki je vrh v svetu mode videla šele. In to samo ne ostaja v indijski modni industriji, ampak so številne zahodne države sprejele tudi ta slog, ki je bolj priljubljen kot “tetovaže s kano”. To je privedlo do nastanka številnih indo-zahodnih modelov, ki so spoj tradicionalnih in zahodnih ter modernističnih modelov. Torej, če ste takšna oseba, ki išče nekaj ustvarjalnega in zabavnega in vam tradicionalno oblikovanje mehndija ne ustreza, vam bo seznam tega trendovskega indo-zahodnega mehndija zagotovo prišel prav..

Indo-zahodni dizajn mehndi je zelo razširjen v zahodni kulturi. Ta indijski zahodni mehndi dizajn je enak zahodni obleki Indo. V zahodnih državah ženske pogosto uporabljajo ta indijski vzorec mehndi. Tako je tukaj popoln seznam trendovskih modelov, ki jih ne boste želeli zamuditi.

1. Odlično Indo Western Mehndi Design

Indo Western mehandi

To je mehndi dizajn, ki je narejen na roki uporabnika. Ima veliko običajnih in običajnih modelov, pomešanih z nekaterimi res nenavadnimi, ki so videti zelo kul. S čudovitimi indo-zahodnimi ali fuzijskimi vzorci Mehandija, kot je ta, se odpira milijon možnosti eksperimentiranja z modo, kot so oblačila, nakit in čevlji. Resnično obožujem cvetlične vzorce, zaradi katerih je dizajn precej okrasen in zelo ženstven na pogled. To je odličen indo-zahodni dizajn Mehndi.

2. Edinstven Indo Western Mehndi Design

Indo Western mehandi

Zelo mi je všeč, kako je ta oblika Mehndi tako zapleteno izdelana na obeh rokah uporabnika. Mnogi ljudje dobijo različne vrste modelov na obe roki. Lahko ste celo dovolj prikriti, da v svoj Mehndi dizajn vlečete enega ali dva lastna prednostna elementa, ki bi bila precej sentimentalna in ljubka!

3. Sodobno Indo Western Mehndi Design

Indo Western mehandi

To je odličen dizajn mehndi, ki izgleda precej moderno in je zato na seznamu. Resnično so mi všeč nenavadni in super modernistični vzorci na tej zasnovi, kar je odličen način, da celotna stvar izgleda super neverjetno. To je lep in ultra uber dizajn, ki ga lahko kombinirate z različnimi oblekami.

4. Čudovit Indo Western Mehndi Design

Indo Western mehandi

Večina ljudi se odloči za zapletene vzorce pri izdelavi indo-zahodnega mehndi dizajna, ki izgleda precej lepo. Toda to je precej zapleten dizajn. Vzorec cvetlične mreže v tem dizajnu res izgleda super in ponuja veliko. Ta oblika mehndi izgleda bolj kot rokavica, ki izgleda super.

5. Lepo Indo Western Mehndi Design

Indo Western mehandi

Ta indo-zahodni mehndi ali kar lahko imenujemo fuzijski mehndi dizajn je odličen podvig, ki je bil narejen na zadnji strani roke. Narejen je z različnimi vzorci, kot so vzorci ptic, saj izgleda super neverjetno. Dodano je tudi z drugim vzorcem, kot so listnate poti, pa tudi z nekaj edinstvenimi vzorci na prstu. Ta oblika mi je zelo všeč.

6. Simpatična Indo Western Mehndi zasnova

Indo Western mehandi

Roko lahko okrasite s tem indo-zahodnim dizajnom Mehndi, ki izgleda precej spektakularno. To se naredi z veliko manj dela in malo pikčastega dela, ki izgleda precej lepo. To je kombinacija drznih in zapletenih vzorcev, ki izgledajo lepo. Ta indo-zahodni dizajn Mehndi je odličen in izgleda kot trak.

7. Čudovit Indo Western Mehndi dizajn

Indo Western mehandi

Resnično mi je všeč ta neverjeten indo-zahodni ali fuzijski dizajn Mehndi, ki je sestavljen iz številnih cvetličnih vzorcev, ki so videti zelo elegantno. Neverjetno cvetlično oblikovanje pride na roko kot čudovita ogrlica. Zelo mi je všeč tudi dizajn na roki, ki izgleda kot cvetlični dizajn. Mislim, da je lepo.

8. Lepo Indo Western Mehndi Design

Indo Western mehandi

Ta čudovit dizajn Mehndi je drzen in ima pridih tradicionalnega. Mnoge ženske naredijo osupljive fuzijske modele Mehndi na svojih rokah in drugih delih telesa. Zasnova tukaj vključuje tudi čudovit cvetlični vzorec, ki je lahko po izbiri uporabnika. To je odličen dizajn, ki ni samo drznejši, ampak tudi precej lep. Na rokah ima veliko skupnih in čudovitih modelov.

9. Precej Indo Western Mehndi Design

Indo Western mehandi

Ta mehndi zasnova na nogah izgleda precej osupljiva. To je narejeno z nenavadno kompozicijo. Takšna oblika mehndi odpira milijon možnosti za eksperimentiranje z modo, kot so oblačila, nakit in čevlji. Mrežno delo tukaj je edinstveno in nad tem dizajnom, ki izgleda precej spektakularno, bi ostali le v strahu. Tale mi je res všeč.

10. Ultimate Indo Western Mehndi Design

Indo Western mehandi

Ta oblika mehndi izgleda zelo elegantno in zdi se, kot da je podaljšek vašega ročnega nakita. To je precej celovit dizajn, ki je narejen z veliko osupljivim cvetličnim in mrežastim delom, ki bi celotnemu dizajnu dalo zelo eleganten videz. Zdi se, da so rože kot biseri v tem in način, kako sta dva prsta ovita v mrežaste vzorce, izgleda super.

11. Krasen Indo Western Mehndi Design

Indo Western mehandi

To je nekakšen edinstven dizajn mehndi, ki je prekrit z drznejšimi vzorci in izgleda super. Mislim, da bi ta mehndi zasnova res izgledala super bleščeče, zaradi česar bi bila zelo lepa oblika za priložnostne dogodke.

12. Modno oblikovanje Indo Western Mehndi

Indo Western mehandi

Zelo so mi všeč modeli, izdelani na rokah tega mehndi dizajna, ki ga izdelujejo tukaj. Mrežasti vzorec na prstih je zelo zapleten in je na dnu prekrit s čudovitimi rožnatimi cvetovi. Linija cvetov vrtnice gre proti zapestju uporabnika, kar izgleda res super.

13. Čudovit Indo Western Mehndi Design

Indo Western mehandi

Osrednji motiv tukaj so rože in krogi, ki dajejo celotnemu dizajnu Mehndi kraljevski in kraljevski videz. Takšen dizajn mehndi bi bil videti odlično s katero koli obleko, saj je zelo prilagodljiv in izgleda kot podaljšek nakita! Zapleteni vzorci so izredno lepi in prsti s tako lepim vzorcem izgledajo prav lepo. Takšna zasnova je zapletena in bi potrebovala ure.

14. Lepo oblikovanje Indo Western Mehndi

Indo Western mehandi

To je izjemno preprost dizajn mehndi s cvetličnim vzorcem, ki je v Pakistanu zelo priljubljen. Morda se zdi nekoliko minimalistično, vendar je elegantno. S čudovitim Mehandijem, kot je ta, se odpira milijon možnosti za raziskovanje s stilom, ko gre za oblačila, nakit in čevlje. Dodate lahko več funkcij, da bi oblikovanje postalo nekoliko bolj zapleteno, kljub temu pa razmik zagotavlja odličen videz. Morda ga boste želeli nositi z občutljivim oblačilom, kot je obleka Anarkali ali lehenga.

15. Eleganten Indo Western Mehndi dizajn

Indo Western mehandi

Ta oblika Mehndi je precej okrasna in s takšno zasnovo se boste verjetno želeli odreči prstnim prstanom. To je preprosta zasnova, vendar bi potrebovali natančnost, saj kljub krepkim potezam potrebujete določeno mero urejenosti. Včasih si dejansko ne želite, da bi bila vaša cela roka zavita v kano, zato se lahko odločite za nekaj minimalnega. Mehndi modeli, kot so ti, so odlični za majhne funkcije ali pa se bodo odlično prilegali tudi vaši priložnostni obleki. Je precej šik.

16. Masivno indo indijsko zahodno oblikovanje mehndi

Indo Western mehandi

Morda se zdi, da je v tem veliko indijskih tradicionalnih vzorcev, vendar to ne drži, ker ima tudi veliko zahodnih elementov. Zahodni elementi so sestavljeni iz številnih novih cvetličnih vzorcev in zapletenega dizajna, ki resnično izraža lepoto oblikovanja. Tako je ta mehndi zasnova videti zelo lepo.

17. Eleganten Indo Western Mehndi dizajn

Indo Western mehandi

18. Precej Indo Western Mehndi Design

Indo Western mehandi

19. Edinstven Indo Western Mehndi dizajn

Indo Western mehandi

Ta oblika mehndi ni res tradicionalna, ampak sodobna in jo lahko nosite tudi za priložnostne zabave ali priložnostno klepetalnico. Oblikovanje mehndi je precej preprosto in vključuje čudovito cvetlično delo in neverjeten mrežasti vzorec, sestavljen znotraj kupole. Kljub temu je zaradi nenavadnega dizajna še vedno videti precej privlačno. Je precej hipnotičen in bi odlično izgledal na rokah mladih deklet.

20. Eleganten Indo Western Mehndi dizajn

Indo Western mehandi

Ta oblika je zelo zapletena in občutljiva. Čeprav je precej minimalističen, je zelo dolgotrajen in lahko zaradi zahtevne natančnosti in urejenosti postane kar dolgočasen. Vendar je rezultat vreden. Podrobnosti in natančnost, ki so potrebne pri tej zasnovi, so vredne spoštovanja.

21. Gladka Indo Western Mehndi zasnova

Indo Western mehandi

22. Fantastičen Indo Western Mehndi dizajn

Indo Western mehandi

Ta oblika mehndi ima veliko vzorcev, ki niso samo indijski, ampak tudi zahodni. Ima čudovit dizajn pava, ki je videti čudovito, pa tudi nekaj cvetličnega dizajna, ki izgleda res lepo. Vzorec traku daje zelo okrasen videz, zaradi česar je dizajn super privlačen.

23. Briljantno Indo Western Mehndi Design

Indo Western mehandi

24. Živahno Indo Western Mehndi Design

Indo Western mehandi

Ta zasnova mehndi je zelo podobna zgornji, vendar je njena intenzivnost nekoliko na spodnji strani. Takšen dizajn mehndi bi bil videti odlično s katero koli obleko, saj je zelo prilagodljiv in izgleda kot podaljšek nakita! Takšen dizajn bi bil brezhiben za vsako priložnost. Z elegantnim Mehandijem, kot je ta, se odpira milijon potencialov za raziskovanje z modo, kot so oblačila, nakit in čevlji. Če želite oblikovanju pritrditi malo blinga, lahko uporabite kanček nakita. To bi izboljšalo celoten videz zasnove.

25. Očarljivo oblikovanje Indo Western Mehndi

Indo Western mehandi

To je zelo subtilen dizajn Mehndi, saj ne vključuje res drznih modelov. Arabska beseda je pameten način zapolnitve vrzeli in namerno ali ne, zaradi česar je oblikovanje videti super trendovsko. Celoten videz je precej eleganten in lepo bi ga bilo prikazati na vseh srečanjih, ki jih boste obiskovali. Lahko nosite nekaj subtilnih prstanov iz dragih kamnov, da izboljšate vtis oblikovanja Mehandi.

26. Osupljiv Indo Western Mehndi Design

Indo Western mehandi

Cvetovi v pavu so tako lepo vsrkani, da izgleda, kot da sta pav in rože le eno. Takšna oblika mehndi bi izgledala odlično s katero koli obleko, saj je zelo prilagodljiva in izgleda kot razširitev nakita! Všeč mi je, kako so vzorci znotraj pava relevantni za temo, ki deluje zunaj. To ni prenaseljen vzorec in ga lahko nosite s katero koli redno obleko, da izboljšate videz.

27. Lepo Indo Western Mehndi Design

Indo Western mehandi

Ni konca, kako daleč lahko greste, da izboljšate dizajn Mehndi in ga naredite privlačnejšega. Ta zasnova je zelo zapletena in narejena z natančnostjo in sklopom, polnim spretnosti. Najbolj privlačen pa je razmik, ki so ga pustili vmes. Uporaba minimalne kane na srednjih dveh prstih je zelo zanimiva. Dodatek diamantnega obroča na prstancu naredi bolj privlačen.

28. Privlačna Indo Western Mehndi zasnova

Indo Western mehandi

To je nedvomno moden dizajn Mehndi. Tako zasnovan in izdelan dizajn bi zahteval veliko potrpljenja in šel skozi dolgočasno sejo. Všeč mi je, kako je bil osrednji del zadnjega dela roke uporabnice čim manjši, obliko pa so razširili do komolca. Dali so mu ustrezen razmik, da je videti čeden. Precej drzna poteza je zagotoviti dovolj razmika, ker bi v nasprotnem primeru zasnova izgledala preobremenjena. Takšni modeli so absolutni za neveste.

29. Čudovit Indo Western Mehndi dizajn

Indo Western mehandi

To je čudovit dizajn Mehndi, ki pokriva celotno roko do sprednje polovice roke. Ustvarjalno je in zahteva veliko potrpljenja, da se to naredi. Umetniki Mehndi so strokovnjaki za izdelavo tako velike zasnove za različne pomembne priložnosti. Ta zasnova je zelo dovršena in pokriva večji del roke kot tudi roke.

30. Modno oblikovanje Indo Western Mehndi

Indo Western mehandi

Vsi se zavedamo, da je črni dizajn Mehndi res zanimiv in kaj bi bolj ustrezalo lepemu mrežastemu delu, ki je bilo dodano v tem dizajnu? Všeč mi je tudi, da je oblikovalec namesto da bi pustil zadnje tri prste prazne, modelom dodal nekaj kane, zaradi česar je videti zelo lepo.

31. Vrhunski Indo Western Mehndi dizajn

Indo Western mehandi

Ta oblika Mehndi je umetniško narisana po vsej roki do sprednjega dela roke. Lepo je izrezljano, da daje vsakemu dekletu eleganten videz. Tu ni tako enostavno delo. Za delo na njem je potrebna velika koncentracija. Oblikovalec je modernemu dizajnu Mehndi dal tradicionalni videz.

32. Odlično Indo Western Mehndi Design

Indo Western mehandi

Ta čudovit dizajn Mehndi je lepo oblikovan tako, da ustreza vsem rokam. Zasnova na vrhu roke je kot okras, ki ga nosi uporabnik. Zaradi različnih matematičnih številk je privlačnejša in pametnejša. Za ustvarjalnost lahko dobite nekaj dodatnih valovitih ali pikčastih figur.

33. Neustavljivo Indo Western Mehndi Design

Indo Western mehandi

Ta zasnova je čim bolj minimalistična. Ima najlažje delo, ki je bilo opravljeno tukaj, vendar izgleda res privlačno. Lahko nadaljujete in preizkusite nekaj osebnih elementov tega dizajna mehndi, vendar je ohranjanje minimalnega v redu, če ga želite nositi za priložnostne priložnosti in vsakdanje življenje.

34. Lepo Indo Western Mehndi Design

Indo Western mehandi

Resnično imam rad te čudovite listnate vzorce, ki so videti neverjetno, še posebej s tako zapletenim vzorcem. Mislim, da je to res odličen dizajn mehndi, ki je bil narejen tukaj. Izgleda super super. To je odličen dodatek za vas, če želite takšen dizajn nositi za vsako priložnostno priložnost, vendar bi bil videti zelo lepo tudi pri tradicionalnih priložnostih.

35. Winsome Indo Western Mehndi Design

Indo Western mehandi

Lahko se odločite, da bodo vse vaše roke okrašene s kano do komolcev, nekateri pa si tudi upajo, da jo bodo dobili do ramen! Popolnoma je odvisno od stopnje udobja. Takšen zahodni dizajn mehndi ali indo-zahodni mehndi bi bil videti odlično s katero koli obleko, saj je zelo prilagodljiv in izgleda kot podaljšek nakita! Kot sem že omenil, je dodajanje barv oblikovanju kane enako, kot da umetnost dvignete na povsem drugo raven. Modra barva izgleda neverjetno za vsako priložnost.

36. Eleganten Indo Western Mehndi Design

Indo Western mehandi

Listnati vzorci v tej zasnovi Mehandi so videti popolnoma laskavi. Všeč mi je, kako je bil okvir Mehandija s temnejšim odtenkom v primerjavi z notranjo zasnovo. Poleg tega mu dodajanje zapletenih modelov doda še več blestenja. Ta zasnova je zelo preprosta z veliko mrežnimi in kupolastimi vzorci, ki so del te zasnove. To vas bo zagotovo navdušilo.

37. Edinstveno Indo Western Mehndi Design

Indo Western mehandi

Ta čudovit dizajn je všeč skoraj vsaki ženski in je ustvarjalno narisan na rokah. Ta čudovit dizajn je primeren za vsako priložnost. Pri tej zasnovi osrednji del zgornje roke ni razmazan, da bi se izognili motnjam. Vendar pa so vsi prsti masivno pokriti, da dobijo pravi videz Mehndija.

38. Lepo Indo Western Mehndi Design

Indo Western mehandi

Ta mehndi zasnova kriči popolnost, ko jo gledate. Je brezhibno simetričen in izgleda zelo čeden. Morda boste potrebovali resno strokovno pomoč, če iščete kaj takega. Všeč mi je, kako je konec rok okrašen s čudovito obliko kupole, ki je narejena tukaj. Dodano je tudi z neverjetno piko na konicah prstov.

39. Čudovito Indo Western Mehndi Design

Indo Western mehandi

Resnično mislim, da je največja privlačnost tega dizajna mehndi v drznem cvetličnem vzorcu. Tudi prsti izgledajo super. Konica prstov je dodana s preprostim mehndijem in dopolnjuje preostalo obliko. Preostali dizajn mehndi prinaša občutek ravnovesja.

40. Umetniško Indo Western Mehndi Design

Indo Western mehandi

Ta oblika mehndi bi lahko mladega hitro pritegnila, ker je na pogled precej elegantna in dekliška. Vsebuje veliko subtilnih motivov, kot so cvetlični in listi. S čudovitim Mehandijem, kot je ta, si lahko resnično omislite veliko stvari, ki jih je mogoče narediti pri oblikovanju. Čudovit pav vzorec proti roki izgleda precej lepo.

41. Čudovit Indo Western Mehndi Design

Indo Western mehandi

Še posebej mi je všeč mrežasti vzorec, ki je del osrednjega oblikovanja. Prsti so na drugi strani ohranjeni cvetlični, kar omogoča odlično ravnovesje. Rekel bi, da je bil celoten videz tega mehndi dizajna precej dobro uravnotežen in izgleda res lepo.

42. Fantastično Indo Western Mehndi Design

Indo Western mehandi

Ta oblika je izrezana iz zapestja roke in raztegnjena proti palcu. Je kot plezalec, ki je precej eleganten in čudovit. Preostali del roke ni pokrit z zasnovo, da ne postane težka. To je preprosta zasnova in bodo zagotovo raje mlada dekleta.

43. Očarljivo Indo Western Mehndi Design

Indo Western mehandi

Za oblikovanje mehndija vam ni treba zapolniti celotne roke, ko lahko okrasite zapestje in prste. Pravzaprav je okrasitev samo zapestja in prstov precej okrasna in vam po tovrstnih modelih morda res ne bo treba nositi nobenega dragulja. Ste opazili sled lista, ki povezuje obliko prstov z obliko zapestja? Mislim, da izgleda precej neverjetno.

44. Očarljivo Indo Western Mehndi Design

Indo Western mehandi

Z umetniško mrežo ta oblika daje sodoben videz. Na koncu prstov so listi, ki so ustvarjalno oblikovani tako, da dajejo valovit videz. Oblikovalska mreža na vrhu roke je lepo oblikovana tako, da pritegne vsakogar. Mreža je medsebojno povezana z drugimi oblikovalskimi vzorci in ne zahteva nošenja okraskov.

45. Dragoceno indo zahodno oblikovanje Mehndi

Indo Western mehandi

Cvetlični motivi so neverjetno narejeni in zelo zapleteni. Všeč mi je, kako imajo tudi prsti zapleten vzorec. Zaradi vse zapletenosti je pomembno, da pustite dovolj prostora za malo urejenosti. To je odlična indo-zahodna ali fuzijska ideja za oblikovanje Mehandi za vas, če želite nekakšno ravnovesje v svojem dizajnu mehndi.

46. ​​Čudovito Indo Western Mehndi Design

Indo Western mehandi

Ta oblika mehndi izgleda kot viktorijanska rokavica zaradi vzorca mreže, ki je bil narejen tukaj. Všeč mi je tudi dejstvo, da so v ta vzorec dodani cvetlični vzorci, zaradi česar je videti nekoliko bolj ženstveno kot prej in dodaja subtilno privlačnost celotnemu dizajnu mehndi.

47. Briljantno Indo Western Mehndi Design

Indo Western mehandi

To lepo ustvarjeno umetniško delo je edinstveno na svoj način in pokriva skoraj polne roke, razen palca. Zasnova je narejena v obliki vzorca s pikami, ki so lepo postavljene na kvadratke. Listna trta je ustvarjena skupaj z mrežo na sredini zgornje strani roke. Barva nohtov je združljiva s čudovitim dizajnom Mehndi.

48. Pretty Indo Western Mehndi Design

Indo Western mehandi

Ta oblika mehndi lahko deluje tako kot tetovaža, saj je sestavljena iz velikega cvetličnega vzorca na sredini roke. Zasenčena je s čudovitimi linearnimi potezami, ki izgledajo res neverjetno. Prsti imajo tudi nekakšen cvetlični dizajn, kar je odlična ideja, da ne pustite, da so prsti prazni.

49. Ljubka Indo Western Mehndi zasnova

Indo Western mehandi

Ta ljubek in čudovit dizajn Mehndi je mrežast kvadratni okvir, ki je okrašen z listi na zunanji strani vzorca. En prst je lepo oblikovan, da izgleda lepo, kot da okras prekriva prst. Cvet vrtnice je zasnovan na strani roke, da pokrije del roke.

50. Vrhunski Indo Western Mehndi Design

Indo Western mehandi

To je vzorec pol in pol v tej ideji oblikovanja mehndi, kar pomeni, da bosta, ko dve roki približate skupaj, oblikovali popolno zasnovo. Ko se obe roki združita, tvorita krog, ki je zelo okrašen. Zelo mi je všeč, kako je bilo uravnoteženo s konicami prstov.

51. Artikulirajte Indo Western Mehndi Design

Indo Western mehandi

Ta oblika je precej elegantna in prav taka je danes všeč ljudem. Danes imajo ženske raje bolj minimalistične oblike kot tradicionalne, ki so na rokah videti tudi nekoliko prenatrpane. Včasih si radi s prsti in zapestjem polepšajo s kano, preostali del pa pustijo gole. Motivi so še vedno precej tradicionalni, vendar inovacijam ni konca?

52. Okrasna Indo Western Mehndi zasnova

Indo Western mehandi

Ta oblika Mehandija je precej kul, saj se zdi, da je podaljšek nakita, ki ga nosi ženska. Odličen je, saj je narejen s čudovitimi cvetličnimi vzorci. To je precej lep dizajn, ki je bil narejen na hrbtu uporabnika in je videti kot zapestnica. Všeč mi je, kako je bil povezan z dejanskim kosom nakita.

53. Indo Western Mehndi Design

zahodni mehndi modeli

Oh, kot da dragulj nosi uporabnik. Ta edinstven dizajn Mehndi je čudovito zasnovan tako, da daje vtis ročnega dragulja, ki ga običajno nosi nevesta. Tudi vsi prsti so zasnovani tako, da ugotavljajo, ali so obročki obrabljeni. To je v bistvu celoten komplet ročnih draguljev, ki so ga oblikovali umetniki Mehndi. Res neverjetno, še posebej za nevesto.