Mehndi

50 vrhunskih marokanskih mehndi dizajna

Ne samo u Indiji gdje imate kul kulinu Mehandi, nego i u Mocorrcu gdje oni imaju svoj povijesni vjerski značaj. U Maroku, agresivnoj zemlji islamske religije, Mehndi ima svoju proslavljenu vjersku važnost. Imaju Mehndi druženje sa svakom obiteljskom funkcijom i festivalom. A kad se događa obiteljsko vjenčanje, tada ovi marokanski vjenčani Mehdi dizajni prerastu u nešto što je potrebno za nove mladenke. Također se vjeruje da ovi Mehndi uzorci odvraćaju svako zlo oko tijekom cijelog povoljnog događaja. A ovi posebni Mehndi dizajni u obliku dijamanta trebali bi odvratiti mladenku i mladoženja od bilo kakvog zla oka. Sve je to bila kompaktna povijest marokanskih svadbenih dizajna Mehndi za ljude koji ne poznaju ovaj kulturni značaj.

Govoreći o najnaprednijem ležaju u mehndi dizajnu, ova marokanska mehndi umjetnička tehnika cijeni se od strane mladih entuzijasta u mehndi. Temelj za to su nekomplicirani geometrijski oblici koji imaju moderan izgled i jako dobro pristaju uz indo-zapadnu odjeću. Ovi mehndi dizajni toliko su pojednostavljeni da amateri mogu imati laku ruku u ovoj umjetnosti. Uz malo treninga možete shvatiti ovu marokansku umjetnost i stvoriti različite dizajne po svom ukusu. Tako da ne vidim razlog zašto čekati, a ne samo nastaviti istraživati ​​s ovih 50 prekrasnih marokanskih dizajna mehndija.

1. Sjajni marokanski Mehndi dizajni

marokanski mehandi

Ovaj mehndi dizajn ima prekrasan uzorak koji izgleda vrlo linearno. Jako mi se sviđa ovaj dizajn koji ima kružne uzorke, kao i uzorke u obliku romba na stražnjoj strani šake, kao i prste. Složeni dizajn mehndi čini da izgleda super.

2. Svijetli marokanski mehndi dizajn

marokanski mehandidesigns

Ovaj dizajn savršen je za nekoga tko traži mješavinu tradicije i suvremenosti. Ovaj dizajn nastoji postići savršenu ravnotežu. Linearne i ravne linije doista čine da cijeli uzorak kane izgleda vrlo atraktivno.

3. Šarmantni marokanski Mehndi dizajni

marokanski mehanddesigns

Marokanski stil umjetničkog dizajna mehndi dobro pristaje na stražnjoj i prednjoj strani ruke. Ovaj je dizajn lijep i simetrija koju promatra zadovoljava. Također mi se sviđa kako je gotovo prekrila cijelu ruku koristeći zamršene uzorke zbog kojih izgleda zaista nevjerojatno.

4. Divni marokanski Mehndi dizajni

marokanski mehanddesigns

Ove vrste mehndi dizajna odlične su i za žene i za mlade djevojke. Prostore možete dodatno ispuniti sitnim točkicama kako biste dovršili izgled. Vrhove prstiju možete napuniti kanom ili napraviti sličan dizajn kao dlan. Učinak zasjenjivanja ovog mehndi dizajna izgleda zaista sjajno.

5. Sjajni marokanski Mehndi dizajni

marokanski mehandidesigns

Ovaj dizajn je malo drugačiji od ostalih. Vidjeli smo da ovaj popis mehndi dizajna ima puno linearnih uzoraka koji izgledaju prilično dobro. Stoga je sjajan dizajn koji pokazuje da cijela stvar ima veliku simetriju. Mehndi dizajn ima srce u sredini koje izgleda super lijepo.

6. Atraktivni marokanski Mehndi dizajni

marokanski mehanddesigns

Jako mi se sviđa ovaj nevjerojatan dizajn mehndi koji je upravo pokrio srednja tri prsta. Radi se s nevjerojatnim uzorkom crteža zajedno s cvijetom točno na srednjem prstu. Osim toga, ovo također ima lijepe listove.

7. Ljupki marokanski Mehndi dizajni

marokanski mehanddesigns

Linije i uzorci u ovom marokanskom mehndi umjetničkom dizajnu simboliziraju simetriju, a ako volite da i vaš dizajn bude simetričan, ovaj je prikladan za vas. Dizajn je savršeno usklađen i zbog njegove zamršenosti izgleda elegantno. Uzorak kažiprsta koji se pridružuje ostatku dizajna iznimno je jednostavno za napraviti.

8. Očaravajući marokanski Mehndi dizajn

marokanski mehanddesigns

Izgleda prilično usklađeno i u velikoj simetriji čak i s podebljanim linijama i uzorcima dizajna. S odvažnim marokanskim mehndi umjetničkim dizajnom poput ovog, važno je ostaviti odgovarajuće prostore kako bi se istaknuli. Općenito, ovaj uzorak je zadivljujući, ali i elegantan. Jako mi se sviđa jednostavnost ovog mehndi dizajna.

9. Zadivljujući marokanski Mehndi dizajn

marokanski mehandidesigns

Ovaj marokanski mehndi umjetnički dizajn sličan je gore navedenom. Dizajni poput ovih izvrsna su zamjena za nakit koji ga čini prikladnim za one duge svečanosti ili proslave. Odgovarajući prostori koji su ostavljeni između daju dizajnu uredan izgled i označavaju se kao nešto suvremeno. Također omogućuje da se svi različiti dizajni istaknu i odvojeno prikažu.

10. Atraktivni marokanski Mehndi dizajni

marokanski mehanddesigns

Ako ne želite imati ekstremno podebljani uzorak za svoj dizajn mehndi, ovaj bi vam novi izgledao apsolutno nevjerojatno. Srednja dva prsta ispisana su s prekrasnim linearnim i simetričnim dizajnom koji bi izgledao nevjerojatno.

11. Divan marokanski Mehndi dizajn

marokanski mehanddesigns

Ovaj dizajn primjer je najjednostavnijeg marokanskog mehndi umjetničkog dizajna koji možete napraviti. Na poleđini šake možete imati najjednostavniji dizajn ako vam je prednji dizajn prilično težak. Dobivajući neke jednostavne dizajne poput ovog, doista možete imati minimalistički pristup dizajnu.

12. Ugodni marokanski mehndi dizajni

marokanski mehanddesigns

Ovaj mehndi dizajn rastavljen je od ogromnog dizajna koji se nalazi usred cijele stvari. S druge strane, međutim, dodaje se s nekoliko podebljanih i tankih linija na prstima dizajna mehndi. Zaista mislim da je ovaj dizajn super osjetljiv.

13. Sjajni marokanski mehndi dizajni

marokanski mehanddesigns

Ovaj mehndi dizajn pokazuje puno linearnih i lijepih uzoraka koji izgledaju prilično nevjerojatno. Simetrija na obje ruke je umrijeti i izgledati sjajno. Jako mi se sviđa ovaj dizajn koji bi izgledao sjajno i s zapadnjačkom i s indo-zapadnom odjećom.

14. Čudesni marokanski Mehndi dizajni

marokanski mehandidesigns

Čini se da ovaj mehndi dizajn inspirira tradicionalni simbolički dizajn koji je pomalo plemenski. Daje sjajan osjećaj koji je savršen za neke netradicionalne prigode. Izgledalo bi sjajno s oglasom zapadnog izgleda koji bi doista odao klasične vibracije tetovaža.

15. Sjajni marokanski Mehndi dizajni

marokanski mehanddesigns

Kada prvi put pogledate ovaj marokanski mehndi umjetnički dizajn, možete primijetiti mnogo odvažnih uzoraka koji čine mnogo različitih geometrijskih dizajna. Sredina ruke ima uzorak rangolija koji ima prilično tradicionalne vibracije. Prsti su prekriveni uzorcima u obliku romba koji su dopunjeni hrabrim točkastim djelovanjem.

16. Vrhunski marokanski mehndi dizajn

marokanski mehandidesigns

Sviđa mi se kako je nositeljica zadržala temu tako prirodnom i zalijepila se za cvijeće i lišće čak i u umjetnosti noktiju. Zapravo, usklađena umjetnost noktiju poboljšava cijelu temu dizajna kane. Dizajn je toliko simetričan da za to treba profesionalna ruka. Razmak je prilično prikladan jer omogućuje da se dizajn dobro istakne.

17. Atraktivni marokanski Mehndi dizajni

marokanski mehandidesigns

Ovaj mehndi dizajn ima prekrasan dodir narukvice s dizajnom koji izgleda prilično ukrasno. Možete dodati Mehandi uzorak umjesto da tražite skup nakit. Nije samo ekološki prihvatljiv, već je i zdraviji za kožu. Provjerite koristite li organsku kanu.

18. Prekrasni marokanski Mehndi dizajni

marokanski mehanddesigns

Zaista mi se svidio ovaj mehndi dizajn na stopalima koji me podsjeća na nošenje gležnjača. Nošenje gležnjača veliki je dio marokanskih zemalja i stoga ovaj dizajn bolje odgovara cijeloj stvari. Zaista mi se sviđa ovaj nevjerojatni dizajn mehndija koji se sastoji od tradicionalnih marokanskih ideja dizajna mehndija.

19. Atraktivni marokanski Mehndi dizajni

marokanski mehandidesigns

Ovaj umjetnički dizajn mehndi izgleda prilično fenomenalno. To je sjajan dizajn koji je napravljen na prednjoj strani stopala. Ovaj je dizajn uvijek lijep s takvim neobičnim uzorcima koji mu daju vrlo plemenski izgled. Dizajn izgleda super i odličan je način da vaš dizajn izgleda super, posebno za kulturna i društvena okupljanja.

20. Prekrasni marokanski Mehndi dizajni

marokanski mehanddesigns

Ovaj mehndi dizajn prilično je jednostavan i izrađen je jednostavnim linijskim slikama. Napravljen je tako da ima oblik romba točno u sredini ruke što izgleda vrlo lijepo. Mehndi dizajn je prilično jednostavan jer čak i početnik se može okušati u tome.

21. Sjajni marokanski Mehndi dizajni

marokanski mehanddesigns

Jako mi se sviđa ovaj kosi mehndi dizajn koji je ovdje napravljen u prekrasnim plemenskim uzorcima. Sviđa mi se kako su prsti ukrašeni geometrijskim uzorcima. Dizajn u obliku slova V ovih je dana dosta uhvatio trend. Za minimalističke dizajne poput ovog, uvijek ih možete poboljšati upotrebom različitih boja i sjaja.

22. Jedinstveni marokanski mehndi dizajn

marokanski mehanddesigns

Ovaj marokanski mehndi umjetnički dizajn na stopalima izgleda doista tradicionalno i istovremeno u trendu. Možda se čini sasvim jednostavno, ali izgleda super elegantno. Zaista volim ovaj dizajn koji je vrlo jednostavan i lako ga može stvoriti i početnik. Ovaj marokanski mehndi umjetnički dizajn sjajan je na koje treba paziti.

23. Izvanredni marokanski mehndi dizajn

marokanski mehanddesigns

Ovo je prilično ukrasni dizajn koji možete koristiti u dekorativne svrhe. Super ga je nositi čak i ako ne posjećujete neku posebnu prigodu. Marokanski mehndi umjetnički dizajn poput ovoga odlično bi se uklopio i u svaku ležernu odjeću. Bilo koji oblik odjeće odgovarao bi ovom marokanskom mehndi umjetničkom dizajnu zbog jednostavnosti i pristojnosti koje nudi.

24. Simpatični marokanski mehndi dizajni

marokanski mehanddesigns

Jako mi se sviđaju kosi uzorci koji su ovdje napravljeni u ovom mehndi dizajnu. Vrhovi prstiju ostaju tamni kako bi doista mogao dočarati cijeli dizajn dlanova koji bi izgledao sjajno. Ostatak dizajna je prilično jednostavan.

25. Zamamni marokanski Mehndi dizajni

marokanski mehandidesigns

Ovaj marokanski mehndi umjetnički dizajn na stopalima super je trendovski i mnogi se ljudi odlučuju za to jer žele nešto drugačije za svoja stopala. Marokanski umjetnički dizajn mehndi daje im veliku šansu da naprave tako sjajan dizajn koji je također super simetričan i izgleda vrlo uredno dok nosi.

26. Pažljivi marokanski Mehndi dizajni

marokanski mehandidesigns

Jako mi se sviđa ovaj mehndi dizajn koji je napravljen na stražnjoj strani šake poput tetovaže. Dodana je dizajnom u obliku romba dugačkim s cvijetom koji je zasjenjen do savršenstva. Mislim da web stranica izgleda jako lijepo.

27. Značajni marokanski mehndi dizajni

marokanski mehandidesigns

Izgleda vrlo jednostavno, zar ne? To su jednostavno tradicionalni uzorci izrađeni s (uglavnom) linijskim crtežom i motivom suza. Izgleda prilično izvrsno! Međutim, po meni, nije baš prikladan za tipične marokonske prigode poput vjenčanja, već će dobro pristajati na festivalima koji su vrlo kulturni i tradicionalni. Minimalistički dizajn ovoga privlačan je. S jednostavnim dizajnom poput ovog, ne morate ga ni pružati punim rukama.

28. Osvajanje marokanskih Mehndi dizajna

marokanski mehandidesigns

Ovo je za vas prilično suvremeni marokanski mehndi umjetnički dizajn koji se može prenijeti tradicionalnom ili netradicionalnom prigodom. Više od dizajna kane za zabavu, više je poput tetovaže kanom. Takav trend stekao je ogromnu popularnost u zapadnim zemljama. Međutim, to je još uvijek lijep uzorak za isprobavanje.

29. Modernizirani marokanski mehndi dizajn

marokanski mehandidesigns

Sviđa mi se kako se linearni uzorak kreće u kosoj poziciji. Cijeli marokanski mehndi umjetnički dizajn podijeljen je u mnoge dijelove koji mu daju neku vrstu urednosti koja je namijenjena svakom Mehandi uzorku. Zanimljivo je da su dizajni u svim odjeljcima prilično identični, no ipak su alternativno obrnuti kako bi dali osebujan izgled. Izvrsno bi izgledalo s haljinama koje lete visoko i na njima ima puno vezenja. Kako biste svojoj haljini prilagodili marokanski mehndi umjetnički dizajn, svojoj kani možete dodati kamenje slične boje.

30. Vrhunski marokanski mehndi dizajn

marokanski mehandidesigns

Centralna ideja su krizni križni obrasci koji dominiraju temom. Polovica stopala prekrivena je linearnim uzorcima zbog čega dizajn mehndi ima neku vrstu simetrije. Osim toga, čini se kao pokrivač kojim su stopala prekrivena.

31. Velikodušni marokanski Mehndi dizajni

marokanski mehandidesigns

Stražnji dio ruke ovog nositelja izgleda vrlo nevjerojatno zbog zamršenih uzoraka. Savršen je za svaku mladenku jer ima više motiva koji su povezani s tradicionalnom marokanskom kulturom. Sviđa mi se kako su prsti dobili razmak kako bi ih uklonili iz glavnog marokanskog mehndi umjetničkog dizajna u sredini.

32. Elegantan marokanski dizajn Mehndi

marokanski mehandidesigns

Ako želite ocu jednostavan i minimalistički dizajn mehndije, onda bi ovaj uzorak mogao biti savršen za vas. Pogledajte te prekrasne vrtloge i način na koji krivulja marokanskog mehndi umjetničkog dizajna elegantno pada na zglob. Uzorci su zamršeni i lijepi. Očigledno, inspiriran je marokanskim mehndi umjetničkim dizajnom i izgleda prilično hipički i šik.

33. Moderan marokanski dizajn Mehndi

marokanski mehandidesigns

Marokanski umjetnički dizajn mehndi izvrstan je i izgleda prilično dekorativno. Čini se kao da je nastavak vašeg nakita. Uzorci u njemu osnovni su geometrijski oblici koje je super jednostavno napraviti. Odličan je i za adolescentice koje ne žele ulaziti u složenost tradicionalnog marokanskog mehndi umjetničkog dizajna.

34. Ukrasni marokanski Mehndi dizajni

marokanski mehandidesigns

U ovom mehndi dizajnu ima mnogo uzoraka u obliku romba koji izgledaju super atraktivno. Osim toga, pokazuje da dizajn ima puno simetrije koja je povezana s njim. Izgleda prilično sjajno. Osobno mislim da bi više odgovaralo zapadnoj odjeći, poput haljine, ali saree ili odijelo bi također poslužili..

35.Kreativni marokanski mehndi dizajn

marokanski mehandidesigns

Dodavanje sjaja i dragulja vašem marokanskom mehndi umjetničkom dizajnu uvijek je sjajno jer dodaje određenu živost vašem dizajnu. Definitivno će smanjiti monotoni crni ton kane i dodati različite teksture vašem radu. Ovaj marokanski mehndi umjetnički dizajn izgledat će savršeno za ovu vrstu eksperimentiranja.

36. Umjetnički marokanski Mehndi dizajni

marokanski mehandidesigns

Ovo je samo jednostavan dizajn pejsleja s rukama koje se ne rade previše s drugim vrstama uzoraka. Ovaj dizajn paisleyja nadopunjen je lisnatim uzorcima koji izgledaju super nevjerojatno. Cijeli dizajn mehndi odličan je način da poboljšate izgled nekoga tko nije zainteresiran za zapadnu odjeću.

37. Artikulirajte marokanske dizajne mehndi

marokanski mehandidesigns

Jako mi se sviđa ovaj mehndi dizajn koji je napravljen na rukama. Takvi su dizajni usporedljiviji s tetovažama. To je sjajan mehndi dizajn koji je ovdje napravljen koristeći najbolje od uzorka, ali je super zamršen.

38. Prilično marokanski Mehndi dizajni

marokanski mehandidesigns

Zaista osjećam da ovaj mehndi dizajn izgleda super nevjerojatno sa zamršenim dizajnom i uzorcima. Tankoća dizajna izvrsna je za ljude koji traže nešto složenije i razrađenije od lakših uzoraka.

39. Strastveni marokanski Mehndi dizajni

marokanski mehandidesigns

Ovaj marokanski mehndi umjetnički dizajn izgleda kao da je uzorak Mehandi izveden vrlo laganim potezom pa se svaki dizajn posebno ističe. To je učinjeno cvjetnim i lisnatim uzorcima staza. Ovo su neki zaista lijepi uzorci, a uz dodatak cvijeća i oni izgledaju super ženstveno.

40. Prekrasni marokanski Mehndi dizajni

marokanski mehandidesigns

Gledajući opseg ovog dizajna, samo ćemo se zapitati koliko će to trajati. Za ovakav dizajn bilo bi potrebno mnogo strpljenja i preciznosti. To je razlog što najčešće crteži na obje ruke nisu isti čak i kad su motivi u njima. Neće vam trebati previše komada nakita s tako elaboriranim marokanskim mehndi umjetničkim dizajnom.

41. Dragocjeni marokanski Mehndi dizajni

marokanski mehandi

Jako mi se sviđa ovaj romb mehndi dizajn koji je ovdje napravljen i koji izgleda kao da je romb podijelio na mnoge dijelove. Na primjer, jedan dio ima cvjetni dizajn, dok drugi ima druge tradicionalne marokanske uzorke.

42. Dopunski marokanski Mehndi dizajni

marokanski mehandi

Marokanski mehndi umjetnički dizajn s obje ruke ima različite uzorke, ali stilovi su gotovo identični. Čini se da su uzorci inspirirani kraljevskim dobom. Nema sumnje u činjenicu da je preciznost dizajna na mjestu. Plemenski ispis nije baš tradicionalan i pretpostavljam da bi izgledao nevjerojatno i uz vašu ležernu odjeću.

43. Nevjerojatni marokanski Mehndi dizajn

marokanski mehandi

Možete napraviti slične uzorke koristeći isti dizajn i tehnike na stopalima i rukama. Možete koristiti uzorke paisleyja ili lista, trokuta i romba, kao i linearne uzorke koji bi ga učinili super. Jako mi se sviđa simetrija oba ova dizajna.

44. Predivni marokanski Mehndi dizajni

marokanski mehandi

Ovo je prilično ukrasni dizajn koji možete koristiti u dekorativne svrhe. Super ga je nositi čak i ako ne posjećujete neku posebnu prigodu. Ovakav dizajn odlično bi se uklopio i u svaku ležernu odjeću. Bilo koji oblik odjeće odgovarao bi ovom dizajnu zbog jednostavnosti i pristojnosti koje nudi.

45. Divni marokanski Mehndi dizajni

marokanski mehandi

Točkasti rad veliki je hit kada je u pitanju izrada mehndi dizajna poput ovog. Ovdje su oba ova dizajna napravljena s točkicama koje izgledaju prekrasno. Možete se odlučiti za elaborirane i zamršene dizajne mehndija ili čak i za jednostavne, ali podebljane dizajne koji odgovaraju vašem izboru kada su u pitanju stopala i ruke.

46. ​​Sjajni marokanski Mehndi dizajni

marokanski mehandi

Možda postoji mnogo ideja za prednju i stražnju stranu ruke za marokanski mehndi umjetnički dizajn, međutim, ovaj dizajn je napravljen samo za ramena i leđa. Ne treba vam nikakav Mehandi za ruke ako to nije tradicionalna prilika. Dizajn na ramenu i leđima djeluje kao tetovaža i može se dobro uklopiti u bilo koju zapadnjačku odjeću.

47. Čudesni marokanski Mehndi dizajni

marokanski mehandi

Ovaj mehndi dizajn podsjeća na paunovo perje koje teče prema prstu. Ima lijepe elemente i uzorak kupole zbog čega izgleda vrlo ženstveno.

48. Ukrasni marokanski mehndi dizajni

marokanski mehandi

Čini se da je ovo prilično elegantan i veličanstven mehndi dizajn koji je napravljen ovdje. Zaista mi se sviđa ovaj dizajn jer doista izlaže na svjetlo klasične uzorke maroko mehndi dizajna.

49. Upečatljivi marokanski dizajni Mehndi

marokanski mehandi

Zaista možete raditi s više uzoraka odjednom. Ne možete koristiti za stvaranje obrazaca linijskog rada ili ih pomiješati kao što je to učinjeno u ova dva dizajna.

50.Kreativni marokanski mehndi dizajn

marokanski mehandi

Zaista mi se sviđa ovaj nevjerojatan dizajn mehndija koji u indijskoj kulturi izgleda kao nakit ili rakhi. Ovaj dizajn mehndi super je i podsjeća na prekrasan ukras. Uzorak s najviše posla izgleda prilično dobro.

51. Elaborativni marokanski Mehndi dizajni

marokanski mehandi

Uzorci su zamršeni i lijepi. Očigledno, inspiriran je arapskim dizajnom Mehandi i izgleda prilično hipički i šik. Posebno mi se sviđa mali dodatak učinjen dizajnom na kažiprstu. To je prilično nevjerojatno.