Mehndi

50 tradicionalnih gujarati mehndi dizajna

Što se tiče umjetnosti i dizajna, Gujarat je fantastična domena za dobivanje prekrasnih obrtnika i stilista. Možemo saznati brojne umjetnike i oni imaju mnogo toga za predložiti različite dizajne i stilove Mehendija. Kad osoba posjeti Gujarat, država ne samo da nudi vezene salwar i Kurtis iz Kutch -a, već nudi i najnovije Mehendi dizajne iz 2021. Ovo je više kao bonus. Gujarati Mehendi nudi standardne značajke dizajna koji su bogati dodacima i imaju prekomjerne prezentacije. Dizajni postaju elaboriraniji i jedinstveni s zamršenim redovima i okvirima što ga čini vrlo masivnim.

Vrlo je teško dobiti tako kompliciran dizajn na dlanu i stopalima zbog opsežnih procesa koji oduzimaju mnogo vremena. Unatoč takvim zamršenostima, mladenke žele imati ove dizajne na dlanovima, rukama i stopalima kako bi njihov izgled bio profinjeniji. Iako je proces dugotrajan, ipak se isplati u smislu predstavljanja jer mladenke dobivaju svu potrebnu pozornost u svom braku. Gujarati mehndi uzorci prikazuju nevjerojatne paunove, lišće, cvijeće i dodatne poznate ukrase. Umjetnici također slikaju slike mladenki u gudžaratskom stilu u izradi Mehendija. Ovi Gujarati Mehendi uzorci izuzetno su privlačni za gledanje, iako ih je vrlo komplicirano napraviti.

Evo popisa svih nevjerojatnih gujarati mehndi dizajna na koje morate paziti:

1. Strašan gudžaratski mehndi dizajn

gujarati mehandi designs

Ovo je prilično lijep dizajn mehndi sa sličnim uzorcima na svakoj ruci. kad spojite ruke, one tvore izvrstan dizajn.

2. Čudesni Gujarati Mehndi dizajn

gujarati mehandi designs

Jako mi se sviđa ovaj nevjerojatni mehndi dizajn s paunom kao središnjom temom. Izgleda prilično lijepo. Jako mi se sviđa mrežasti uzorak na rukama nositelja koji mu daje prekrasan izgled poput rukavice. Mrežasta mreža važan je i poznat uzorak svakog dizajna gujarati mehndija.

3. Prekrasan Gujarati Mehndi dizajn

gujarati mehandi designs

I ovaj mehndi dizajn ima središnju temu pauna koja se nastavlja s cvjetnim uzorcima.

4. Atraktivan dizajn gujarati mehndija

gujarati mehandi designs

Dobivanje mehndi dizajna na stopalima jednako je važno jer je prilično simpatično. Mehndi možete upariti i s gleženjima. Obožavam zamršenost koja je došla s ovim dizajnom mehndi, zahvaljujući razrađenim uzorcima napravljenim na stopalima. Nošenje mehndija na nogama postaje sve popularnije i mora se pokušati.

5. Prilično gujarati Mehndi dizajn

gujarati mehandi designs

Ovo je dizajn mendi za mladenke i mladoženja koji je napravljen ovdje. Cijeli dizajn izgleda prilično fenomenalno s vrhovima prstiju prekrivenim mehndi.

6. Divan gudžaratski mehndi dizajn

gujarati mehandi designs

Ovaj mehndi dizajn ima cvjetni dizajn. Sastoji se od mnogih zamršenih uzoraka koji izgledaju prilično lijepo. Dodavanjem cvijeća u mehndi dizajn čini se da izgleda još ženstvenije nego prije.

7. Divan gudžaratski mehndi dizajn

gujarati mehandi designs

Jako mi se sviđa ovaj nevjerojatni mehndi dizajn s cvjetnim uzorcima koji izgledaju prilično lijepo. Središnji motiv romba i kružnice s točkicama čini ga jedinstvenim. Također mi se sviđa vrh mehndi dizajna koji je ostao jednostavan i doista naglašava ostatak dizajna.

8. Jedinstven gudžaratski mehndi dizajn

gujarati mehandi designs

Ovaj dizajn izgleda vrlo lijepo i može se primijeniti u raznim prilikama. Cvjetni i spiralni rad na prstima prilično je pristojan i obavljen s hrabrošću. Dizajn možete zadržati na obje ruke prilično identičnim.

9. Lijep Gujarati Mehndi dizajn

gujarati mehandi designs

Ovaj mehndi dizajn istaknut je linijama i suzama što je prilično lijepo. Jako mi se sviđaju simetrični uzorci na prstima. Simetrični rad linija izgleda prilično impresivno.

10. Prekrasan Gujarati Mehndi dizajn

gujarati mehandi designs

To je jedinstvena kreacija koja možda nije tako laka kako izgleda. Zamršeni rad je besprijekoran, a budući da se dizajn pejslija smatra povoljnim, velikodušno se koristi u dizajnu Mehandija.

11. Svijetli Gujarati Mehndi dizajn

gujarati mehandi designs

Jednostavan dizajn gudžaratija ima prilično neobičan dizajn prstiju. Vrh prstiju ostaje prazan, a ostatak prstiju izrađen je u prekrasnim uzorcima koji izgledaju nevjerojatno. Ovaj dizajn izgleda ravno iz dizajnerske haljine. Uljepšan je zamršenim uzorcima cvijeća i lišća. Dizajn je lijepo prikazan kao odmaranje u prirodi.

12. Atraktivan Gujarati Mehndi dizajn

gujarati mehandi designs

Kada prvi put pogledate ovaj uzorak Gujarati Mehandi, možete primijetiti mnogo odvažnih uzoraka koji čine mnogo različitih geometrijskih dizajna. Sredina ruke ima paisley uzorak koji ima prilično tradicionalne vibracije. Prsti su prekriveni prekrasnim linijama i međusobno su identični.

13. Elegantan gudžaratski mehndi dizajn

gujarati mehandi designs

Ovaj je dizajn savršen za prigode poput vjenčanja ili nečeg što ima veze s brakom jer ima dvije udane žene točno na sredini ruke. Dizajn je hrabar i dobro se gelira svjetlijom bojom noktiju. Dizajn koji se proteže izvan zgloba spektakularan je za pogledati! Odvažni obris zanoktica nešto ga razlikuje od ostalih na popisu.

14. Sjajan Gujarati Mehndi dizajn

gujarati mehandi designs

Čini se kao da je djevojka nosila Mehandi kao rukavicu. Cijeli uzorak nije samo lijep, već glatke obline i rubovi čine ga sličnim rukavici. Pažljivo pogledajte i vidjet ćete dvije paunove glave točno u sredini koje izgledaju prilično glamurozno i ​​veličanstveno. Cjelokupni dizajn prilično je kraljevski. To je tradicionalno djelo, ali može se nositi s haljinama ili u bilo kojoj ležernoj prigodi.

15. Umjetnički Gujarati Mehndi dizajn

gujarati mehandi designs

Dobivanje gudžaratskog dizajna nije obvezno. Ovaj Gujarati Mehndi dizajn jedan je od najboljih dizajna koji su dostupni na popisu jer ima izvrsnu mogućnost proširiti svoj doseg izvan toga što je samo tradicionalan. Na stražnjoj strani šake možete imati jednostavan dizajn od paisleya ili mandale s lotosom točno u sredini. Prilično je tradicionalno i nije previše komplicirano.

16. Ukrasni gudžaratski dizajn Mehndi

gujarati mehandi designs

Izgleda kao da je Gujarati Mehandi uzorak inspiriran rakhi uzorkom. Ima ogromno cvijeće točno u sredini uzorka. Središnji dizajn tada je povezan s uzorkom prsta s točkastim crtežom po stražnjoj strani šake i koji izgleda prilično zamršeno. Općenito, cijeli je uzorak prilično ukrasan. Zaista cijenim prekrasan i zamršen uzorak mreže koji izgleda super.

17. Čudesni Gujarati Mehndi dizajn

gujarati mehandi designs

Ovaj popis sastoji se od Mehandi dizajna za sve prigode, bilo da se radi o mladenci ili ne. Ovo su neki dizajni bez napora koji bi vas u svakom slučaju učinili središtem privlačnosti. Dizajni su jednostavni, ali je potrebno malo preciznosti na mnogim mjestima kako bi se istaknula. I za mladenke bi ti dizajni izgledali zanosno i činili bi se kao produžetak njihove trousseau. Međutim, morate biti prilično selektivni prema uzorcima i temama koji odgovaraju vašem izgledu.

18. Očaravajući Gujarati Mehndi dizajn

gujarati mehandi designs

Središnji dio ima hladan mrežasti dizajn uz malo rada na listovima, dok su prsti lijepo ukrašeni šarenim uzorcima. Ovo je izvrstan dizajn za vjenčanja ili domjenke. Ovaj Gujarati Mehandi uzorak ima malo cvjetnog dodira što ga čini super ženstvenim.

19. Dopadljiv gudžaratski mehndi dizajn

gujarati mehandi designs

Ovaj mehndi dizajn ima prekrasan Ganesha uzorak u sredini zbog čega pada više prema vjerskom dizajnu i stilu.

20. Modernizirani Gujarati Mehndi dizajn

gujarati mehandi designs

Ovaj uzorak gudžaratskog mehandija volio bi svatko tko voli minimalizam. Iako dizajn pokriva gotovo sve ruke, jednostavan je. Dizajn se sastoji od podebljanog uzorka cvijeća i lišća. Daleko je od tradicionalnog dizajna i pomalo je modernistički pa ga možete nositi u svakoj prilici. To je dizajn za početnike i vjerojatno ga uz malo vježbe možete sami ocijeniti!

21. Moderan gudžaratski mehndi dizajn

gujarati mehandi designs

Početnici mogu najprije isprobati osnovne uzorke i obrise kako bi se navikli na dizajn. Dobra vijest za početnike je da se dizajn uglavnom sastoji od staza i ponavljajućih motiva poput cvjetnog dizajna i poteza koji se lako crtaju slobodnom rukom. Jednostavni Gujarati Mehandi dizajni dobri su izbor za ljude koji ne žele da im nadmoćan dizajn ispuni ruke.

22. Atraktivan Gujarati Mehndi dizajn

gujarati mehandi designs

Poput tradicionalnih indijskih dizajna kane, ovaj Mehandi dizajn sadrži uglavnom paisleys, cvjetne vinove loze i lišće, te uglavnom tekuće dizajnerske staze. Ono što ovaj Mehandi dizajn razlikuje od uobičajenih Mehandi stilova je rad u svemiru. Dizajni ostavljaju dovoljno prostora tako da se može vidjeti osjećaj simetrije. Ovaj dizajn ima nekoliko između ruku pa je izvrstan za prigode poput vjenčanja i karva Chauth. To je ljepota Gujarati Mehandi dizajna i za mladenke.

23. Fantastičan gudžaratski mehndi dizajn

gujarati mehandi designs

Gujarati Mehandi najpoznatiji je po prekrasnom cvjetnom i lisnatom tragu koji teče od kažiprsta do zapešća i dalje. U ovom dizajnu cvjetni uzorak prilično je dominantan prema prstima. To možete učiniti i na prednjoj i na stražnjoj strani ruke. Dizajn je prikladan za sve vrste prilika. Osim što ovaj Mehandi dizajn radite na rukama, slične uzorke možete dobiti i na nogama.

24. Masivni Gujarati Mehndi dizajn

gujarati mehandi designs

Jako mi se sviđa središnji motiv u ovom koji podsjeća na sunce, ali može se tumačiti i kao cvijet. Mislim da čini sjajan dizajn koji možete napraviti na rukama. Obližnji dizajni također su vrlo zamršeni, ali se ponavljaju.

25. Artikulirajte gudžaratski mehndi dizajn

gujarati mehandi designs

Ovaj mehndi dizajn jedinstven je jer predstavlja pauna s raširenim krilima prema prstima. Jako mi se sviđa ovaj jedinstveni uzorak koji će definitivno privući veliku pozornost.

26. Očaravajući Gujarati Mehndi dizajn

gujarati mehandi designs

Dizajn pauna iz nekog je razloga doista u trendu i pretpostavljam da je to zbog njegove tradicionalne vrijednosti, kao i estetike koju nosi sa sobom.

27. Divan gudžaratski mehndi dizajn

gujarati mehandi designs

Ovaj mehndi uzorak je prilično lijep i predstavlja elemente prirode. Dvije ruke se spajaju i tvore vrlo kreativno srce. Cvjetni uzorak na rukama djeluje prilično hrabro od ostalih uzoraka i nadopunjuje srednji dio ruke inspiriran prirodom. Zaista mi se sviđa ovaj jedinstveni gudžaratski mehandi uzorak.

28. Čudesni gudžaratski mehndi dizajn

gujarati mehandi designs

Ovaj je dizajn nevjesta i nevjeste nevjerojatan za pogledati jer predstavlja emocionalnu i bračnu vezu između dvije osobe. Savršen za mladenku na dan vjenčanja ili karva Chauth, ovaj mehndi dizajn ima spoj različitih uzoraka.

29. Prekrasan Gujarati Mehndi dizajn

gujarati mehandi designs

Ovaj dizajn nije previše kompliciran, već ima puno oblina i cvjetnih uzoraka zajedno s dizajnom paisleyja i uzorcima s točkicama, što nije samo jednostavno, već i lijepo za vidjeti. Ovaj Gujarati Mehandi uzorak kombinacija je novog i tradicionalnog.

30. Strašan gudžaratski mehndi dizajn

gujarati mehandi designs

Ovo je ovdje potpuna svadbena stvar. Ruke i noge potpuno su prekrivene kanom, a ako želite nešto detaljnije, ne ustručavajte se uzeti inspiraciju iz ovih dizajna.

31. Lijep Gujarati Mehndi dizajn

gujarati mehandi designs

Ovaj dizajn ne može biti cvjetniji. Ogroman cvjetni uzorak točno u sredini dizajna izgleda prilično nevjerojatno dodan mandali. Dizajn prstiju izgleda prilično ukrasno. Razmak je prikladan jer daje uredan izgled dizajnu. Možete se odlučiti za složeno umjetničko djelo noktiju za svoj dizajn jer će se dobro nadopuniti s dizajnom kane.

32. Prilično gudžaratski mehndi dizajn

gujarati mehandi designs

Ovaj dizajn ima nekoliko čimbenika, uključujući prirodne i geometrijske figurice koje se kombiniraju u jedinstveni izgled. Ovaj dizajn možete koristiti za svaku priliku, ako ne i za vjenčanje. Takvi su dizajni prilično uobičajeni i u indijskim dizajnom Mehandi. Izgleda vrlo spektakularno.

33. Divan gudžaratski mehndi dizajn

gujarati mehandi designs

Jako mi se sviđaju ovi mali gujarat dizajni koji su napravljeni u sredini dlana. To je samo jedan od bogova koji se najviše štuju u Indiji, pa se može napraviti za svaku priliku. Ove dizajne obično biraju ljudi koji su jako religiozni i koji bi ih izradili kako bi bili bliže svemogućem.

34. Elegantan gudžaratski mehndi dizajn

gujarati mehandi designs

Ovaj dizajn izgleda kao da je uistinu izvađen iz vaših snova. To je nadrealno! Osnovni elementi dizajna mehndija, poput rada od pejslija i suza, prilično su istaknuti u ovom dizajnu. Umjetnički kalibar ovdje je sasvim očit. Bilo bi sasvim točno reći da ovo djelo nije samo Mehandi dizajn, već umjetničko djelo.

35. Moderan gudžaratski mehndi dizajn

gujarati mehandi designs

Središnji motiv je super lijep s prekrasnim cvjetnim uzorkom točno u sredini. Prsti su ukrašeni prekrasnim poslom složenim uzorcima koji izgledaju prilično nevjerojatno. Ovaj

36. Slatki Gujarati Mehndi dizajn

gujarati mehandi designs

Ovaj dizajn mi se jako sviđa jer je napravljen s podebljanim uzorcima. Osim toga, ovaj mehndi dizajn također ima tradicionalne uzorke poput paisleyja i cvjetnog djela. Prsti su također prekriveni lozom cvijeća koja izgleda vrlo ženstveno.

37. Realistički gudžaratski mehndi dizajn

gujarati mehandi designs

Ovo je super zamršen mehndi dizajn koji je savršen za mladenku. Mrežasta mreža u sredini izgleda prilično atraktivno.

38. Upečatljiv Gujarati Mehndi dizajn

gujarati mehandi designs

Ovaj dizajn, poput onog gore, vrlo je cvjetan. Sviđa mi se kako su cvjetovi na sredini dizajna zajedno s paisleyjem izvedeni podebljanim potezima umjesto elegantnim. Nepotrebno je reći da je cvijeće važan element dizajna Gujarati Mehandija jer izgleda prilično ženstveno i kraljevski. Ovdje je središnji uzorak nekoliko cvjetnih uzoraka povezanih zajedno. Osim toga, mreža na prstu izgleda kao prilično lijep dodatak.

39. Zavodljiv dizajn gudžaratskog mehndija

gujarati mehandi designs

Ovaj dizajn, poput onog gore, ima dominantni rad s uzorcima mreže. Međutim, razlika je u tome što je gornji dizajn bio mnogo hrabriji. Ovaj je složeniji uzorak. Ono što treba zahvaliti je ugrađivanje ogromnog paunovog dizajna usred zamršenih uzoraka što oduzima puno vremena budući da je dizajn uglađen. Zapletenost mreže naglašena je hrabrijim uzorcima koji su istaknutiji prema krakovima dizajna. Kombinacija odvažnih i zamršenih uzoraka čini ovaj dizajn lijepim za pogledati.

40. Čudesni Gujarati Mehndi dizajn

gujarati mehandi designs

Križne linije ili mreža ovdje su prilično jednostavne. Radi se s jednom linijom, ali je drugačije zbog zakrivljenog uzorka koji se s tim približava prstu. Uzorak kupole također pomaže u podebljavanju mrežastih linija. Pojedinačna cvjetna traka blizu zglobova doista drži u cijelom dizajnu. Takvi slični dizajni također se koriste u indijskom dizajnu Mehandi, ali razlika je uočena zbog velikog razmaka i kombinacije različitih dizajna koji se koriste u ovom dizajnu Mehandi.

41. Sjajni gudžaratski dizajn Mehndi

gujarati mehandi designs

Svi znamo važnost prostora u dizajnu Gujarati Mehandija. Središnji dio ruke dobio je puno slobodnog prostora i iako je zamršen, izgleda prostrano. Prsti i zapešća ukrašeni su mješavinom odvažnih i zamršenih dizajna koji se razlikuju. Dizajn je mješavina cvjetnih uzoraka i lisnatih loza. Ako primijetite, također ćete pronaći dva pauna koji sjede na vrhu ovih dizajna, a koji su vrlo značajan dio izrade kane. Ovaj dizajn zasigurno oslikava krajolik.

42. Briljantan Gujarati Mehndi dizajn

gujarati mehandi designs

Predivan je, cvjetan i pun nježnih uzoraka. To je kombinacija lijepih zamršenih, ali i odvažnih poteza. Cvjetni dizajn na gornjem dijelu šake čini da izgleda kao rukavica, dok je dizajn prema ruci i zapešću također dodan s različitim uzorcima. Morate razmisliti o nabavci ovakvog dizajna ako se želite istaknuti u bilo kojoj prilici.

43. Sultry Gujarati Mehndi Design

gujarati mehandi designs

Jako mi se sviđa ovaj cvjetni mehndi dizajn koji se radi i s paisleyjem. Kombinacija različitih dizajna i uzoraka čini da ovaj mehndi dizajn izgleda prilično cjelovito i atraktivno.

44. Divan gudžaratski mehndi dizajn

gujarati mehandi designs

Ovaj mehndi dizajn moderan je s prekrasnim cvjetnim uzorcima na prstima. Odličan je dizajn ako želite nešto zanimljivo. Ovaj dizajn je super zanimljiv i izgleda vrlo moderno.

45. Izvanredan Gujarati Mehndi dizajn

gujarati mehandi designs

Jako mi se sviđa ovaj mehndi dizajn inspiriran arapskim jezikom koji je napravljen ovdje. Također je pokrio sve prste osim samo jednog.

46. ​​Divan gudžaratski mehndi dizajn

gujarati mehandi designs

Ovaj mehndi dizajn izgleda jako lijepo s dizajnom i za mladenku i mladoženju. Sviđa mi se ovaj dizajn koji izgleda savršeno za bilo koju vrstu bračnog dizajna. Ovakvi dizajni izgledaju savršeno za vjenčanje i posebno su izrađeni za mladenku.

47. Sjajan Gujarati Mehndi dizajn

gujarati mehandi designs

Ovaj mehndi dizajn napravljen je na vrlo zamršen način koji izgleda prilično sjajno. Ovaj mehndi dizajn izgleda super dražesno s prekrasnim uzorcima poput paisleya i kockica koji su napravljeni ovdje. Jako mi se sviđa složenost dizajna u ovom.

48. Umjetnički Gujarati Mehndi dizajn

gujarati mehandi designs

Ovaj dizajn govori o lukovima i cvjetnim uzorcima koji ih dobro okružuju. Ovaj dizajn ima i puno drugih uzoraka koji nadopunjuju cijeli izgled. To je nježan dizajn i ne prevladava cjelokupni izgled. Morat ću reći da je preciznost ovog dizajna prilično velika. Super je simetričan.

49. Fantastičan gudžaratski mehndi dizajn

gujarati mehandi designs

Gujarati Mehandi dizajni uglavnom se sastoje od lukova i cvijeća, zajedno s raznim drugim kombinacijama dizajna. Boja kane najbolje pristaje njezinoj crvenoj kolekciji mladenki. To je prilično razrađen dizajn pa ako trebate napraviti ovako nešto, pobrinite se da imate puno vremena pri ruci.

50. Prekrasan Gujarati Mehndi dizajn

gujarati mehandi designs

Ovo je vrlo osebujan uzorak. Ovaj Gujarati Mehndi dizajn jedan je od najboljih dizajna koji su dostupni na popisu jer ima izvrsnu mogućnost proširiti svoj doseg izvan toga što je samo tradicionalan. Cijela ruka je napravljena s scintilacijskom urednošću. Najbolji dio ovog dizajna je činjenica da sve te složenosti čine da izgleda prilično elegantno.