mașini

Plăcere de condus sportivă cu noul BMW M5 2014 îmbunătățit

BMW M5 2014 față

Toți fanii brandului sportiv și în același timp luxos așteaptă cu nerăbdare noul brand  BMW M5 2014. În articolul de astăzi, am rezumat cele mai importante caracteristici ale acestuia, care vor face ca noua mașină să fie și mai dorită.

Noul BMW M5 2014 – mult schimbat și îmbunătățit

model-2014-partea dreaptă

Producătorul auto a făcut schimbări semnificative noii mașini pentru a oferi mai multă plăcere, confort și adrenalină în timp ce conduceți. Marca va oferi un pachet de competiție opțional care va face M5 cel mai bun dintre toate sedanele de înaltă performanță. Pe plan extern, noul model primește grila de rinichi izbitoare M, precum și faruri xenon atractive și stopuri noi cu benzi LED subțiri. Acesta va fi disponibil fie în Pure Metal Silver, Pyrite Brown, Frozen Blue Metallic și în BMW Individual mat, pe care îl puteți vedea aici în galeria noastră. Dar modelul nu este doar un adevărat punct de atracție vizual, ceea ce reprezintă un deliciu pentru ochi.

Noul BMW M5 2014 – Interior confortabil și multe funcții de operare

mașină nouă albastră stânga

Interiorul modelului M5 impresionează, printre altele, cu un nou volan din piele luxoasă, un afișaj de comandă cu garnituri cromate în lateral și un controler tactil opțional selectabil, cu o suprafață sensibilă la atingere. High Beam Assistant este disponibil și ca opțiune și are un sistem de avertizare la schimbarea benzii cu o viteză de 20 km / h sau mai mult. Mașina primește un motor de 4,4 litri (V8) cu tehnologia M TwinPower Turbo și 560 CP (412 kW). Cu pachetul competițional, această putere este crescută la 423 kW / 575 CP. De asemenea, sunt disponibile noile frâne din ceramică carbon M, care garantează siguranța pe toate călătoriile dumneavoastră.

 Luxos și sportiv în același timp

M5-2014-front nou

Aruncați o privire detaliată asupra designului exterior și interior al noului BMW din galeria următoare și convingeți-vă de designul său atractiv și de noile versiuni. Până cel târziu, te vei îndrăgosti și de noua mașină!

Confort la volan

Faruri BMW M5

Finisaje din piele la interior

Design interior BMW 2014

Combinație de piele și carbon

Interior BMW-M5

Forme atractive pentru un design sportiv

Lumină roșie intermitentă BMW M5

Eșapament profesional cu design sportiv

BMW-M5-multe extras

Sistem de conducere îmbunătățit

M5-2014 spate albastru