mașini

Noul motorhome Mercedes: un X-Class cu un living de la Tischer

mercedes motorhome x-class camper living masă baie duș bucătărie

Noul motorhome Mercedes a fost prezentat la ultima CMT din ianuarie 2018. Este o variantă echipată de top a Mercedes X-Class cu un spațiu de locuit. Cu un living cu masă, bucătărie, baie cu toaletă și duș, preluarea este comparabilă cu o casă mobilă și chiar mai bună datorită tracțiunii integrale. Cabina are spațiu pentru trei până la patru persoane sau un pat de 150 cm lățime. Ce ar mai putea cere inima camperului? În cele ce urmează vă informăm despre noul model de la Mercedes.

Noul motorhome Mercedes: un pick-up cu cabină și echipamente de top

Mercedes autocaravana clasa X pick-up vehicul off-road cu tracțiune integrală

Noul motorhome Mercedes se bazează de fapt pe pick-up-ul X-Class. O masă Tail 230 S este amenajată pe zona de încărcare, iar vehiculul de teren este transformat într-o casă mobilă. Livingul are aproape 2 metri lungime și 1,5 m lățime și se deschide în lateral (de aici și denumirea S). Are suporturi și poate fi parcat și, de exemplu, atașat la un alt vehicul cu dimensiuni similare, cum ar fi Nissan Navara sau VW Amarok. Cabina de locuit este bine echipată și are o mini-bucătărie cu aragaz cu 3 arzătoare, o zonă de relaxare pentru trei până la patru persoane care poate fi transformată rapid într-un pat de 150 cm lățime. De fapt, devine destul de strâns când mai mult de două persoane trebuie să rămână acolo.

mercedes motorhome x-class camper masă cameră living bucătărie

De asemenea, este disponibilă o baie cu duș și toaletă. Cu toate acestea, este o cameră umedă cu adevărat mică și doar persoanele foarte înguste reușesc să închidă ușa glisantă din spatele lor. Spațiul limitat este utilizat în mod optim pentru acest lucru și totul este conceput pentru a fi multifuncțional. Deci chiuveta și dușul sunt deasupra toaletei. Aveți 96 de litri de apă proaspătă pentru duș și clătire, iar rezervorul pentru apa uzată are un volum de 45 de litri. Încălzirea dvs. asigură o anumită independență atunci când faceți camping. În funcție de echipament, pick-up-ul inclusiv cabina are o înălțime de până la trei metri. Acestea pot fi achiziționate de la Tischer pentru aproximativ 31.000 de euro.

zona de încărcare a bazei de preluare a camperului de clasa X pentru autovehiculul Mercedes

În acest motorhome Mercedes, sufrageria de masă este montată pe zona de încărcare a modelului convențional Mercedes X-Class. Pick-up-ul este disponibil în variante cu un motor diesel de 163 sau 190 CP cu tracțiune pentru roțile din spate sau cu tracțiune integrală comutabilă. Prețurile încep de la aproximativ 37.000 de euro. Întregul motorhome ajunge la aproximativ 68.000 de euro.

Autocaravana Mercedes cu un bloc de bucătărie rabatabil

preluarea echipamentului camper clasa X pentru autovehiculul Mercedes

O altă variantă a rulotei Mercedes a fost prezentată la CMT. Un bloc funcțional de bucătărie este instalat în locul sufrageriei unui tâmplar. Cântărește 250 kg impresionant și a fost dezvoltat în colaborare cu producătorul de echipamente de camping VanEssa. Bucătăria mică este formată din mai multe unități funcționale care pot fi împinse în afară și înăuntru. O sobă, o cutie rece și o chiuvetă sunt integrate și există, de asemenea, o mică farfurie de bucătărie și spațiu pentru vase. Toate echipamentele de bucătărie sunt protejate de un panou din tec, care funcționează și ca un capac elegant de punte. Aceasta include și un cort care poate fi scos pe vreme rea.

echipament de bucătărie pentru camper clasa x camper mercedes motorhome

Cele două variante ale noii rulote Mercedes sunt despre concepte care nu sunt disponibile în prezent ca opțiuni pentru Mercedes X-Class.

scaune model interior camper clasă x Mercedes

mercedes motorhome clasa X pick-up camper cu tracțiune integrală