mașini

Noul Mercedes GLA 2014 – un SUV întârziat, dar grozav

Mercedes 2014 mașină nou model față

După ce mai întâi japonezii cu Nissan Qashqai și Nissan Juke au lansat SUV-ul (abrevierea pentru Sport Utility Vehicle, care înseamnă ceva de genul vehiculului sport și utilitar, adică sedan pentru toate terenurile), BMW a venit cu X1 și MINI Countryman, precum și cu Audi , cu puțină întârziere, cu Q3-ul său. Mercedes poate fi fericit că nu sunt ultimii, dar au și durat puțin. Știrile despre acest lucru sunt cu atât mai îmbucurătoare Mercedes GLA 2014.

Mercedes GLA 2014 – sedanul off-road cu întârziere

Vopsea Mercedes GLA din stânga cu efect metalic

GLA este numele sedanului off-road de la Mercedes, al cărui șasiu și motor se bazează pe cele ale clasei A. Premiera sa a avut loc la IAA din Frankfurt. Modelul este cu 13 centimetri mai lung decât sedanul mai compact și, la 1,49 metri înălțime, este destul de jos decât concurenții săi. Caracteristicile sale ale unui vehicul de teren sunt subliniate în special de aripile de culoare mai închisă și de jantele de până la 19 inci. În general, adică Mercedes GLA 2014 dar destinat în principal traficului orașului și al autostrăzii, prin care impresionează cu acesta din urmă datorită rezistenței sale mari la aer. În acest fel, consumul redus de combustibil este, de asemenea, menținut în siguranță.

O caracteristică importantă a SUV-urilor compacte este că au un portbagaj mai mare în comparație cu frații lor compacti. Trunchiul Mercedes GLA 2014 are 421 litri, deși poate fi extins la 1235 litri prin rabatarea scaunelor din spate. Ca opțiune suplimentară, este oferit un mecanism prin care scaunele pot fi rabatate într-un unghi mai mare. În acest fel, portbagajul este mărit cu încă 60 de litri, care poate fi o valiză întreagă.

Mercedes GLA 2014 cu motor pe benzină sau diesel

Ideile GLA 2014 din spatele rapid și sigur

La început, pentru Mercedes GLA 2014 sunt oferite patru motoare diferite: două motoare pe benzină și două diesel. Motorul de bază pe benzină GLA200 are 156 CP, în timp ce GLA250 are un total de 211 CP, cu care SUV-ul mic poate atinge 100 km / h în 6,5 secunde. Viteza sa maximă este de 235 km / h. Cel mai mic 200 CDI cu 136 CP are un consum mediu de combustibil de doar 4,3 litri la 100 km / h. Varianta mai puternică, 220 CDI, are 170 CP. Cele două motoare mai mari pe benzină și diesel sunt alimentate de o transmisie cu dublu ambreiaj cu șapte trepte, iar cele mai mici de o transmisie manuală cu șase trepte. Dacă acesta din urmă este comandat cu tracțiune integrală, acesta va primi și o transmisie automată.

Ambii Mercedes GLA 2014 Modelele cu tracțiune integrală au o tracțiune diferențială specială cu un ambreiaj multiplă controlat electrohidraulic pe puntea spate. Aceasta distribuie cuplul continuu între puntile față și spate în funcție de condițiile de drum. Acest lucru permite o tracțiune și o dinamică bune chiar și în condiții de drum proaste, cu condiția ca acestea să nu fie mai complicate decât zăpada într-o vacanță de iarnă sau puțin nisip pe plajă. Pentru mai mult confort și satisfacție a șoferului, există, de asemenea, un program de conducere off-road, precum și o busolă, asistență la pornire și plecare pe deal și opțiunea de afișare a unghiului unei curbe.

Mercedes GLA 2014 costă de la 30.000 de euro

GLA 2014 echipament interior material negru

În ceea ce privește accesoriile electronice opționale ale Mercedes GLA 2014 producătorul oferă toate opțiunile cunoscute anterior. Printre altele, există un cruise control pentru reglarea distanței până la vehiculul din față, un sistem de monitorizare a oboselii șoferului și un asistent de parcare automat. De asemenea, este posibil să se sincronizeze cu un iPhone, astfel încât internetul smartphone-ului să poată fi utilizat pentru navigarea din browserul mașinii. The Mercedes GLA 2014 poate fi deja cumpărat la un preț începând de la aproximativ 30.000 de euro.

Mercedes 2014 culori diferite partea stângă nouă  Material de calitate interior Mercedes GLA

Volan Mercedes 2014 de design interior din piele