mașini

Noul BMW Seria 4 Gran Coupe – experimentează plăcerea maximă la volan

noul BMW Seria 4 Gran Coupé test drive

Experimentați plăcerea maximă de condus cu noul BMW Seria 4 Gran Coupe! Ne-ar face plăcere să vă spunem mai multe despre acest model unic. Inițial, modelul este oferit cu o gamă de cinci motoare diferite. BMW a prezentat primul cupe cu patru uși din această clasă și astfel compania continuă să își extindă gama. După modelele BMW Seria 4 Coupe și Cabrio, bavarezii au prezentat și BMW Seria 4 Gran Coupe.

BMW Seria 4 Gran Coupe – Dimensiunile mașinii

noua versiune frontală bmw seria 4 coupe

Dimensiunile mașinii sunt următoarele: o lungime de 4638 mm, lățime 1825 mm, raport – 2810 mm, care sunt identice cu dimensiunile cupei cu două uși. Ambele modele au aceeași lungime în partea din față, dar diferența este înălțimea BMW Seria 4 Gran Coupe. Mașina este cu 12 mm mai mare. Portbagajul este și el mai mare – cu încă 35 de litri, deci este deja de 480 de litri.

BMW Seria 4 Gran Coupe

BMW Seria 4 Gran Coupe unitate frontală

Când mașina va intra pe piață, va fi BMW Seria 4 Gran Coupe Aveți 5 opțiuni diferite de motoare, care, desigur, includ și cea mai recentă tehnologie BMW TwinPower Turbo. Mediul va rămâne cât mai sigur posibil datorită categoriei EU6 a mașinii. Cel mai puternic model va fi 435i, cu 3,0 litri și 306 CP. Consumul combinat de benzină arată 8,1 l / 100 km. Apoi vin 428i și 420i. Au motoare pe benzină de 2,0 litri cu 245 și respectiv 184 CP. Consumul combinat este de 6,6 și 6,4 l / 100 km.

noul BMW Seria 4 Gran Coupé test drive

Cu motorina ai de ales între 2 modele. Cea mai puternică versiune este 420d, cu 2,0 litri și 184 CP – combinat consumă 4,7 l / 100 km. Parametrii modelului 418d sunt similari – și anume 2,0 litri, 143 CP. Când modelul ajunge pe piață, BMW Seria 4 Gran Coupe 428i și 420d pot fi echipate opțional cu o tracțiune integrală inteligentă BMW xDrive. Modelele vin cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte, dar toate motoarele pot fi echipate cu o cutie de viteze automată Steptronic cu opt trepte sau o cutie de viteze automată Steptronic Sport cu opt trepte, unde cutia de viteze poate fi schimbată manual folosind o manetă de comandă de pe volan..

nou BMW Seria 4 Gran Coupé partea stângă

Consumul redus de combustibil este realizat prin tehnologia inteligentă BMW EfficientDynamics. Poate fi găsit peste tot în toate componentele mașinii. În afară de motoare, include o construcție ușoară, aerodinamică optimizată – podeaua mașinii este complet orizontală și sistemele Cortină de aer și Respirator de aer. Sistemul de oprire / pornire, regenerarea energiei de frânare, indicatorii transmisiei, unitățile care funcționează numai atunci când este necesar, ajută la poluarea mediului și la consumul ridicat de combustibil. Combinat cu transmisia automată (Steptronic), consumul este foarte redus, deoarece este activată și o mișcare neutră a angrenajului. O altă opțiune pentru economisirea combustibilului este tehnologia ECO PRO.

interior nou BMW Seria 4 Gran Coupé

Toate sistemele BMW ConnectedDrive sunt disponibile și pentru BMW Seria 4 Gran Coupe. Acestea includ Head-Up Display, Navigation Professional (colorat), un asistent pentru șofer, un asistent pentru protecția la orbire, Active Protection și pilotul automat modern cu funcția de oprire&Merge.

scaune noi din piele pentru bmw seria 4 gran coupe

noul BMW Seria 4 Gran Coupé vedere laterală

nou bmw seria 4 gran coupe partea dreaptă

nou bmw seria 4 gran coupe gri metalizat

nou design exterior BMW seria 4 coupe

nou bmw seria 4 gran coupe spate

noul BMW Seria 4 coupe vedere din stânga

Janta BMW Seria 4 Gran Coupe

bmw seria 4 gran coupe spate

Ghidul cumpărătorului BMW M3 – Ce modificare alegeți