mașini

Misteriosul Hamann Mystere Range Rover 2014

Lumini de zi cu LED Rover Mystere

Hamann are de a lui Mystere Range Rover 2014 Programul a adăugat un nou model. Versiunea anterioară era finlandeză cu roz, în timp ce noua versiune impresionează prin aspectul său simplu și culoarea gri mat. Mașina a fost prezentată recent fanilor de la Frankfurt.

Mystere Range Rover 2014 marchează cu un aspect modern

Vedere laterală Mystere Range Rover de culoare gri

Frontul are noul Mystere Range Rover 2014 a primit un spoiler de la Hamann cu lumini de zi integrate LED. Panourile frontale din carbon, aspectul original al ușii și arcurile roților contribuie la un aspect dinamic. Jantele forjate de 23 inci protejează anvelopele auto 305/30 R23. Și în interior, mașina impresionează prin formele sale elegante și estetica armonioasă – scaunele din piele sunt înfrumusețate cu sigla companiei, pragurile ușilor sunt fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Mașina este disponibilă cu trei și cinci uși.

Mystere Range Rover 2014 – caracter distinctiv excelent

Vedere frontală versiunea Rover Mystere

Noul Mystere Range Rover 2014 se prezintă nu numai printr-o estetică specială cu un nivel ridicat de atracție. Cadrul asigură o menținere a drumului și mai bună. Și în ceea ce privește fiabilitatea, noua versiune ar trebui să obțină puncte în comparație cu predecesorul său roz. Mașina este propulsată de un motor V8 de 5 litri, dar producătorul nu a dezvăluit alte detalii despre viteza și accelerația maximă.

Scaune din piele neagră cu design interior Mystere

Sistem audio interior interior Range Rover

Logo-ul companiei scaunului interior din piele Rover 2014

Frână ambreiaj logo Range Rover

Range Rover 2014 culoare spate laterală spate