mașini

Mercedes-Benz S65 AMG – caracteristici, preț și design dintr-o privire

Mercedes Benz S65 partea stângă

Mercedes Benz ne pune la dispoziție cele mai noi mașini ale acestora Mercedes-Benz S65 AMG inainte de. Este cea mai economică mașină dintre toate cele 12 cilindri.

Mercedes-Benz S65 AMG impresionează prin design și performanță

Mercedes Benz S65 spate

Chiar înainte de premiera mondială, producătorul său are Mercedes-Benz S65 AMG Numit „Lider într-o serie de indicatori”. Nu numai că este cel mai puternic din clasa sa, dar nu folosește deloc atât de mult combustibil. Modelul a fost prezentat publicului la târgul Los Ageles. Producătorii săi au dezvăluit, de asemenea, o mulțime de detalii despre mașină. Știm deja despre Mercedes Benz AMG că, spre deosebire de strămoșii săi (Mercedes Benz S63), nu mai are un motor de 8, ci unul de 12 cilindri. Are și 2 turbine. Are un volum de 6,0 litri și 630 CP, în timp ce dezvoltă un cuplu de 1000 Nm. Impresionează cu multă putere și corespunde standardului Euro 6 care se va aplica în 2015. Cu toate acestea, Mercedes Benz AMG nu este atât de „lacom” și consumă doar 11,9 litri / 100 km. Prin urmare, este cel mai bun din clasa sa. Noua transmisie manuală joacă în principal un rol important în menținerea unui consum redus de combustibil. Mercedes Benz AMG S65 are un automat cu 7 trepte – AMG SpeedShift 77G – Tronic. Are 3 opțiuni de lucru (cu sistem start-stop), transmisie sportivă și manuală controlată. Combinația dintre motor și transmisie automată permite accelerarea de la 0 la 100 km / h în 4,3 secunde, iar viteza maximă este limitată electronic la 250 km / h.

Mercedes-Benz S65 AMG are multe inovații

Interior Mercedes S65 AMG

Lista echipamentelor standard ale Mercedes-Benz S65 AMG include o suspensie inovatoare – Magic Body Control, care este disponibilă opțional în clasa S standard. Cu ajutorul unor electronice speciale, senzorii verifică acoperirea drumului din fața vehiculului și trimit automat datele primite la computer, care adaptează automat mașina la situație. În plus, șoferul poate alege modul „Confort” sau „Sport”. Pentru prima dată, S65 AMG este oferit doar cu roți forjate. Au 4 tipuri diferite de design. Echipamentul standard include anvelope de 20 inch cu dimensiunea 255/40 în față și 285/35 în spate. Opțional sunt disponibile discuri carbon-ceramice cu un diametru de 420 mm, care sunt cu 20% mai ușoare decât standardul. Potrivit asistentului electronic pe care îl are Mercedes Benz AMG S65, acesta ajută la îmbunătățirea stabilității mașinii pe drum. Aceste sisteme pot îmbunătăți stabilitatea în viraje și pot bloca roata din spate, dacă este necesar. Mercedes Benz AMG S65 va ieși pe piață în martie viitoare și va costa 232.000 EUR.

Faruri Mercedes S65 AMG

Motor Mercedes Benz S65

Usa Mercedes AMG

Sistem abc Mercedes S65 AMG    Interior Mercedes Benz AMG  Mercedes Benz S65 în interior în jurul valorii de 2

Mercedes S65 AMG spate 2