mașini

Jaguar F-Type Coupé: O privire la volan

Imagine Jaguar-F-tip-roșu-îndepărtat

Din Jaguar F-Type Coupe este exact ceea ce ne așteptam. Vrem doar să o explicăm, nu este un lucru rău. Da, în principiu nu există surprize cu această mașină, cu această mașină importantă acuratețea ei nu este doar o dovadă a unei lucrări de marketing bine făcute, ci și o dovadă că Jaguar nu compromite.

Jaguar F-Type Coupé – conexiune între patrimoniu și istorie

Imagine aeriană Jaguar F Type Coupe

De fapt, nu se întâmplă foarte des ca o companie auto să ia o privire atât de explicită asupra trecutului său într-un moment crucial al dezvoltării sale. De obicei, dacă vă puneți toată atenția pe legătura dintre patrimoniu și istorie, veți obține ceva de genul unui joc de noroc, un apel mai direct la emoție decât gândirea rațională. Când F-Type Convertible a ieșit anul trecut, am găsit că asocierile sale cu trecutul erau mai mult psihologice decât tehnice; F- este mai bine conceput decât tipul E dacă nu urmați strict cronologia liniară, deoarece există multe Jaguari sportivi între ele, precum și o mulțime de viziuni conceptuale abandonate.

Jaguar F-Type Coupé – specificații tehnice

Jaguar F Type roșu mișcare

Din Jaguar F-Type Coupe are o pretenție mult mai bună de a descendența tehnică directă în comparație cu strămoșii săi. Arată fantastic, mult mai frumos decât decapotabilul. Această relație dezechilibrată dintre cele două oglinzi din E-Type original; mașina deschisă a primit o mulțime de onoruri, roluri de film și ședințe foto, în timp ce Fixed Head Coupé încă așteaptă, spun iubitorii de design cu un semn din cap, inclusiv Ian Callum, proiectantul șef al Jaguar. Pentru Callum, forma acoperișului care curge este pe măsură, acesta a fost momentul decisiv în dezvoltarea mașinii; rezultatul este acum una dintre cele mai frumoase vederi cu trei sferturi ale străzii.

Comportament pe stradă

Jagua-F-Type-behind-tires-roșu-departe

Oricine așteaptă cupeul trebuie să suporte timpul obișnuit de plumb. Previzualizări conceptuale, reclame, debuturi în scenă și acum acești oameni au în sfârșit șansa de a se urca la volan, în curând, în câteva săptămâni, când primele vehicule ale clienților au ajuns pe piață.

Jaguarul de pe scenă

coupe-Jaguar-F-on-the-way-negru

După cum am menționat mai devreme despre decapotabil, F-Type nu este timid sau retras, atât din punct de vedere al zgomotului, cât și al dramatismului. Chiar dacă adăugați o bucată robustă de aluminiu peste cap nu veți reduce zgomotul provenit de la țevile de evacuare. În forma V8 „R”, în special cu tipul F, orice zgomote, zgomote și mârâituri, adică atacul sonor, sunt, din fericire, echilibrate de strălucirea dinamică a mașinii în sine. Adăugarea unui acoperiș a făcut ca F-Type să fie rigid, așa cum era de așteptat, astfel încât chiar și călăreții neexperimentați să aibă echilibru, postură și agilitate în timp ce împing. La un moment dat, F-Type este încă plin de viață, în special modelul „R”, cu o plasă electronică de siguranță sofisticată, astfel încât mașina să se poată adapta la condiții umede și uscate..

Sigur pe drum

Jaguar-F-Type-portbagaj-negru-deschis

Așa cum se întâmplă adesea, aceasta este o mașină umilă, alimentată cu V6, locul dulce, puțin mai ușor, nu la fel de obraznic și cu o putere mai mult decât suficientă. Acoperișul oferă, de asemenea, mult mai mult spațiu portbagaj decât decapotabilul, ceea ce face ca cupe-ul să devină o sedan destul de atractivă, în timp ce acoperișul opțional din sticlă înseamnă că nici măcar nu vei rata cerul. Pe scurt, Jaguar F-Type Coupe trage direct în partea de sus a listei de dorințe a mașinilor pe care le iubești și pe care le vei bucura și tu.

Coupe-ul confortabil

Jaguar-F-Type-coupe-interior