mașini

Gata pentru noi aventuri pe drum cu un autobuz VW personalizat

VW Bus-camper-special-equipment-t6-auto-multivan

Autobuz VW este un vehicul popular pentru călătorii pasionați, dar și pentru oamenii de afaceri, al căror nivel ridicat de confort la conducere este o prioritate. Bazat pe popularul transportor de a șasea generație, un autocaravana cu gust, funcțional, plin de detalii este proiectat și fabricat cu atenție la detalii de către Custom Bus, special pentru cunoscători reali.

Autobuz VW personalizat cu echipament special de la Custom Bus

vw-bus-camper-equipment-special-car-t6-van-design

Autobuzul VW oferă orice dimensiuni bazate pe o mașină, care sunt potrivite pentru echipamente speciale și sunt destinate clienților cu dorințe extraordinare. Custom Bus oferă pachete de echipamente pentru popularele Bullis – Camper, Multi, Business și varianta de designer Holzklasse.

Autobuz VW cu echipament de designer de către Nils Holger Moormann

vw-bus-camper-special-equipment-design-project-draft-moormann

O casă mobilă poate folosi confortul unei camere de hotel? Un autobuz VW personalizat proiectat de râvnitul designer german Nils Holger Moormann este special adaptat nevoilor și cerințelor oamenilor de afaceri care călătoresc mult. Călătoriile de afaceri fac parte din viața de zi cu zi a lui Moormann, pe care preferă să o petreacă în mobilier de înaltă calitate în propria sa camper și să o finalizeze cu succes și într-un mod relaxat.

Designer VW Bus – clasa de lemn a lui Moormann

vw-bus-camper-echipament-special-scaun-chicinetă-podea navei

Din exterior, autobuzul VW arată ca oricare altul, dar în interior deschide un aspect complet diferit. Preferința designerului de mobilier pentru un design simplu, minimalist și materiale nobile poate fi, de asemenea, văzută în mod clar în acest proiect. O cameră echipată cu roți de înaltă calitate vă invită să faceți noi aventuri. Lemnul și oțelul inoxidabil periat impresionează prin limbajul lor de design sofisticat, prin care tot ceea ce nu lipsește a fost lăsat în afara.

Autobuz VW cu interior de designer – materiale nobile de înaltă calitate

vw-bus-camper-echipament-special-chicinetă-aragaz-chiuvetă-chiuvetă

La selectarea materialelor, se ia în considerare cel mai mic efort de întreținere. Mobilierul este acoperit cu un laminat nanotech mat-mat în antracit, care este extrem de durabil.

Echipamente funcționale și echipamente speciale în rulotă

vw-bus-camper-special-equipment-designer-kitchenette.com-sertar-compartiment

Mai multe compartimente oferă spațiu de depozitare separat pentru îmbrăcăminte curată și murdară și tot felul de accesorii. Dulapurile și sertarele se închid cu încuietori de compresie și deschizând ușile care asigură o deplasare sigură, fără zgomot.

Chicinetă cu blat de lucru din oțel inoxidabil periat

vw-bus-camper-echipamente-speciale-bucătărie-blat-oțel inoxidabil

Motorhome oferă un confort ridicat de locuit

vw-bus-camper-echipamente-speciale-design-aragaz-gaz-design-inox

Suprafața de lucru din zona bucătăriei este realizată din oțel inoxidabil periat și proiectată pentru a preveni revărsarea lichidului. De asemenea, sunt disponibile o plită cu gaz și frigider cu compartiment congelator. Doar ustensilele de bucătărie nu sunt incluse.

Mobilier modern, elegant, în stil minimalist – lemn și antracit

vw-bus-camper-echipament-special-dormitor-lenjerie-de-pat-chicinetă

Scaunul din spate poate fi pliat cu ușurință și transformat într-un pat confortabil de 125 cm cu miez de spumă rece pentru două persoane. Husele scaunelor din lână merino într-o culoare gri pentru a se potrivi cu interiorul promit o utilizare durabilă, sunt, de asemenea, ignifuge, deosebit de rezistente și ecologice.

Autobuz VW cu podea de navă – articulații din cauciuc antiderapante

vw-bus-camper-equipment-special-ship-floor-stejar-stejar-din-lemn-pentru-pantofi

Când intrați în autobuzul VW, puteți observa imediat podeaua de stejar. Datorită îmbinărilor speciale din cauciuc, este foarte stabil din punct de vedere dimensional și în special antiderapant.

Autobuz VW cu echipamente de înaltă calitate pentru călătorii

vw-bus-camper-echipament opțional-duș-iluminat-lampă-interior

Iluminarea indirectă, cu economie de energie, integrată în locuri practice din cabină și, de asemenea, în corpurile individuale ale dulapului asigură o situație de iluminare armonioasă pentru a asigura o depozitare clară. Comutarea separată a diferitelor surse de lumină este posibilă de la panoul de control.

Panoul de control pune toate funcțiile în camper sub control

vw-bus-camper-echipament-special-panou-de-control-iluminat-funcțional

Totul este reglat de la panoul central de control și se afișează starea curentă a apei dulci, a bateriei și a gazului. Dușul în aer liber și cortul de duș sunt disponibile la pachet, la cerere.

Compartimentele funcționale oferă spațiu de depozitare util 

vw-bus-camper-echipament-special-compartiment-spațiu-spațiu-funcție-scaun

 Versiune autocar camion VW

vw-bus-camper-echipament-special-funcțional-interior-dulap-masă-chiuvetă

Din exterior, toate T6-urile arata probabil la fel. În interior, totuși, toată lumea poate fi adaptată la cele mai diverse dorințe și nevoi ale clientului. Dacă autobuzul VW este folosit ca o casă mobilă sau un motorhome, potrivit pentru mai mulți sau mai degrabă puțini oameni, ca birou mobil sau echipat pentru pasionații de sporturi extreme pasionați, autobuzele personalizate au ceva de oferit.

Camper cu o bază mai lungă și fitinguri elegante din lemn 

vw-bus-camper-echipamente-speciale-chicineta-din-lemn-cu-baza-lunga

În VW Bus de bază mai lungă, se poate amplasa un pătuț în spatele scaunelor șoferului și pasagerului din față sau, alternativ, poate fi prevăzut un portbagaj mai mare sau mai mult spațiu de depozitare.

Număr diferit de locuri opțional – până la 9 persoane 

vw-bus-camper-echipamente-speciale-scaune-multivan-pasageri

În Multivan, spațiul pentru până la 9 persoane sau o zonă de dormit largă poate fi rapid evocată. Diferitele module pot fi convertite sau înlocuite în funcție de nevoile specifice.

VW Bus for Lovers – Surf and Kite Edition

vw-bus-camper-special-equipment-surf-board-exterior-components-carrier

Componentele externe suplimentare special concepute pentru plăci de surf și kite sau suporturi pentru biciclete facilitează aducerea echipamentelor care ocupă în mod normal mult spațiu.

VW Bus Multivan – afișaj și acoperișuri înalte opționale

vw-bus-camper-echipamente-speciale-acoperiș-înalt-convertibil-loc de dormit

Acoperișurile înalte sau pop-up sunt opționale pentru fiecare autobuz VW. Acestea oferă mult spațiu pentru un pat confortabil sau, dacă se dorește, pot fi folosite ca spațiu suplimentar de depozitare. Funcția Panorama deschide partea frontală a cortului de dormit complet spre exterior și permite o vedere asupra lumii exterioare.

Echipament special cu un pat lat 

vw-bus-camper-echipament-special-frigider-dormitor-dulap

Opțiuni de depozitare funcționale sub scaune 

vw-bus-camper-compartimente-echipamente-speciale-scaun-sub-funcțional

Se poate selecta cutie mobilă de bucătărie sau cutie de birou

vw-bus-camper-echipamente-speciale-nave-podea-compartimente-aragaz cu gaz

Tot ce aveți nevoie pentru camping este depozitat în cutia de bucătărie. Sunt disponibile următoarele opțiuni: element de masă, chiuvetă cu racord de apă integrat, cutie rece, mini plită pe gaz, care sunt integrate într-o singură unitate. Elementul funcționează complet independent și poate fi utilizat și în afara rulotei.

Autobuz VW cu echipamente de afaceri

vw-bus-camper-echipamente-speciale-birou-business-interior-gri

În loc de o cutie de bucătărie, poate fi selectată o cutie de birou. Este oferită o stație de lucru mobilă și extrem de practică, care garantează spațiu pentru PC și dispozitive periferice.

Birou mobil pe patru roți

vw-bus-camper-echipamente-speciale-birou-acasă-birou-funcții-birou

* Puteți găsi mai multe informații despre proiectele speciale ale Custom Bus și o posibilă listă de prețuri Aici