mașini

BMW M3 E90 – o mașină sport modernă pentru multă plăcere la condus

Anvelope laterale sport negre pentru BMW M3 E90

Modele disponibile în SUA: Din anii de model 2008 până în prezent. Valoare de piață: Pentru BMW M3 E90 cu kilometraj mare va trebui să mai așteptați câțiva ani. Mașinile de zi cu zi în jur de 27.000 de euro, mașinile de garaj 33.500 de euro. Convertibilele necesită un bonus.

De ce ar trebui să alegeți BMW M3 E90

BMW M3 E90-alb-condus lateral

Din BMW M3 E90, care a fost prezentat în 2008 este fără îndoială cel mai bun dintre cele patru. Motivul pentru acest lucru este ușor de numit. Are o putere impresionantă de 414 CP, un motor V8 de 4,0 litri, o caroserie robustă, jante și roți masive, o transmisie manuală cu șase trepte, o transmisie automată cu dublu ambreiaj cu șapte trepte și cât mai multă rotație a roților. . Este un pachet excelent și una dintre acele mașini influente care creează conversație și ne ține treaz noaptea.

Ce BMW M3 E90 ar trebui să alegeți

BMW M3 E90-argintiu-roșu-interior

În plus față de coupé-ul standard, sunt oferite atât o versiune decapotabilă, cât și un sedan cu patru uși. La fel ca în cazul modelului E36, este dificil să greșiți în alegerea caroseriei. Până acum, un dealer auto este aproape singura dvs. opțiune. Dacă sunteți unul dintre cei mai precauți, el este și cea mai bună opțiune. De la dealerul auto puteți cumpăra și unul abia folosit BMW M3 E90 al cărui preț este sub prețul cu amănuntul recomandat. De asemenea, opriți-vă la dealerii auto second hand BMW. Acolo este posibil să găsiți și o mașină care încă miroase a mașini noi, dar care nu vă ușurează portofelul.

Lumini frontale BMW M3 E90 Coupe 2009

La ce ar trebui să fii atent? Există la BMW M3 E90 nu prea multe de spus. Și aici se aplică regula încercată pentru cumpărarea mașinilor de ocazie: cumpărați cea mai recentă cu kilometrajul cel mai mic pe care vi-l puteți permite, asigurați-vă că este încă în garanție și, dacă aveți nelămuriri, întrebați dealerul despre aceasta, o inspecție din BMW M3 E90 să se efectueze în prealabil. Verificați intrările. Schimbările regulate de ulei sunt deosebit de importante. Orice întreținere în afara inspecțiilor regulate, care, în plus, nu a fost efectuată de către dealeri, ar trebui tratată cu prudență.

Jante BMW M3 E92 argintiu mat

Dacă ești sârguincios, poți învăța foarte mult din lucrurile mici. Adesea, o privire asupra benzii de rulare a anvelopei este suficientă pentru a vedea cum a fost condusă o mașină. Presupunând, desigur, că roțile nu au fost doar înlocuite. Dacă observați așchii și o adâncime mică sau deloc a benzii de rulare a anvelopei, cel mai bine este să stați departe de aceasta BMW M3 E90. Scurgerile de lichide sunt, de asemenea, un semn de avertizare și indică faptul că o parte din unitate poate fi foarte fierbinte. Asta înseamnă că mașina ar fi putut fi folosită pentru curse și dragsters.

BMW-M3-E92-alb-lateral-cupe

BMW M3 E92-roșu-exterior-frontal

BMW M3 E90-roșu- lateral- anvelope coupe

BMW E90 Coupe în interior vedere negru în interior

BMW M3 E90-alb-negru-Coupe-frontal

BMW M3 E90 frontal exterior alb

BMW-M3-E92-alb-lateral-frontal

BMW M3 E90 frontal negru

BMW M3 E90 - anvelope laterale-