mașini

BMW K 1300 GT Exclusive Edition – un nou nivel de confort la conducere

bmw k 1300 gt ediție exclusivă vedere laterală pentru bicicletă

Din Ediția exclusivă BMW K 1300 GT Cu noul său design, oferă mai multă performanță și confort de călătorie. Pe lângă motorul său de 118 kW (160 CP), impresionează prin prinderea ghidonului și încălzirea scaunelor și asigură o vizibilitate bună chiar și noaptea cu farurile sale xenon. Computerul de bord oferă informații despre kilometraj, temperatura exterioară și consumul mediu de combustibil. Este disponibil, de asemenea, un control electronic automat al vitezei de croazieră – perfect pentru călătorii mai lungi.

Ediția exclusivă BMW K 1300 GT

Bicicleta BMW K 1300 GT Exclusive Edition color argintiu

Cu noul model specializat K 1300 GT Ediție exclusivă BMW stabilește o nouă etapă. Datorită echipamentului îmbunătățit și designului exterior mai precis, acesta duce confortul „Gran Tourismo” la un nivel și mai înalt. Acționat de un motor de 118 kW (160 CP), modelul  Ediția exclusivă BMW K 1300 GT Funcții suplimentare, cum ar fi mânerele și încălzirea scaunelor, controlul electronic al vitezei de croazieră și computerul de bord oferă informații despre kilometraj, temperatura exterioară și consumul mediu de combustibil.

Ediția exclusivă BMW K 1300 GT 2011

BMW K 1300 GT Exclusive Edition nou confort de conducere metalic

Șasiul modelului  Ediția exclusivă BMW K 1300 GT asigură o dinamică de conducere îmbunătățită și un confort mai bun pe călătorii mai lungi datorită reglării sale electronice a suspensiei (ESA II). Cu o singură apăsare de buton, proprietățile de amortizare ale celor două arcuri de suspensie și preîncărcarea arcului arcului suspensiei din spate, precum și viteza de arc a acestuia și, astfel, duritatea suspensiei, pot fi ajustate de către șofer. Aceasta oferă șoferului și încărcăturii o reglare de neegalat a șasiului și o ușurință maximă de utilizare.

Lambriuri laterale ale scaunului BMW K 1300 GT Exclusive Edition Bike 2011

Controlul anti-alunecare (funcția ASC) contribuie semnificativ la siguranța dispozitivului K 1300 GT Ediție exclusivă la. Prin reglarea electronică a forței motrice a roții din spate, șoferul este susținut cu coeficienți mai mici de frecare și modificări bruște ale suprafeței drumului. O altă caracteristică specială din punct de vedere al siguranței este controlul electronic al presiunii în anvelope (RDC).

Husa pentru bicicletă BMW K 1300 GT Exclusive Edition 2011

Din Ediția exclusivă BMW K 1300 GT impresionează, de asemenea, prin conceptul său bine gândit de spațiu de stocare. În plus față de sistemul său de carcasă, acest model special are o carcasă de 49 litri cu un cilindru de blocare în aceeași culoare cu șasiul.

Eleganța  K 1300 GT Edition Exclusive este subliniat din nou de vopseaua în granit gri metalizat și decorațiunile în granit gri mat în zona rezervorului de combustibil, a panourilor laterale și a panourilor laterale ale scaunelor și a plăcuței de identificare albastre.

Marcă comercială BMW K 1300 GT Exclusive Edition 2011

Din K 1300 GT Ediția poate fi comandată de la dealerii de motociclete BMW cu efect imediat. Prețul în Germania este de 19.450 de euro, inclusiv 19% TVA.

Iată câteva aspecte importante ale  Ediția exclusivă BMW K 1300 GT dintr-o privire:

  • Finisaj vopsit în granit metalic gri și granit gri mat
  • plăcuța de identificare albastră
  • Încălzirea mânerului ghidonului
  • Încălzirea scaunelor
  • Faruri xenon
  • Computer de bord
  • ESA II
  • ASC
  • RDC
  • Cutie de top de 49 litri cu cilindru de blocare și capac în aceeași culoare cu șasiul