mașini

Bicicleta conceptuală Full Moon a lui Akrapovic nu se încadrează în nicio categorie

Akrapovics full moon concept bike 30 inch inch wheel

Producătorul de evacuare Akrapovic și-a prezentat noul concept de motocicletă numit Full Moon la expoziția de biciclete personalizate Bad Salzuflen. A fost proiectat și dezvoltat în colaborare cu compania slovenă Dreamachine Motorcycles. Morsus Bike a ieșit din acest parteneriat în 2011. La fel ca predecesorul său Akrapovics Full Moon Concept Bike o bicicletă de spectacol extravagantă care nu poate fi alocată niciunei categorii actuale.

Bicicleta conceptuală a Lunii Pline a lui Akrapovic pare a fi din altă lume

akrapovics lună plină concept bicicletă spate tablă în formă de lacrimă

Numele motocicletei concept nu este o coincidență, este o referință la remarcabila roată față de 30 inci din aluminiu și carbon. Ar trebui să amintească de luna plină – atât de mare și impresionantă pe cerul nopții!

Akrapovics Full Moon Concept Bike – Tehnic excelent

akrapovics concept full moon concept sistem de evacuare-carenaj-integrat

O altă inovație este discul de frână compozit extrem de mare din carbon. Direcția este complet automată, ceea ce permite designerilor să facă ghidonul absolut minimalist. Datorită unei suspensii hidraulice, motocicleta concept poate chiar să stea în poziție verticală la parcare.

Sisteme de evacuare personalizate de la Akrapovic

akrapovics-luna-plină-concept-bicicletă-sistem-de-evacuare-parte-corp

Pupa este realizată în întregime din tablă și are o formă futuristică, conică de lacrimă. Sub este un S clasic&Motor S Knucklehead cu o deplasare de 1.524 centimetri cubi și cele două evacuări personalizate modificate realizate de Akrapovic, care fac parte din corp. 800 de ore de lucru au mers în motocicleta concept Full Moon, dar prețul este încă necunoscut.

Acrapovic

Motociclete Dreamachine

stopurile

akrapovics-full-moon-concept-bike-stopuri

Marcă comercială Moon Full

akrapovics construcție de bicicletă lună plină

Marcă comercială Akrapovic

akrapovic-concept-lună-plină-bicicletă-carenaj-argintiu