Mașini, lumea bărbaților, VIDEO

BMW Concept 4 – noul coupé cu un design sportiv impresionant

sticlă întunecată pe ușă și jante mari din aliaj de la noul model de mașină sport

Producătorul bavarez a prezentat noul BMW Concept 4. Este o interpretare anticipativă a unui coupé modern. Modelul combină, de asemenea, un design puternic dinamic și atrăgător din punct de vedere emoțional cu exclusivitate și caracteristici excepționale de conducere. Mașina elegantă, sportivă, întruchipează esența estetică a mărcii și combină proporțiile perfecte cu un design clar și precis. Din acest motiv, vă invităm să descoperiți farmecul incontestabil al vehiculului nou-nouț în postarea noastră.

Viitorul aparține BMW Concept 4

grila modernă a noului model de la producătorul auto bavarez

În centrul capătului frontal se află grila radiatorului aliniată vertical, a cărei formă și design fac referință la elemente clasice legendare precum BMW 328 sau BMW 3.0 CSi. Grila radiatorului are, de asemenea, elemente de placare orizontale cu tăietură fațetată, care formează un contrast frumos cu designul sportiv al secțiunii frontale și conferă grilei radiatorului adâncime și exclusivitate. Grila radiatorului a fost întotdeauna o marcă comercială a vehiculelor BMW. Cu toate acestea, BMW Concept 4 implementează această pictogramă cu și mai multă încredere și rafinament. În același timp, noul model de mașină oferă o vedere a feței expresive a seriei 4.

lumini LED și jante ușoare cu un design modern al unui vehicul nou în roșu

Farurile gemene înguste și focalizate sunt ușor înclinate și lucrează împreună cu grila de rinichi pentru a oferi secțiunii frontale un aspect modern, cu o identitate puternică. Elementele distinctive de iluminare cu LED nu au capac de sticlă. În schimb, ele sunt prelucrate în corp ca sculpturi tridimensionale. Acest lucru le permite să aducă un sens și mai mare de modernitate și rafinament tehnic în partea din față. Capota puternic conturată extinde liniile capătului frontal cu volume puternice și margini precise. Suprafața îndrăzneață încadrează grila rinichiului ca o piatră prețioasă.

Forme inovatoare pentru performanțe aerodinamice

vedere laterală a noului coupe bmw concept 4 în roșu

După cum s-a menționat mai sus, BMW Concept 4 prezintă proporțiile inconfundabile ale mărcii în cea mai modernă formă până în prezent. Capota alungită, ampatamentul lung, linia de acoperiș curgătoare și consolele scurte creează o siluetă coupé modernă, elegantă și dinamică. În interiorul cabinei, suprafețele ultra-curate ale noului BMW Concept 4 formează astfel un corp puternic. Interacțiunea volumelor tăiate strâns și a unui număr mic de contururi extrem de precise creează un sentiment rar de emoție și dinamism.

bmw oncept 4 stopuri în formă de l strălucind în contrast roșu

Corpul atletic conține o casă de sticlă subțire, cu o deschidere îngustă a ferestrei, care subliniază și mai mult dinamismul site-ului. Linia de acoperiș lungă și curbată curge ușor în hayon și oferă spatei o estetică sportivă de înaltă calitate. Arcurile arcuite ale roților din spate adaugă o expresie vizuală forței care curge prin roțile din spate și accentuează umerii musculari în sus. Zona subțire de deasupra roților din față asigură un echilibru dinamic bun. Volumele temperate îmbunătățesc mobilitatea și ușurința vizuală.

Proiectare și funcționare în noul BMW Concept 4

partea din spate a noului model de mașină bmw concept 4 cu două evacuări

Culoarea exterioară Roșu interzis oferă interacțiunii contururilor și volumului o senzație dramatică de strălucire și adâncime: fiecare suprafață a luminii emite un roșu bogat, strălucitor, în timp ce umbra creează un efect aproape negru și un contrast izbitor. La fel ca o mașină sportivă, partea din spate a BMW Concept 4 se află deasupra drumului. Înregistrarea în care partea frontală a rămas, suprafețele generoase și clare, cu doar câteva linii, oferă o declarație despre intenția sportivă care stârnește emoțiile.

emblema mașinii roșii cu inscripția modelului bmw concept 4

Stopurile cu LED-uri, care sunt realizate din fibră de sticlă, conferă cunoscutului BMW un aspect foarte modern și fac fără huse de sticlă. Contururile mașinii subliniază, de asemenea, alinierea orizontală sportivă a spatei și subliniază strângerea strălucitoare. Difuzorul distinctiv, care este integrat în șorțul muscular spate, caracterizează designul spate al vehiculului. Aripioarele sale verticale sparg astfel suprafețele curate din spatele mașinii. Aceasta poate trimite o declarație despre un pedigree atletic bun.

cameră întunecată pentru prezentarea noii mașini

expoziție a noului model de vehicul la Frankfurt