Mașini, camping, lumea bărbaților

Caravane Offroad – o experiență reală a naturii cu Migrator de la FIM Caravans

caravana offroad pentru o experiență reală a naturii pregătind mâncarea în aer liber

Cu robusta caravană Migrator Offroad de la compania română FIM Caravans, puteți explora lumea exterioară cu vehiculul dvs. 4×4 off-road. Remorca de camping oferă spațiu de dormit confortabil pentru două persoane cu funcții suplimentare cool. Aceasta include, de asemenea, o mulțime de spațiu de depozitare intern și extern pentru bagaje și echipamente. Pentru poftele mici și mari, Migrator are o chicinetă detașabilă, cu chiuvetă și un blat unde vă puteți pregăti mâncarea în aer liber. De asemenea, beneficiați de iluminare cu LED, un port USB pentru încărcarea tehnologiei. Aveți, de asemenea, opțiunea de a le adapta la nevoile dvs. și de a obține un frigider pentru mâncare sau alte câteva extras din catalog. Designul unghiular este, de asemenea, foarte interesant, cu ușile sale duble și cupola cerului. Acest lucru permite pătrunderea soarelui și protejează interiorul de oaspeții nedoriti.

Aventuri incitante cu rulota off-road

caravane offroad pentru o experiență reală a naturii cu migratorul din caravane fim

FIM Caravans este o companie românească fondată în 2015. Este specializat exclusiv în dezvoltarea și fabricarea de mini-rulote. Proiectul este dedicat în principal inovației și dezvoltării de rulote off-road. Așa-numitul MIGRATOR este primul model pe care FIM Caravans l-a adus pe piață după doi ani de proiectare, prototipare și testare. Designerii au proiectat rulota off-road special pentru utilizarea în vehiculele off-road, oferind astfel spațiu compact pentru două persoane.

rulota offroad cu pat compact cu frigider cu perne și lambriuri din lemn

Ideea se bazează pe categoria de rulote mici care au fost fabricate la sfârșitul anilor 1960. Mulți alți producători folosesc și astăzi această formă clasică. Așadar, designerii au dorit să adopte o abordare diferită în categoria mini-rulotei față de această rulotă off-road. Din acest motiv, i-au conferit un aspect contemporan și mai original, în principal pentru că obiectivul principal era capacitatea off-road.

caravană offroad dotată cu o chicinetă și elemente tehnice în spate

MIGRATOR are un cadru monococ și carcasă exterioară și este realizat în întregime din fibră de sticlă armată. Are o izolație din poliuretan de 32 mm care oferă o protecție excelentă pentru rezidenții din orice mediu. Remorca este livrată într-o vopsea specială conform cerințelor cumpărătorului și este o vopsea mată rezistentă la zgârieturi special dezvoltată pentru medii dificile.

Tehnologie inovatoare

Motorhome cu un interior confortabil pentru multe nevoi în aer liber, inclusiv aer condiționat

Acest corp monococ este montat pe un șasiu metalic, care este echipat cu o suspensie complet independentă pentru această rulotă off-road. Principalele caracteristici ale rulotei sunt numeroase.

rulota offroad cu pat compact frigider cu perne și lambriuri din lemn

– Pat pentru două persoane cu o lățime de 1,40 metri și o lungime de 2,00 metri.

– Bucătărie cu chiuvetă, duș, aragaz, frigider și rezervor de apă proaspătă de 40 litri.

– Zona tehnică și camera de depozitare în partea din față.

logo-ul caravanei offroad al migratorului și stopurile aproape

În procesul de proiectare, dezvoltatorii au folosit mai multe programe precum AutoCad, Fusion360 și Google SketchUp. După procesul de proiectare, ea a trecut la faza de dezvoltare a prototipului, unde echipa a realizat primul model din foi de PVC. Pe baza acestui model la scară, au realizat, de asemenea, piese turnate din fibră de sticlă care au fost utilizate pentru turnarea modelului final de producție.

rulote offroad pentru o experiență reală a naturii în utilizare cu vehicule off-road care circulă în apă

Compania este în primul rând un start-up și feedback-ul de la oameni a fost foarte pozitiv până acum, în special de la iubitorii activi de natură și pasionații de aer liber. Piața țintă include categorii precum: pescuit, vânătoare, drumeții, kite surfing, surfing, off-road, etc. Cu toate acestea, produsul atrage în general clienții care preferă o rulotă compactă și ușor de utilizat.

* Puteți afla mai multe despre acest produs pe Pagina producătorului.

Motorhome cu formă clasică și design realizat cu uși duble și pat dublu pentru 2 persoane

plan de rulotă offroad cu schiță și funcții precum și greutate

Panouri pvc pentru rulote offroad utilizate pentru ușurință în utilizare

rulotă offroad dotată cu chicinetă și chiuvetă cu apă proaspătă