Machiaj

Tendințe de machiaj pentru toamna / iarna 2017/2018: 10 actualizări actuale de frumusețe

machiaj tendințe toamnă iarnă 2017 2018 buze ochi

În articolul de astăzi am dori să vă prezentăm 10 tendințe de machiaj care, potrivit Vogue, sunt absolut hip în 2017/2018. Aruncați o privire la aceste tendințe de machiaj pentru anotimpurile de toamnă și iarnă și inspirați-vă pentru următorul dvs. aspect uluitor de frumos. De la minimalism la aspectul tribal până la gotic, veți găsi propuneri care au fost inspirate de vedete la diferite prezentări de modă. Poate că există și o tendință de frumusețe potrivită pentru dvs., cu care vă puteți sublinia în plus frumusețea naturală.

Minimalism maxim – înapoi la naturalețe

tendințele minimaliste de machiaj buzele nud, desigur

După cum se știe, minimalismul caracterizează multe domenii ale vieții noastre. Această tendință câștigă teren și atunci când vine vorba de machiaj. Odată cu tendința de minimalism maxim în machiaj, make-up artistii urmăresc un obiectiv clar definit, și anume să arate și să celebreze frumusețea naturală a modelelor. Această tendință se caracterizează prin pielea limpede, machiajul minim al ochilor și buzele goale. Machiajul este atât de fin și simplu, încât este greu de găsit.

Gene extra-lungi pentru un aspect dramatic

genele extra lungi nud alcătuiesc 2018

Genele super lungi sunt pe lista noilor tendințe pentru toamna / iarna 2017/2018 care sunt foarte populare. Puneți gene artificiale pe pleoapele inferioare, unde firele de păr sunt puțin separate. Acest lucru conferă machiajului ochilor o notă ușoară în stil Twiggy și creează un aspect fermecător.

Tendințe de machiaj gotic – întunecate și extravagante

Aspectul gotic al ochilor întunecați alcătuiește tendințele

Machiajul gotic a putut fi văzut peste tot pe podiumurile din acest sezon. Această tendință în arta machiajului a fost adusă la viață de Fenty X de Rihanna, printre alții. Aspectul întunecat cu cantități generoase de fard de ochi negru sau negru este pus în scenă în același timp de un machiaj creativ. Buzele roșii sângele acoperite cu un ruj bordeaux completează acest aspect.

Machiază-te într-un aspect tribal

aspect tribal maisin margiela albastru portocaliu

Modelele de la Maison Margiela și Fashion East se machiază cu un strop îngrijit de nuanțe neon și pleoapele cu desene tribale. Stilul podiumului poate fi potrivit pentru utilizarea zilnică cu acest machiaj de tendință.

Linii grafice

eyeliner grafic roșu vizibil

În acest sezon, liniile grafice sunt absolut în interior și sunt considerate un detaliu mic și minimalist, care arată un efect maxim și vă permite să apăreați într-o lumină complet diferită. Nu contează dacă aveți un dreptunghi sau un semicerc pe pleoapele superioare.

Ten radiant

jennifer lopez alcătuiește tenul radiant

Pentru a evidenția trăsăturile faciale ale femeilor, make-up artiștii au pus mai mult accent pe ten. Acest aspect fără machiaj a definit pistele sezonului trecut, dar acum primește puțină inovație. Pentru a prinde lumina, au decis fonduri speciale, lichide, care conferă pielii un finisaj radiant, aproape umed. Nivelul extrem de scăzut al pielii este obținut cu pigmenți care reflectă lumina sau un grund ca bază.

Buze expresive

machiază tendințe toamnă iarnă adriana lima ruj roșu

În sezonul de toamnă / iarnă 2017/2018, acum buzele ies în evidență. Cu pigmenți de neon, nuanțe întunecate sau culori în două tonuri, strălucești în competiție. Buzele sunt urmărite precis în funcție de contururile lor naturale. Tendința rujului pentru toamna și iarna 2017/2018 impresionează printr-o gamă largă de culori. Culorile variază de la roz deschis la negru și roșu.

Eyeliner grafic 

linie grafică machiaj ochi alb

Cu acest machiaj structurat pentru ochi cu dungi atrăgătoare și diferite culori ușor suprapuse, cu siguranță vei atrage atenția tuturor. Culorile electrice creează ochi atrăgători de nouă generație. Aspectul oarecum unghiular este fără îndoială un adevărat punct de atracție.

Machiaj pentru ochi rock’n’roll

ochi rock'n'roll metalik sprancene tendinte toamna

Această tendință de machiaj este inspirată de eyelinerul iconic al lui Kate Moss. Machiajul de toamnă și iarnă creează aspectul fierbinte rock’n’roll cu mult negru, care se aplică imperfect și ușor murdar. Puteți imita aspectul stâncos în cel mai scurt timp. Pentru aceasta aveți nevoie de un creion moale kohl, pe care îl aplicați cu generozitate pe linia inferioară a genelor și clipiți de mai multe ori. Acesta este modul în care puteți obține efectul murdar.

Alcătuiește tendințele pentru toamnă / iarnă – ochii fumurii redefiniți

smokey eyes gri argintiu toamnă machiază

De la New York la Paris, make-up artiștii au dus ochii smokey la un nivel cu totul nou. Reinterpretarea este înțeleasă în mod diferit de către fiecare artist, ceea ce face acest machiaj de tendințe atât de fascinant, divers și popular. În timp ce machiajul negru de la Saint Laurent este aplicat doar la periferia ochiului, Versace oferă o versiune grafică extremă a excitantului ochi de pisică. La Giorgio Armani, pe de altă parte, sprâncenele au fost prevăzute cu farduri încețoșate pentru a obține aspectul dorit de fum..