Machiaj

Sfaturi pentru ruj – Faceți-vă atractiv și elegant

Sfaturi de ruj nuanță roz sezonul de toamnă iarnă

Rujul este o marcă tipică a femeilor. Face ca fiecare doamnă să pară mai atractivă și pentru mulți este acea parte a machiajului care nu ar trebui să lipsească. Dar, indiferent dacă purtați ruj din când în când sau în mod regulat, acest articol este pentru dvs. Avem câteva utile astăzi Sfaturi pentru ruj puneți-vă împreună, ceea ce vă va fi cu siguranță util.

Sfaturi pentru ruj care funcționează cu adevărat

Sfaturi de ruj toamna petrecere seara aplica idei

1. Ar trebui să vă exfoliați buzele o dată sau de două ori pe săptămână. Imediat după aceea, aplicați un balsam de buze cumpărat sau de casă.

2. Sfaturi pentru ruj – Ori de câte ori cumpărați un ruj nou, asigurați-vă că nu devine prea strălucitor. Ar putea părea prea ieftin. În schimb, alege un ruj care să fie cremos.

3. Când alegeți nuanța, ar trebui să vă ghidați după culoarea naturală a buzelor. De exemplu, dacă ai buzele palide, cel mai bun pariu este roșu vișiniu sau coral. Dacă buzele tale sunt roșii în mod natural, culorile precum roz, portocaliu sau lingonberry sunt potrivite. Doamnele cu buzele întunecate pot purta nuanțe precum cărămida și roșu visiniu.

Sfaturi pentru ruj – nuanțe naturale sau culori îndrăznețe?

Sfaturi pentru ruj Ruj Idei de machiaj Seară de Revelion

Al 4-lea. Sfaturi pentru ruj – O nuanță de culoare a pielii a rujului arată, de asemenea, deosebit de grozav. Atunci când alegeți culoarea, rețineți că ar trebui să fie doar puțin mai deschisă sau mai închisă.

5. Dacă doriți să subliniați arcul brațului sau să faceți buzele mai simetrice, nu ar trebui, așa cum se crede adesea greșit, să alegeți aceeași culoare pentru căptușeala de buze ca cea a rujului, ci o nuanță care să corespundă cu cea a dvs. buze.

Al 6-lea. Sfaturi pentru ruj – Buzele tale pot părea mai naturale cu un ruj dacă estompezi ușor marginea. Nu este necesar să aplicați rujul atât de precis.

7. Când aplicați rujul, trebuie să începeți întotdeauna de la mijloc. Apoi răspândiți-l spre colțul gurii.

Sfaturi pentru ruj – mizeaza pe calitate

machiaj idei ruj roz

A 8-a. Sfaturi pentru ruj – Nu ar trebui să treci peste bord cu culoarea. Pentru a evita acest lucru, puteți aplica rujul doar pe buza superioară și apoi transferați-l pe buza inferioară apăsând buzele împreună. Deci nici stratul de ruj nu pare prea gros.

Atâta timp cât ai acest lucru Sfaturi pentru ruj urmează, rujul tău te va face să arăți atractiv la orice petrecere și la orice altă situație. Și cu rujul de la Chanel Fiecare femeie este garantată să se simtă cel mai frumos – gama sa largă de culori și calitatea înaltă sunt o garanție.

Ruj de culoare nuanță naturală machiaj toamnă

Frumos magic – cu buze roz

buzele roșii roz alcătuiesc idei nuanțe

Proaspăt și tânăr

Idei de machiaj Ruj de culoare piele

Romantic și natural – machiaj pentru iarnă 

Aplicați idei de machiaj nuanțe roz de ruj

De Revelion

Sfaturi pentru ruj Ruj de culoare roșie Idei de fard de ochi închis

Sfaturi pentru ruj Idei de machiaj Machiaj pentru ruj roșu Toamna Iarna

Aplicați ruj de culoare naturală roz