Machiaj

Sfaturi de machiaj: Cum să vă machiați ochii în funcție de forma ochilor

Machiază ochii drepți - forma ochilor fii atentă la sfaturi și trucuri

Fiecare femeie este frumoasă în sine. Și totuși rareori există o femeie care nu este nemulțumită de cel puțin un lucru în sine. Defectele de pe față pot fi acoperite rapid și ușor cu un pic de machiaj și folosite în avantaj. Modul în care se face depinde de forma feței și a ochilor, de culoarea pielii și de mulți alți factori. Mai jos sunt câteva sfaturi interesante despre cum să utilizați Machiază ochii urmărindu-le forma. Un creion de ochi gros pentru ochi apropiați, umbre de ochi în culori perlate pentru pleoape căzute etc..

Compensează ochii îngustați

Ochii apropiați machiază corect culorile fardului de pleoape

Ochii sunt apropiați când distanța dintre ei este mai mică decât lungimea unui ochi. Utilizați un stilou de corecție pe colțurile interioare ale ochilor. Desenați un creion de ochi peste linia genelor. Aplicați un mic fard de ochi pe colțurile interioare ale ochilor. În acest fel accentuezi ochii și mica distanță va trece neobservată. Rimelul trebuie aplicat mai mult pe partea exterioară a genelor.

Ochii de machiaj care sunt despărțiți

Ochi de migdale, ochi înclinați, sfaturi de machiaj corecte

Aplicați un fard de culoare mai închis la colțul exterior al ochiului la mijlocul pleoapei. În acest fel, distanța este redusă vizual. De la centrul pleoapei până la colțul interior, ar trebui să utilizați o nuanță mai deschisă de fard de pleoape. În mijloc, ambele tonuri sunt amestecate.

Pleoapele căzute

Pleoapele picante, cum ar fi machiajul, culorile fardului, creionul kohl

Cu pleoapele căzute, fardul ar trebui să curgă în exterior și în sus. Fardul de ochi este, de asemenea, foarte potrivit aici. Aplicați-l aproape de linia genelor și trageți-l spre exterior. Pleoapa este ridicată vizual atunci când utilizați un rimel de îngroșare Machiază ochii.

Pentru fardurile de pleoape care se înclină, aplicați fardul corect, așa cum este

Machiaj pentru ochi adânci

Ochii profundați machiază în mod corespunzător culorile fardului

Pentru ochii adânci, umbrele de ochi delicate, de culoare perlă, sunt cele mai bune. Cu ajutorul lor, ochii par mai mari. Pentru a face acest lucru, aplicați fardul în colțul interior al ochiului și extindeți-l spre exterior. Doar joacă-te cu aceste nuanțe și evită contrastele.

Machiază ochi asiatici (ochi de migdale)

Ochi înclinați și ochi de migdale sfaturi de machiaj pentru începători

Mai întâi aplicați un fard de ochi ușor, apoi folosiți un Khajal pentru a crea un creion de ochi gros de-a lungul liniei genelor într-un stil fumuriu. Ar trebui să fie suficient de gros pentru a fi văzut cu ochiul deschis. Alcătuiește genele cu 2-3 straturi de rimel.

Modul în care purtătorii de ochelari cu dioptrii ar trebui să-și alcătuiască ochii

Purtătorii de ochelari cu ochi de dioptrii ca niște sfaturi de machiaj

Aici depinde de ochelari. Dacă este alcătuit dintr-un cadru colorat de ochelari, ar trebui să evitați fardurile colorate, puternice. Este mai bine să subliniezi genele și să folosești culori pentru ele. Un rimel de umplere le conferă mai mult volum. Celor care au un cadru mai puțin vizibil li se permite să folosească culori puternice și întunecate pentru fard.

Machiază ochii în funcție de forma lor

fard de ochi machiaj alege machiaj în funcție de forma ochiului