Machiaj

Secretul machiajului perfect pentru ochi fumurii

Make-up-eye-efect-de-fum-ochi-verzi

Toate vedetele de pe covorul roșu au avut ceva în comun în acest sezon. Și acesta a fost cel afumat Machiajul ochilor în legătură cu hainele lor de designer. Acest articol vă va ajuta dacă doriți să utilizați acest machiaj, dar nu știți exact cum.

Este mult mai ușor decât crezi.

Machiajul ochilor fumurii – practică

Machiaj pentru ochi-auriu-maro-roșu-buze

În cazul în care aveți unul fumat pentru următorul dvs. eveniment oficial sau pentru clubul de noapte Machiajul ochilor asigurați-vă că încercați în prealabil. Așadar, puteți utiliza tehnologia pentru această mare în pace Machiajul ochilor perfect. Nu-l salvați pentru ultimul moment, deoarece dacă sunteți apăsat pentru timp, nu veți obține rezultate bune.

Machiajul ochilor – puneți împreună tot ce aveți nevoie

Make-up-eye-smokey-eye-nude-buze

Înainte de a începe să te machiezi, ar trebui să aduni toate lucrurile necesare împreună. Pe lângă fardul de pleoape, ai nevoie de 2-3 perii de machiaj și tampoane de bumbac.

12 sfaturi de machiaj ușoare și eficiente pentru machiajul ochilor

Sfaturi pentru fard de pleoape – Machiajul ochilor în funcție de forma ochiului

Machiajul ochilor – 21 de idei pentru a sublinia ochii albaștri

Sfaturi de machiaj pentru ochi – pregătește-ți fața

Machiaj pentru ochi-fard de ochi-maro-ochi-verzi

Înainte de a începe cu Machiajul ochilor ar trebui să vă curățați bine ochii și să îndepărtați orice reziduu de machiaj. Acordați atenție și sprâncenelor, care trebuie să fie perfect modelate.

Folosiți culori potrivite

Make-up-eye-smokey-eye-gold-boho-chic

tu machiaj de ochi afumat nu trebuie neapărat să fie proiectat în tonuri de gri-negru. Folosește culori care îți accentuează cel mai bine ochii. Dacă ai ochii verzi, folosește culori violet. Dacă ochii tăi sunt albaștri, culorile maro vor funcționa cel mai bine. Pentru ochii căprui, albastrul este cel mai potrivit.

Folosiți un grund bun

Ochi superbe fard de ochi ruj ochi albaștri

Pentru a uniformiza tonurile pielii pleoapelor și asta machiaj de ochi afumat Pentru a oferi un substrat bun, ar trebui să folosiți cu siguranță un grund bun. Cel mai bine este să obțineți un fond de ten ușor strălucitor, care să acopere bine pistruii și venele pleoapelor.

Folosiți un stilou de corecție

Fardul de ochi dedesubt mai închis deasupra rozului

Un stilou de corecție vă va ajuta să acoperiți cearcănele sub ochi. La urma urmei, vrei să fii grozav în privința ta machiaj de ochi afumat atrage atenția și nu cearcănele tale sub ochi.

Subliniați-vă ochii

Ideile ochilor verzi aplică fard de culoare închisă

Acum ajungem la partea reală a machiajului. Primul pas spre machiaj de ochi afumat este sublinierea ochiului cu un eyeliner puternic cu kohl. Dacă ochii tăi sunt albaștri, îți recomandăm o nuanță maro moale, cu accente aurii. Pentru ochi verzi, utilizați un kohl violet închis. Aplicați creionul cât mai aproape posibil de gene și terminați-l cu o ușoară buclă în sus. Apoi, folosiți o perie specială cu care ungeți kajalul ușor în direcția capătului exterior al ochilor și astfel „înmuiați-o”. Formați bine capetele liniilor pleoapelor și încercați să le modelați cât mai drept posibil.

Particule strălucitoare ochi de pisică fumuri frumoase

Adăugați fardul de pleoape

Acum este timpul pentru fard. Aplicați fardul întunecat pe toată linia. După aceea, aplicați o altă linie de fard de ochi care merge de la capătul interior al ochiului (lângă nas) până la capătul exterior (chiar înainte de sprânceană). Această linie nu trebuie să fie direct deasupra capacului, dar trebuie să fie mai largă la exterior și să convergă cu linia kajal inferioară. Apoi folosiți fardurile de ochi ușoare pentru a alcătui partea de mijloc a pleoapei, adică între cele două linii întunecate. Răspândiți fardul de ochi ușor și luați în considerare o mică parte a creionului inferior. Secretul pentru machiaj de ochi afumat este utilizarea unei pensule bune cu care puteți amesteca bine cele două nuanțe și le puteți lăsa să curgă una în cealaltă. Pentru un aspect mai dramatic, puteți extinde umbrele întunecate până la capătul sprâncenelor.

Secretul constă în stratificarea lor una peste alta

Accentuați ochii Aplicați fardul de ochi selectați ochi verzi

Atunci când aplicați fardul de ochi, trebuie să acoperiți în mod constant diferite culori unele peste altele și să nu formați linii subțiri. Această stratificare vă va ajuta să obțineți un aspect profund și fumat care nu este nicidecum ieftin sau amator. După ce ați aplicat ambele culori ale fardului de ochi, aplicați puțin mai mult din fiecare culoare, având grijă să le amestecați bine una în alta.

Aplică rimel

Aplicați aspectul de seară al fardului de ochi

După fard de ochi, aplică două sau trei straturi de rimel negru sau maro, în funcție de culorile pe care le-ai folosit pentru umbre. Înainte de fiecare strat, lăsați rimelul să se usuce bine pentru a nu strica forma genelor.

Curățați resturile

fard de ochi nuanțe maro trandafir roșu

După ce ați terminat de aplicat fardul și rimelul, folosiți un tampon de bumbac sau tampon pentru urechi pentru a șterge orice reziduu din afara ochilor. Dacă așa ștergeți fondul de ten sau pudra, asigurați-vă că aplicați un pic nou.

Fard de ochi culoare albastră machiaj pentru față

Fardul de ochi aplică rujul roșu roz

accentuează fardul de fum fumat aplică sfaturi de machiaj

Ideile cu ochi fumurii aplică fard de culoare maro închis

sfaturi de machiaj fumat idei alege umbra de ochi

Ochii subliniază frumos cerceii ruj

Ochii aplică idei de instrucțiuni pentru culoarea rozului

fard de ochi maro bej gene false ochi verzi

Ochii fumurii aspectul natural aplică idei de machiaj ochii albaștri

18 machiaj uimitor de mireasă pentru nunta ta