Machiaj

Machiază ușor pentru vară cu aceste sfaturi grozave

make-up-light-attractive-ladies-summer-beauty-party-look-look

Când vine vorba de stil, nu trebuie să fie întotdeauna atrăgător. Machiajul subtil poate face, de asemenea, o impresie minunată. De asemenea, te face să arăți mai natural și, în multe cazuri, mai atractiv. Vara este o perioadă a anului în care machiajul greu poate fi adesea un dezavantaj. De multe ori trageți o transpirație, care strică mult timp în fața oglinzii. Ce zici să obții unul machiaj ușor încercați unde evidențiați doar subtil anumite zone? Puteți afla exact cum în acest articol.

Pregătește pielea pentru machiaj ușor

make-up-skin-light-skin-cleanse-face-sapun-apa-rece

Înainte de a începe să vă machiați dimineața, ar trebui să vă pregătiți bine fața, ochii și mai ales pielea. La urma urmei, ea este încă obosită și trebuie trezită corespunzător. Curățați pielea cu apă și săpun și cel mai bine este să o clătiți cu apă rece ca gheața. Acest lucru favorizează circulația sângelui și vă face fața să arate proaspătă și plină de viață.

Machiaj ușor – masaj pentru față

masaj ușor de machiaj-rimel-sprâncene-stimulează circulația sângelui

De asemenea, puteți obține prospețime pe față cu un masaj rapid. Miscările din palme și trucurile sunt o modalitate excelentă de a „trezi” pielea feței. Ar putea părea puțin ciudat, dar este într-adevăr extrem de eficient și o bază excelentă pentru machiajul ușor.

Lotiune de curatat fata

make-up-light-facial-tonic-facial-bumbac-vată-curățat-ochii-albaștri

Apoi curățați fața cu toner și un tampon de bumbac. Acest lucru oferă feței tale o curățare profundă și o răcoritoare suplimentară. Asta este tot ce trebuie să luați în considerare atunci când vă pregătiți înainte de a începe să aplicați machiaj ușor.

Crema de fata inainte de aplicarea machiajului

make-up-light-face-cream-care-cream-mâine.

Înainte de a aplica un machiaj ușor, este important să oferi pielii umezeala necesară. Mai ales machiajul cu pulbere se adaptează mai bine pielii și nu arată la fel de uscat. Alegeți o cremă hidratantă care să se potrivească tipului dvs. de piele.

grund

machiaj-lumină-fundație-nuanță-corectă-alegere-machiaj-tip-piele

Acum ați pus bazele potrivite pentru fundația pentru un machiaj ușor. Următoarea regulă se aplică aici: Culoarea selectată trebuie să fie întotdeauna o nuanță mai închisă decât cea a pielii tale. Ați auzit de cremele de zi nuanțate? Dacă nu, atunci este timpul să puneți mâna pe ele, deoarece acestea sunt grundul perfect. O altă opțiune sunt cremele BB.

Corector

machiaj-corector-luminos-cercuri-întunecate-cos

Corectorul este o ustensilă de machiaj care nu trebuie să lipsească. Cu ajutorul acestuia, puteți acoperi cu adevărat cosuri și chiar cearcăne. Aceasta se aplică imediat după grund. Când ați terminat, vă puteți aplica machiajul obișnuit de zi. Aveți grijă să nu exagerați. La urma urmei, vrei niște machiaj ușor care să te facă să arăți natural.

Aplicați pulbere

machiaj-pulbere-ușoară-tip-piele-nuanță-sfaturi de machiaj

După toți acești pași, puneți puțină pulbere pe piele. Acest lucru împiedică pielea să devină prea strălucitoare și astfel să arate nefiresc. Puteți înlocui pașii de mai sus cu un produs care include toate acestea. O variantă bună este produsul Bebe More 5in1. Astfel de creme economisesc timp și sunt chiar mai puțin complexe, ceea ce le face perfecte pentru machiajul ușor care ar trebui făcut rapid.

Mai multe sfaturi pentru machiaj

sfaturi ușoare de machiaj-machiaj-fard-obraz-ruj

Pe lângă sau în locul pașilor menționați mai sus, puteți încerca și una dintre următoarele variante pentru un machiaj ușor. Acestea ocupă foarte puțin timp și, prin urmare, sunt un stil zilnic perfect dacă nu aveți prea mult timp să vă coafați dimineața.

Evidențiați buzele

machiaj-ruj-luminos-ruj-roșu-portocaliu-rimel-cu-accent

Pune-ți machiaj pe buze pentru un machiaj ușor. Dacă le evidențiați cu o culoare relativ vizibilă, puteți economisi cu restul machiajului de pe față. În caz contrar, riști să exagerezi. Un ruj roșu portocaliu este potrivit în special pentru acest stil. Aici ar trebui să predomine componenta roșie. Acest lucru se datorează faptului că se potrivește tuturor tipurilor de piele și o face să arate puțin mai ușoară.

Buze moi

machiaj-ușor-periuță-de-buze-masaj-îngrijire-idee-ușoară

Promovați și circulația sângelui în buze. Cel mai rapid mod de a face acest lucru este să vă frecați buzele cu o periuță de dinți după ce vă spălați pe dinți. Buzele vor apărea mai pline și veți elimina pielea veche, ceea ce ar crea un aspect inestetic, mai ales cu ruj și luciu de buze.

Aplică rujul

machiaj-lumină-buze-izbitoare-roșii-idei-simple-accentuate-ochi

Pentru vară, alege un ruj care să reziste căldurii. Aplicați rujul ales și terminați cu mișcări de atingere cu degetul. Acest lucru va face rujul să pară mai moale. În cele din urmă, puteți aplica un rimel. Dar asta e tot ce ai nevoie pentru machiajul ușor.

Machiaj ușor cu fard de obraz

machiaj ușor roșu-idee-proaspăt-arată-coafură-despărțire mijlocie

Pentru un aspect proaspăt, fardul poate fi folosit și ca parte a unui machiaj ușor. Te face să arăți sănătos și odihnit, mai ales atunci când este ales într-o culoare de fructe de pădure. Ți se va garanta că îți vei uita corectorul rapid. Cu fardul potrivit, puteți adăuga cea mai bună culoare posibilă pielii. Cel mai bine este să folosiți un rounge sub formă de cremă. Acest lucru este mai ușor de aplicat și curge în piele.

Serile de vară cu aur

make-up-light-discret-eye-make-up-gold-shimmer-eyeshadow

Vara este caracterizată de multe petreceri. Fie pe plajă, în club sau în vacanță, un aspect elegant și plin de farmec este o necesitate. Culoarea aurie este excelentă pentru asta și merge minunat cu vara. Aurul sub formă de fard de ochi este atrăgător, dar arată încă suficient de subtil și, prin urmare, este o alegere excelentă dacă apreciați machiajul ușor vara. Culoarea aurie poate fi comparată cu aspectul nud, doar că veți obține un pic de strălucire aici.

Fard de pleoape, rimel și balsam de buze

make-up-light-fresh-look-lipstick-red-shimmer-eyeshadow-mascara-updo

Combină fardul auriu pentru un machiaj ușor doar cu rimel și un balsam de buze simplu. Veți obține un stil frumos și strălucitor, care va impresiona pe toată lumea și vă va sublinia frumusețea naturală. Pentru mai mult glamour, alege un ruj îndrăzneț.

Nuanța potrivită

machiaj-lumină-fard de ochi-nuanțe-idei-auriu-luciu-simplu

Poti alege fardul sub forma de pudra sau intr-o varianta cremoasa, in functie de ceea ce iti place mai mult. În ceea ce privește culoarea, vă recomandăm o nuanță mai palidă, cum ar fi șampania. Poate fi puțin mai întunecat și mai mult în direcția galbenului cu un tip de piele închisă la culoare. Aplicați fardul doar pe cute a pleoapei.

Machiaj ușor și autobronzant

machiaj ușor-simplu-natural-doamne-stil-idee

Dacă nu exagerați cu autobronzantul, acesta poate avea un efect impresionant și vă poate face să arătați mult mai atractiv. Doar cu ajutorul său poți arăta mult mai proaspăt în câteva secunde și te vei machia ușor. Acest lucru depinde de distribuția corectă pe față. Da, ai înțeles bine: autobronzantul nu trebuie aplicat pe toată fața, pentru că atunci totul arată destul de fals.

Aplicați corect autobronzantul

make-up-light-primer-brush-self-tanner-idea-pudra-aplică

Punctele cheie practice pentru autobronzantul pentru machiajul ușor sunt obrajii (ca și fardul de obraz), tâmplele, nasul și bărbia. Cu acestea din urmă, totuși, ar trebui să fii deosebit de cruțător. Se recomandă o versiune cu pulbere cu un luciu ușor. Aplicați pudra cu o perie cu mișcări circulare pentru a permite să curgă bine în piele. Tot ce lipsește este un rimel și un luciu de buze de culoarea pielii, cu o ușoară atingere roz.

Evidențiați sprâncenele

machiaj-lumină-sprâncene-machiaj-cadru-pentru-față

Mulți subestimează sprâncenele. Acestea aduc o contribuție puternică la aspectul feminin și atractiv, deoarece încadrează fața, ca să spunem așa. Pentru machiaj ușor, umpleți-l optic cu un creion pentru sprâncene sau pudră. Veți fi uimiți de schimbarea uriașă pe care o puteți realiza cu acest pas simplu. După aceea, puteți aplica din nou un rimel și orice ruj.

Micul machiaj pentru un stil atractiv vara

machiaj ușor vara-arată-proaspăt-costum-de-plajă-rochie-croșetat

Dacă urmați sfaturile noastre pentru machiajul ușor, veți obține un aspect atractiv care vă va impresiona nu numai pe voi, ci pe toți ceilalți și care vă va exprima frumusețea naturală. Simțiți-vă mai liber și mai relaxat datorită straturilor inferioare de machiaj vara și bucurați-vă de vremea frumoasă de pe plajă, fără a vă face griji pentru aspectul dvs..