Machiaj

Machiajul ochilor în aur – un stil excelent pentru femeile blonde

Sfaturi de machiaj-ochi-machiaj-aur-strălucitor-cara-delevingne

Cel eficient Machiaj pentru ochi în aur, pe care am vrea să îl introducem în acest articol, este potrivit în special femeilor cu părul blond. Deci, dacă sunteți pe cale să aveți o ocazie specială, cum ar fi un bal de bal, o cină de afaceri sau o petrecere de Crăciun și căutați un machiaj potrivit, ați aterizat la locul potrivit. Am dori acum să vă explicăm în câțiva pași cum puteți face dvs. singuri machiajul ochilor în aur.

Machiajul ochilor în aur pas cu pas

eyeliner-in-gold-sclipici-particule-idei-pentru-o-piele-foarte-deschisa

1. Aplicați un grund pentru următorul fard auriu.

2. Apoi, aplică fardul auriu pe întregul capac și până la cută.

3. Apoi, aplică fardul negru pe colțul exterior al ochiului. Folosiți o perie sau un aplicator de fard pentru a face acest lucru. Colțul exterior al fardului negru ar trebui să se termine la nivelul capătului exterior al sprâncenei. Mai mult, lăsați ambele culori să curgă bine unul în celălalt. De asemenea, puteți folosi degetul pentru a murdări.

4. Aplică un creion de ochi. Creionul de ochi trebuie să fie foarte subțire. De asemenea, puteți adăuga gene artificiale, dacă doriți. Acest lucru vă oferă un aspect mai feminin și vă deschide ochii.

Machiajul ochilor din aur îmbunătățește aspectul

machiaj-ochi-cremos-nuante-aurii-par-blond

5. Dacă este necesar, ridicați puțin sprâncenele. Puteți folosi o umbră deschisă pentru ochi.

6. Ondulează genele cu un ondulator de gene și aplică rimel negru.

7. Aplicați un fard negru sub linia genelor inferioare pentru un efect de ochi fumat.

8. Urmează machiajul feței tale. Cel mai bine este să alegeți o variantă cremoasă, deoarece este mai ușor de răspândit și arată mai natural. Cel mai bine este să folosiți un burete de machiaj pentru aplicare. De asemenea, alege o culoare care să se potrivească cu tonul pielii tale. Când îl aplicați, aveți grijă să nu murdăriți machiajul auriu.

Fard festiv cu sclipici auriu

machiaj-celebrator-ochi-păr-blond-piele-nuanță-naturală

9. Apoi aplică puțină pudră machiajului cremos cu o pensulă. Puteți îndepărta excesul de pulbere după aceea cu o perie largă.

10. Pentru fard de obraz, ar trebui să alegeți o nuanță naturală precum piersica. Aplicați-l pe pomeți. Rujul ar trebui, de asemenea, să fie ales într-o culoare naturală și să se potrivească cel mai bine cu cea a buzelor tale.

Dacă doriți, puteți folosi un spray pentru a seta machiajul la final. În acest fel, poți fi sigur că machiajul pentru ochi aurii va rezista toată ziua sau seara.

Machiaj pentru ochi în auriu combinat cu ruj roșu închis

discrete-realizate-capace-aurii-nuanță-buze-roșu-închis

Machiaj festiv purtat pe întregul capac și până la sprâncene

machiaj-extravagant-doamne-cu-idei-de-par-blond

Machiaj pentru ochi în galben auriu pastel 

Machiaj pentru ochi-aur-bani-spălat-gene-buze-roz